ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Γιατί πρέπει να νιώσω άσχημα, να βάλω φρένο στον εαυτό μου ή ακόμα και να απολογηθώ;»

Η εύστοχη απάντηση της Ελεονώρας Μελέτη σε επιθετικό σχόλιο μιας γυναίκας follower για το γεγονός ότι ανεβάζει πολλές φωτογραφίες με την κόρη της.

«Γιατί πρέπει να νιώσω άσχημα, να βάλω φρένο στον εαυτό μου ή ακόμα και να απολογηθώ;»

Η Ελεονώρα Μελέτη μοιράζεται συχνά όμορφες οικογενειακές στιγμές με τους διαδικτυακούς φίλους της, ενώ πάντα της αρέσει να συνοδεύει τις φωτογραφίες της με βιωματικά κείμενα και να αναλύει τα συναισθηματα και τις σκέψεις της.

Μια από τις followers της παρουσιάστριας έγραψε στην ανάρτηση που είχε με την κόρη της Αλεξάνδρα, ότι δεν της αρέσει που δημοσιεύει φωτογραφίες με το παιδί της τόσο συχνά, ενώ έκανε μια σύγκριση της Ελεονώρας με την Ελένη Μενεγάκη. Η Ελεονώρα συνήθως δεν ασχολείται αλλά αυτή τη φορά απάντησε.

Τι έγραψε η follower:

«Εμένα πάλι μου λείπει η παλια Μελέτη που δεν ανεβαζε συνεχώς φώτο της οικογένειας.σαφως κ αντιλαμβάνομαι την ευτυχία σας αλλά από την άλλη θα χρησιμοποιήσω κ μια φράση που λέτε κ εσείς :άλλη καμία δεν γέννησε μόνο η Μαριω τον Γιάννη….ok είστε μητέρα αλλά κάλμα….ούτε η Μενεγακη δεν ανεβάζει φώτο των παιδιών της τόσο συχνά….ήρεμα το λέω κ τοποθετουμαι σαν θεατής. don’t worry ξέρω ήδη την απάντησή σας:να αποχωρησω από το προφίλ σας.κ αυτό ήρεμα το λεω»

.

«Γιατί πρέπει να νιώσω άσχημα, να βάλω φρένο στον εαυτό μου ή ακόμα και να απολογηθώ;»

Η Ελεονώρα απάντησε:

«Κι εγώ ήρεμα σας απαντώ νιώθω πιο πολύ από ποτέ «άλλη παιδί δεν έκανε μόνο η Μαργιώ το Γιάννη» αλλα κ που είναι το κακο? Γιατί πρέπει να νιώσω άσχημα , να βάλω φρένο στον εαυτό μου ή ακόμα κ να απολογηθώ… λυπάμαι που σας ενοχλεί το δικαίωμα της ελευθερίας στην έκφραση! Ο,τι ανεβάζω είναι από καρδιάς κ όχι για να προκαλέσω συμπάθειες αντιπάθειες ή εντυπώσεις… όπως κάποιοι ανεβάζουν φαγητά, κατοικίδια, τοπία έτσι κ γω νιώθω ο,τι ανεβάζω! Το αν θα παραμείνετε ή όχι στο προφίλ μπυ είναι σαφώς δίκη σας απόφαση ωστόσο να γνωρίζετε πως θα συνεχίσω να ποστάρω ο,τι με κάνει χαρούμενη. Επίσης για την ιστορία η αναφορά σας στη κα μενεγακη ήταν άτοπη κ άστοχη γιατί κ εγώ δεν ανεβάζω ιδέες που ανεβάζει εκείνη…

«Τέλος θα ήθελα αν θέλετε κ εσείς, να μου εξηγήσετε με ποιο κριτήριο θα έπρεπε να ορίζω τον αριθμό των ποστ που ανεβάζω με βάση το πόσες δημοσιεύσεις κάνει η κυρία μενεγάκη».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

28 Σεπ 2023

"Ο Διάβολος φοράει Prada": 10 πράγματα που δεν ήξερες για την κωμωδία

Η αμοιβή της Στριπ, σε ποιον βάσισε την ερμηνεία της, οι σχεδιαστές που δεν έδιναν από φόβο ρούχα τους και πολλά, πολλά ακόμη!

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

Περισσότερα από

News

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

16 Αυγ 2023

Η τελευταία επιθυμία της Τζένης Καρέζη. Τι ήθελε να κάνει πριν τον θάνατο της αλλά δεν πρόλαβε

Μία πολύ στενή της φίλη αποκάλυψε ποια ήταν η μεγαλύτερη επιθυμία της ηθοποιού.

15 Αυγ 2023

Η σπάνια φωτογραφία της Αλίκης Βουγιουκλάκη με τον Ανδρέα Παπανδρέου. Πού είχαν συναντηθεί;

Μια μεγάλη σταρ και ένα χαρισματικός ηγέτης, που η η μοίρα το έφερε να να πεθάνουν τη ίδια χρονιά. Το καλοκαίρι του 1996 με διαφορά ενός μήνα.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".

17 Μαϊ 2023

Η πρώτη κινηματογραφική εμφάνιση της Ειρήνης Παππά το 1948 σε ηλικία 22 ετών. Μία σπάνια φωτογραφία

Η μοναδική ομορφιά και το εκπληκτικό ταλέντο της Ειρήνης Παππάς αποτυπώθηκε για πρώτη φορά στην ταινία της Φίνος Φιλμ "Χαμένοι Άγγελοι".

14 Μαϊ 2023

Ποιο ήταν το κορίτσι που ενέπνευσε το "My Way" του Φρανκ Σινάτρα, ένα από τα πιο διάσημα τραγούδια

Πανέμορφη, λαμπερή, με μοναδικό στυλ και ακαταμάχητη γοητεία.