ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η 36χρονη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, Ορόρα Μαριόν, έχει παίξει τους πιο εξωτικούς ρόλους ανά τον κόσμο

Φέτος θα τη δούμε στο έργο «Good People σε σκηνοθεσία από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Η 36χρονη κόρη του Κώστα Αρζόγλου, Ορόρα Μαριόν, έχει παίξει τους πιο εξωτικούς ρόλους ανά τον κόσμο

Η Ορόρα Μάριον (Aurora Marion) φιλοξενήθηκε στην εκπομπή φλΕΡΤ, όπου μίλησε για τη ζωή της, τα επαγγελματικά της και τη σχέση της με τον πατέρα της, τον αγαπημένο ηθοποιό Κώστα Αρζόγλου.

«Το γεγονός πως είσαι η κόρη του Αρζόγλου τελικά σου έχει ανοίξει ή σου έχει κλείσει πόρτες;» είχε ερωτηθεί σε παλιότερη συνένετευξή της.

«Δεν ξέρω αν μου έχει κλείσει πόρτες ούτε αν μου έχει ανοίξει, αλλά σίγουρα παίζει ρόλο. Ευτυχώς τον μπαμπά μου τον εκτιμούν πολύ στο χώρο. Στη συγκεκριμένη παράσταση πήρα το ρόλο μετά από κάστινγκ που έκανε ο σκηνοθέτης μας, Κωνσταντίνος Μαρκουλάκης. Θυμάμαι ότι την πρώτη ημέρα που συναντηθήκαμε όλοι οι ηθοποιοί μαζί, ο Κωνσταντίνος έλεγε δυο τρία πράγματα για τις προηγούμενες δουλειές του καθενός μας. Όταν ήρθε η σειρά μου, με σύστησε ως «η κόρη του Αρζόγλου». Είπε μόνο αυτό και στενοχωρήθηκα λίγο γιατί έχω κάνει κι άλλα πράγματα. Εκείνη τη στιγμή ήθελα να του πω “δεν είμαι μόνο αυτό”, αλλά ντράπηκα» ε/ιχε απαντήσει αυτή.

Η 36χρονη ηθοποιός είναι καρπός του έpωτα του Κώστα Αρζόγλου με τη Βελγίδα ηθοποιό Estelle Marion. Η Ορόρα μεγάλωσε με τη μητέρα της στο Βέλγιο, ωστόσο ερχόταν από τριών ετών στην Ελλάδα για να συναντήσει τον πατέρα της, όπως είπε στη Νάντια Κοντογεώργη.

Φέτος η ηθοποιός συμμετέχει στο «Good People» του Αμερικάνου συγγραφέα David Lindsay-Abaire, που έρχεται από τις 30 Οκτωβρίου 2020 στη σκηνή του θεάτρου Αποθήκη, σε σκηνοθεσία από την Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Σε αντίθεση με τους ρόλους που της έδιναν υποδυθεί, παραδέχεται, με ανακούφιση, πως δεν υποδύεται μία ταλαιπωρημένη και βασανισμένη γυναίκα όπως τη μετανάστρια ή την τσιγγάνα που έπαιζε συνήθως ίσως και λόγω του παρουσιαστικού της όπως είπε η ίδια.

Ο Κώστας Αρζόγλου με την κόρη του μπορεί να μην είχαν την καθημερινή επαφή ωστόσο έχοντας τακτική επικοινωνία μεταξύ τους κατάφεραν παρά την απόσταση να χτίσουν μια ζεστή και αληθινή σχέση. Μάλιστα ο πατέρας της αρχικά δεν ήθελε να η κόρη του να ακολουθήσει τα δικά του χνάρια και μάλιστα όπως έχει πει ο ίδιος σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε προσπαθήσει να την αποτρέψει. Ωστόσο, όπως είίπε η Ορόρα, το πρώτο άτομο που θα συμβουλευτεί για τους ρόλους στο θέατρο ή στον κινηματογράφο είναι ο πατέρας της.

Η Ορόρα άρχισε να εργάζεται στο θέατρο, ενώ έκανε το ντεμπούτο της στον κινηματογράφο στην ταινία «Almayer's Folly» (2011), με την οποία κέρδισε υποψηφιότητα για το βραβείο Magritte στην κατηγορία της πιο πολλά υποσχόμενης νέας ηθοποιού.

Αργότερα έπαιξε στην ταινία «A Wedding» (Noces), η οποία έκανε πρεμιέρα στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο του 2016. Στα Magritte Awards η ταινία έλαβε οκτώ υποψηφιότητες και κέρδισε τις δύο, ανάμεσά τους το βραβείο Β' Γυναικείου Ρόλου που πήρε η Ορόρα. To 2020 έπαιξε στο επεισόδιο «Spyfall, Part Two» της σειράς «Doctor Who».

ΔΕΙΤΕ ΤΙ ΕΙΠΕ:

Φωτό: NDP

Ακολούθησε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".