ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H παράξενη ιστορία του γιου του Luke Perry που δεν θυμίζει σε τίποτα τον πατέρα του

Ο διάσημος ηθοποιός υπήρξε ένας καταπληκτικός πατέρας, που λάτρευε τα παιδιά του και αφοσιώθηκε στην ανατροφή και την φροντίδα τους.

H παράξενη ιστορία του γιου του Luke Perry που δεν θυμίζει σε τίποτα τον πατέρα του

O «Τζέιμς Ντιν» του σύγχρονου Χόλιγουντ και το πιο όμορφο αγόρι του τηλεοπτικού «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς», ο Luke Perry με το αινιγματικό βλέμμα και τις ζάρες στο μέτωπο, έφυγε αιφνίδια από τη ζωή στα 52 του χρόνια, μετά από ξαφνικό, βαρύ εγκεφαλικό.

Ο κόσμος της σόουμπιζ στάθηκε σοκαρισμένος απέναντι στον πρόωρο χαμό του, μαζί και η συντετριμμένη οικογένεια του, η πρώην γυναίκα του, τα δύο παιδιά του και η σύντροφος της ζωής του, που τον αποχαιρέτησαν με τις πιο συγκινητικές, δημόσιες εκδηλώσεις αγάπης και σεβασμού.

Ειδικά ο γιος του, ο 21 ετών Jack Perry, υπήρξε ιδιαίτερα δεμένος μαζί του και εξέφρασε μέσω των προφίλ του στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης τον πόνο και την θλίψη για την απώλεια του πατέρα του. Ο Jack εδώ και μερικά χρόνια ακολουθεί μία καριέρα πολύ διαφορετική από εκείνη του διάσημου μπαμπά του, όντας πρωταθλητής της πάλης, ιδιαίτερα παθιασμένος με το επάγγελμα που έχει επιλέξει για την ζωή του.

Το πιο εντυπωσιακό στην ιστορία του Jack, αλλά και της αδελφής του Sophie, είναι το γεγονός ότι προστατεύτηκαν από τον πατέρα τους σε ό,τι αφορά την υπερβολική έκθεση στον Τύπο και στα φλας των παπαράτσι, έχοντας ζήσει μία πολύ ήσυχη, οικογενειακή ζωή που απέχει πολύ από τον «θόρυβο» και τα κουτσομπολιά του Χόλιγουντ. Μάλιστα, ο Perry είχε παραδεχθεί σε μία παλαιότερη συνέντευξη του πως δεν έχει επιτρέψει ποτέ στα παιδιά του να δουν επεισόδιο του «Μπέβερλι Χιλς» και δεν θα ήταν ποτέ σύμφωνος με το να βγει η κόρη του ραντεβού με έναν τύπο σαν τον Ντύλαν ΜακΚέι, τον ήρωα που τον έκανε διάσημο σε ολόκληρο τον κόσμο.

Βέβαια, κοιτώντας τον Jack δεν μπορείς να διακρίνεις τίποτα από εκείνη την γοητευτική «αλητεία», την σέξι ομορφιά που έκανε τον Luke ένα από τα ωραιότερα και πιο ποθητά αγόρια της οθόνης στην δεκαετία του '90. Ο 21χρονος αθλητής, όπως και η αδελφή του, είναι ολόιδιοι η μητέρα τους, με μία ομοιότητα που αφήνει τους πάντες με το στόμα ανοικτό.

Το 21χρονο αγόρι είναι ο καρπός του έρωτας του Perry και της πωλήτριας επίπλων Rachel "Μinnie" Sharp με την οποία ο ηθοποιός υπήρξε παντρεμένος για δέκα χρόνια. Ο θρύλος λέει πως η Sharp υπήρξε φανατική θαυμάστρια του Luke και κατάφερε να κερδίσει την προσοχή του στις αρχές της δεκαετίας του '90 όταν του έστειλε ταχυδρωμικά ένα δαντελένιο σουτιέν. Ο ίδιος ο ηθοποιός έχει αρνηθεί αυτή την εκδοχή της ιστορίας τους, λέγοντας πως το ζευγάρι είχε συναντηθεί τυχαία σε ένα εστιατόριο.

Ο Jack «κατεβαίνει» στα ρινγκ με το ψευδώνυμο Jungle Boy Nate Coy και η καριέρα του πήρε μπροστά όταν άρχισε να παλεύει στην ανεξάρτητη σκηνή της αμερικανικής πάλης το 2015. Σύμφωνα με την Wrestling Inc, υπέγραψε συμβόλαιο με το All Elite Wrestling το 2019 και είναι έτοιμος να αγωνιστεί στο επερχόμενο AEW Double Nothing στο MGM Grand Garden Arena του Λας Βέγκας, με τις λεπτομέρειες του αγώνα να μην έχουν γίνει ακόμα γνωστές.

Στην επαγγελματική του πορεία είχε πάντα δίπλα του τον πατέρα του, ο οποίος υπήρξε από την πρώτη στιγμή ιδιαίτερα υποστηρικτικός στα όνειρα των παιδιών του, του Jack και της Sophie. O πρωταγωνιστής του «Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς» ήταν εκείνος που βοήθησε τον γιο του στα πρώτα του βήματα στον χώρο της πάλης, παραχωρώντας του την νομική ομάδα για να τον καθοδηγήσει σε ζητήματα συμβολαίων και δίνοντας πάντα το παρών στους σημαντικούς του αγώνες.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".