ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H σχέση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Μάθιου Μπρόντερικ μετρά 20 χρόνια και 3 παιδιά

Στον παράδοξο κόσμο του Χόλιγουντ, παράδοξη μοιάζει η τόσο φυσιολογική σχέση της Πάρκερ με τον Μπρόντερικ.

H σχέση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Μάθιου Μπρόντερικ μετρά 20 χρόνια και 3 παιδιά

Αφού είχαν σχέση για πέντε χρόνια, το ζευγάρι παντρεύτηκε στις 19 Μάϊου του 1997 και ήταν ο πρώτος και μοναδικός γάμος και για τους δύο. Τώρα μεγαλώνουν τα τρία παιδιά τους -τον Τζέιμς που γεννήθηκε το 2002 και τα δίδυμα την Τάμπιθα και τη Μάριον που γεννήθηκαν το 2009. Η οικογένεια ζει στο σπίτι τους στο Γκρίνγουιτς Βίλατζ της Νέας Υόρκης και ζουν όπως κάθε φυσιολογική οικογένεια.

«Τον αγαπώ τον Μάθιου Μπρόντερικ. Πείτε με τρελή αλλά τον αγαπώ» είχε πει αστειευόμενη σε συνέντευξή της το 2013. Μόνο σε αυτόν τον γάμο θα μπορούσαμε να είμαστε και οι δύο. Είμαστε πολύ αφοσιωμένοι στην οικογένεια και τις ζωές μας. Λατρεύω τη ζωή μας. Λατρεύω το γεγονός πως είναι ο πατέρας των παιδιών μου και είναι λόγω εκείνου που υπάρχει ένας άλλος ολόκληρος κόσμος που αγαπώ».

Η σχέση τους ήδη μετρά είκοσι χρόνια. Όταν κάποτε ρώτησαν τον Μπρόντερικ για το μυστικό της σχέσης τους εκείνος είπε: «δεν ξέρω, διαβάζω πως είναι η επικοινωνία και η φιλία- όποιο κλισέ θέλετε! Αλλά χρειάζεται λίγο ρομάντζο, δεν ξέρω το μυστικό καθόλου, απλώς είμαι ευγνώμων και το να την αγαπώ είναι υπέροχο».

Οι έρωτες που προηγήθηκαν

Πριν τον Μπρόντερικ η Σάρα Τζέσικα είχε σχέση με δυο περιζήτητους εργένηδες: τον Ρόμπερτ Ντάουνεϊ Τζούνιορ και τον Τζον Φ. Κένεντι. Με τον Ρόμπερτ Ντάουνεϊ Τζούνιορ έμειναν μαζί για 7 χρόνια, ενώ Κένεντι μόνο για λίγο, καθώς δεν μπορούσε να αντέξει την πίεση της δημοσιότητας και των παπαράτσι. Ο Μπρόντερικ έβγαινε με την Έλεν Χαντ και την Τζένιφερ Γκρέι.

Ωστόσο είχε προσέξει τον Μπρόντερι από παλιά. Όταν τον είχε δει στην ταινία War Games το 1983 -όταν η ίδια έπαιζε στο διάσημο Footloose- αλλά κι αργότερα στη θεατρική παράσταση Ferris Bueller’s Day Off που είχε παρακολουθήσει με τη φίλη της Μάρθα Πλίμτον. «Δεν ήταν ότι τον είχα βάλει στο μάτι, αλλά τον γνώριζα ως ηθοποιό γιατί μου άρεσε τόσο πολύ η δουλειά του» έχει πει για εκείνον. Από την άλλη ο Μπρόντερικ έχει πως πως θυμάται πόσο «υπέροχη, αστεία και όμορφη» τού είχε φανεί εκείνη στο L.A Story το 1991.

Τούς γνώρισε ο αδερφός της!

Οι δρόμοι τους συναντήθηκαν τον Νοέμβριο του 1991 όταν ο Μπρόντερικ σκηνοθετούσε μία θεατρική παράσταση στην οποία έπαιζε ο αδερφός της Πάρκερ, Τόμπι. Ο Μπρόντερικ είχε γίνει φίλος και με τον Τόμπι και τον Πίπιν, τα αδέρφια της Πάρκερ.

