
Η Δωροθέα Μερκούρη δεν έχει φύγει ακόμα για διακοπές σε κάποιον παραθαλάσσιο προορισμό της Ελλάδας, αλλά ακόμα και στην Αθήνα έχει βρει τον τρόπο να απολαύσει τον ήλιο και τη θάλασσα.
Η γνωστή ηθοποιός ανέβασε στο προφίλ της στο ίνσταγκραμ μία χαρούμενη, πολύ φωτεινή φωτογραφία στην οποία βλέπουμε την ίδια με σούπερ καλοκαιρινή διάθεση να ποζάρει μέσα σε ένα πανέμορφο, ολόσωμο, κατακόκκινο μαγιό. Φυσικά, το πρώτο πράγμα που κλέβει την παράσταση είναι το καλλίγραμμο σώμα της, τα μακριά, εντυπωσικά πόδια της και η επίπεδη, καλογυμνασμένη κοιλιά της.
«Είμαστε ακόμα διακοπές στην πόλη αλλά βρίσκω έναν παράδεισο να κάνω το μπάνιο μου», έγραψε η Δωροθέα Μερκούρη στην ανάρτηση της, με τους διαδικτυακούς της φίλους να την συγχαίρουν για την επιλογή του μαγιό.
Δείτε την ανάρτηση της Δωροθέα Μερκούρη από τις διακοπές της:
Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram
Kεντρική φωτογραφία: