ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Φοβάμαι ότι θα γίνω σαν τον Τζόκερ».Οι διάσημες γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση

Από τη Τζούλιαν Μουρ μέχρι τη Σάρον Στόουν αυτές είναι οι πιο αναγνωρίσιμες γυναίκες στον πλανήτη που έχουν πει «όχι» στο νυστέρι.

«Φοβάμαι ότι θα γίνω σαν τον Τζόκερ».Οι διάσημες γυναίκες που δεν έχουν κάνει ποτέ πλαστική επέμβαση

Εν έτη 2019 οι πλαστικές επεμβάσεις, μικρές ή μεγάλες, έχουν απενοχοποιηθεί εντελώς και έχουν κάνει τόσο μα τόσο καλά. Γιατί πόσο αστείο και μάταιο φαντάζει το να έχεις «πειράξει» κάτι στο πρόσωπο ή το σώμα σου προκειμένου να νιώσεις πιο άνετα μέσα σε αυτό και να αισθάνεσαι άβολα να το παραδεχθείς. Σε μία εποχή που η τεχνολογία και η ιατρική έχουν φτάσει στο απόγειο τους, προσφέροντας μας αμέτρητες δυνατότητες να βελτιώσουμε τη ζωή και την εικόνα μας, μοιάζει πραγματικά ανούσιο το να μην κάνουμε ό,τι καλύτερο μπορούμε για να τις εκμεταλλευτούμε.

Οι διάσημες και πιο επιδραστικές γυναίκες στον πλανήτη είναι σίγουρα οι πρώτες που σπάσανε αυτό το βαρετό ταμπού, μιλώντας ανοιχτά για την επιλογή τους να κάνουν κάποια πλαστική επέμβαση, ώστε να διορθώσουν ένα σημείο του προσώπου τους που δεν τους άρεσε και τόσο πολύ ή προκειμένου να φρενάρουν τη φθορά του χρόνου. Το αποτέλεσμα στις περισσότερες περιπτώσεις είναι πραγματικά πολύ καλό.

Παρόλα αυτά, εξακολουθούν να υπάρχουν πολλές celebrities που επιμένουν να λένε ένα μεγάλο «όχι» στις μεθόδους των πλαστικών χειρουργούν είτε από άποψη, είτε από φόβο. Για παράδειγμα η Ιζαμπέλα Ροσελίνι δεν έχει κάνει ποτέ πλαστική στη ζωή της γιατί, όπως έχει δηλώσει, τρέμει στην ιδέα του νυστεριού. Την ίδια στιγμή προσπαθεί να τρέφεται σωστά και χρησιμοποιεί πάντα μία καλή κρέμα προσώπου.

Μία άλλη γυναίκα που δεν έχει υποβληθεί ποτέ σε πλαστική επέμβαση είναι η υπεργυναίκα Σάρον Στόουν, μία σταρ που έχει γεράσει απόλυτα φυσικά, θεωρώντας πως δεν είναι νορμάλ να αλλάζεις τον εαυτό σου προσπαθώντας να παρέμβεις στο πέρασμα του χρόνου.

Από την άλλη, και η Μπρουκ Σιλντς που αποφεύγει με κάθε τρόπο τις πλαστικές καθώς φοβάται πως θα καταλήξει να μοιάζει με τον Τζόκερ (τον διάσημο χαρακτήρα του Μπάτμαν), αλλά και η Άντι ΜακΝτάουελ μαζί με τις Μέριλ Στριπ και Τζούλιαν Μουρ λέει όχι στις αισθητικές επεμβάσεις, επιμένοντας πως οι ρυτίδες μας είναι κάτι όμορφο,το οποίο οφείλουμε να αγκαλιάσουμε και να αγαπήσουμε όσο περισσότερο μπορούμε.

Στο βίντεο που ακολουθεί θα δεις άλλες 13 πανέμορφες και πολύ διάσημες γυναίκες που έχουν πει συνειδητά όχι στις πλαστικές και έχουν γεράσει όμορφα, διατηρώντας τη γοητεία τους αποκλειστικά και μόνο χάρη στην ισορροπημένη διατροφή και στα καλλυντικά προϊόντα που χρησιμοποιούν.

Δες το βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".