Της ζήτησε να βγουν πολύ, πολύ αργότερα. Τον Φεβρουάριο του 1992. «Άφησε ένα πολύ γοητευτικό μήνυμα στον αυτόματο τηλεφωνητή που έλεγε “γειά είμαι ο Μάθιου Μπρόντερικ”» θυμάται η Πάρκερ γελώντας και λέγοντας προς το μέρος του «έπρεπε να πεις και το επίθετό σου».

H σχέση της Σάρα Τζέσικα Πάρκερ με τον Μάθιου Μπρόντερικ μετρά 20 χρόνια και 3 παιδιά

Το 1996 έπαιξαν μαζί στο Μπρόντγουεϊ, στο ριμέικ του μιούζικαλ How to Succeed in Business Without really Trying. Παράλληλα, είχαν αρχίσει να ζουν μαζί. «Είχαν βγάλει ένα αστείο για εμάς ότι δουλεύουμε μαζί, τρώμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί, ξυπνάμε μαζί, δουλεύουμε μαζί, τρώμε μαζί, κοιμόμαστε μαζί κοκ» είχε πει η Πάρκερ. «Τότε κατάλαβα ότι είναι λίγο επικίνδυνο γιατί ο κόσμος μας είχε γίνει κάπως μικρός. Είναι ωραίο να μοιράζεσαι τις εμπειρίες του και τότε ξαφνικά οι εμπειρίες μας ήταν τόσο κοινές» δήλωσε η Πάρκερ για εκείνη την εποχή.

Ο γάμος- έκπληξη και το μαύρο νυφικό

«Κι εγώ και ο Μάθιου ανήκουμε σε μια άλλη εποχή. Όταν ήμασταν νέοι θέλαμε απλώς να γίνουμε καλοί ηθοποιοί. Δεν σκεφτόμασταν τη δόξα ή τα λεφτά, γιατί πραγματικά τα λεφτά ούτε καν περνούσαν από το μυαλό μας. Θέλαμε να κάνουμε θέατρο και να δουλέψουμε δίπλα σε ανθρώπους για τους οποίους αισθανόμασταν δέος. Δεν είδα ποτέ τις παγίδες. Δεν μου είχε μιλήσει κανείς για το τι σημαίνει αναγνωρισιμότητα» έχει δηλώσει η Πάρκερ.

Όταν αποφάσισαν να παντρευτούν κάλεσαν 100 φίλους τους, χωρίς να τους το έχουν πει. Ήταν 19 Μάϊου του 1997 όταν έγινε ο γάμος και η νύφη φορούσε ένα μαύρο φόρεμα. Κάθε τόσο τα tabloids αρέσκονται στο να διαδίδουν φήμες για τον γάμο τους, χωρίς να υπάρχει κανένας λόγος. Ανήμερα της 20ης επετείου του γάμου τους εκείνη έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram: «Πάνω από μία δεκαετία γράφουν αυτές τις ψεύτικες και προσβλητικές ανοησίες. Όπως πάντα το The National Enquirer έκανε την ετήσια προσπάθεια του να δημιουργήσει ψεύτικα νέα και να απειλήσει τον γάμο μου, αυτή τη δόση όσο περνούσαμε μαζί 4 μέρες στο Λονδίνο». Το ζευγάρι έπαιξε και πάλι μαζί στο θέατρο, στο Plaza Suite, υποδυόμενο τρία ζευγάρια σε διαφορετικές φάσεις μιας σχέσης. Και πάλι τότε η Πάρκερ εκθείασε τον σύζυγό της: «έναν ηθοποιό με τον οποία είμαι ερωτευμένη εντός κι εκτός σκηνής», όμως δυστυχώς το έργο δεν συνέχισε λόγω της πανδημίας.

Όσον αφορά την οικογένειά τους η ηθοποιός λέει: «Νιώθουμε πως όταν είναι έστω και ο ένας μας εκεί, αλλά πραγματικά παρών, μπορούμε να φροντίσουμε τις ανάγκες των παιδιών μας. Πάμε ως οικογένεια στο μετρό, περπατάμε, κάνουμε ό,τι θέλουμε. Κάποιες φορές μπορεί να μας πλησιάσει κάποιος περαστικός, άλλες πάλι όχι. Δεν θέλουμε να ζήσουμε πουθενά αλλού, ούτε μας αρέσουν τα αυτοκίνητα, ούτε να κυκλοφορούμε με σωματοφύλακες».

Κεντρική εικόνα: Splash News- Ideal

Ακολουθήστε το Woman Toc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".