ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Γιατί να μην έχω το δικαίωμα να παντρευτώ αυτόν τον άντρα;» Η Σάλμα Χάγιεκ απαντά στους επικριτές

Μία μερίδα του κοινού και του Τύπου απορεί που ο δισεκατομμυριούχος François-Henri Pinault παντρεύτηκε την Μεξικανή Σάλμα Χάγιεκ.

«Γιατί να μην έχω το δικαίωμα να παντρευτώ αυτόν τον άντρα;» Η Σάλμα Χάγιεκ απαντά στους επικριτές

Μπορεί να έχει περάσει μία ολόκληρη δεκαετία από τότε που η μεξικανικής καταγωγής Σάλμα Χάγιεκ παντρεύτηκε τον Γάλλο δισεκατομμυριούχο επιχειρηματία François-Henri Pinault, ιδρυτή και βασικό μέτοχο της γιγάντιας εταιρίας ειδών πολυτελείας Kering, αλλά μέχρι και σήμερα υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να κατανοήσουν πως η ηθοποιός κατάκτησε την πρώτη και καλύτερη θέση στην καρδιά του ισχυρού άντρα.

Ο Pinault είναι ο άνθρωπος πίσω από τον επιχειρηματικό κολοσσό στον οποίο ανήκουν κορυφαίοι οίκοι μόδας όπως οι Gucci, Yves Saint Laurent, Balenciaga, Alexander McQueen, Bottega Veneta, Boucheron and Brioni και Pomellato, ένας πολύ πετυχημένος άντρας με τεράστια προσωπική περιουσία, κινητή και ακίνητη. Μέχρι και σήμερα το ζευγάρι δεν έχει αποκαλύψει πως γνωρίστηκε, επιλέγοντας να δηλώσει απλά ότι πρόκειται για «μία πολύ ρομαντική ιστορία που αφορά μόνο τους ίδιους».

Η Χάγιεκ μάλιστα δήλωσε σε πρόσφατη συνέντευξη της ότι «δεν θα ήθελα ποτέ να εκμεταλλευτώ το συγκεκριμένο στόρυ προκείμενου να δημιούργησω ντόρο γύρω από τον εαυτό μου, προκειμένου να κάνω τον εαυτό μου να μοιάσει σπουδαίος». Στην ίδια συνεντεύξη, την οποία παραχώρησε στο περιοδικό Town and Country η Xάγιεκ εκφράζεται με πολύ θερμά λόγια για τον σύζυγό της τον οποίο παντρεύτηκε πριν μία δεκαετία, όταν εκείνη ήταν 39 ετών. «Είναι ο καλύτερος σύζυγος του κόσμου. Μαζί του μπορώ να είμαι ο εαυτός μου και δεν νιώθω πως κάποιος προσπαθεί να με περιορίσει».

Στη συνέχεια όμως πήρε θέση και για την κριτική που έχει λάβει σχετικά με τον γάμο της, έναν γάμο που μία σημαντική μερίδα της κοινής γνώμης θεωρεί απόλυτα αταίριαστο καθώς εκείνος είναι ο πάμπλουτος γιος ενός από τους πιο ισχυρούς άντρες της Γαλλίας, του Φρανσουά Πίνο, και εκείνη μία όμορφη Mεξικανίδα ηθοποιός που κατάφερε να βρει μία θέση στον απαιτήτικο κόσμο του Χόλιγουντ. «Πάρα πολλοί άνθρωποι δυσκολεύονται πολύ να καταλάβουν τον λόγο για τον οποίο είμαι παντρεμένη με αυτόν τον άντρα. Είναι σοκαρισμένοι πραγματικά. Γιατί να μην έχω όμως το δικαίωμα να παντρευτώ αυτόν τον άντρα; Θεωρώ πως όλο αυτό είναι μία ακραία μορφή ρατσισμού. Βλέπουν σε μένα την Μεξικανή που παντρεύτηκε κάποιον πολύ πάνω από εκείνη και αδυνατούν να καταλάβουν το γιατί. Κι έτσι αισθάνονται πολύ άβολα απέναντι μου. Επειδή έχω την ζωή που έχω, μία ζωή που θεωρούν ότι δεν μου αξίζει».

Η ηθοποιός μίλησε και για την κόρη της, την 11χρονη σήμερα Bαλεντίνα, λέγοντας πως πιστεύει ότι «είμαι καλύτερη μητέρα επειδή την απέκτησα σε μεγαλύτερη ηλικία. Ήμουν χορτάτη από τη ζωή».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".