ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έχω ζήσει με τον Φρέντυ 20 χρόνια. Θα μπορούσε ο Φρέντυ να ζήσει με μια σαχλαμάρα;»

Η Μαρία Ιωαννίδου σχολίασε τη μακροχρόνια σχέση και συμβίωσή της με τον αξέχαστο δημοσιογράφο και συγγραφέα καθώς και τους διάφορους χαρακτηρισμούς στο πρόσωπό της.

«Έχω ζήσει με τον Φρέντυ 20 χρόνια. Θα μπορούσε ο Φρέντυ να ζήσει με μια σαχλαμάρα;»

Ο γάμος του Γερμανού με την Ιωαννίδου ήταν ο δεύτερος στη ζωή του και μαζί πορεύτηκαν μέχρι το 1999, τη χρονιά δηλαδή που ο γνωστός δημοσιογράφος απεβίωσε. Βέβαια κατά τη διάρκεια του γάμους του, το ζευγάρι χώρισε ακόμα μια φορά.

Την Μαρία Ιωαννίδου φιλοξένησε το Πρωινό και η αγαπημένη ηθοποιός μίλησε για το γεγονός ότι την ενοχλεί ότι υπάρχει η ηλικία της στο google! Μάλιστα όπως είπε, αν ψάξεις στο google την ηλικία της, τη δείχνει μεγαλύτερη. «Είμαι 80» είπε υπερβάλοντας. Όπως είπε έχει κανονίσει με την τον δικηγόρο της να διευθετηθεί το θέμα.

«Έχω κουραστεί από την καριέρα μου. Είμαι αρχαία. Θέλω να βάλω στην καριέρα μου μια άνω τελεία. Γράφω ένα βιβλίο για τη ζωή μου τώρα» είπε η ηθοποιός για τα μελλοντικά σχέδιά της

Η Μαρία Ιωαννίδου αναφέρθηκε στη μακροχρόνια σχέση και συμβίωσή της με τον αξέχαστο δημοσιογράφο και συγγραφέα Φρέντυ Γερμανό, λέγοντας πως έζησε μαζί του 20 ολόκληρα χρόνια.«Έχω ζήσει με τον Φρέντυ Γερμανό πάνω από 20 χρόνια! Θα μπορούσε ο Φρέντυ να ζήσει με μια σαχλαμάρα; Θα βαριότανε», είπε η Μαρία, σχολιάζοντας ότι δεν είναι ανάλαφρη όπως πολλοί την χαρακτηρίζουν.

Σε παλιότερη συνέντευξή της είχε αποκαλύψει: «Ένα διάστημα κάναμε ένα διάλειμμα με τον Φρέντυ που εγώ φταίω πάλι και εκεί. Ήταν ένα διάλειμμα ενός χρόνου. Ήταν ένας χωρισμός που μαθεύτηκε εκείνη την εποχή. Είχε γίνει πολύ σούσουρο. Και φταίω εγώ. Ήμουν ανέμελο παιδί. Κάποιες στιγμές το τραβούσα πολύ. Δεν υπήρχε άλλος άντρας ή άλλη γυναίκα. Είχα κουράσει λιγάκι τον Γερμανό.Ήθελε να κόψω τα μίνι. Πίστευε πολύ σε εμένα και στην καριέρα και στην πορεία μου και μου έλεγε "Αν φοράς μίνι, αν ντύνεσαι τολμηρά, αν δεν προβάλεις τον εαυτό σου, αυτό που είσαι που κάθεσαι μέσα και δεν ξέρουν ποιος είναι ο κουλτουριάρης της οικογένειας και δεν το προβάλεις, που είσαι εσύ για να σου δώσουν καλύτερους ρόλους, για να σε πάρουν στα σοβαρά". Και θύμωνε μαζί μου. Ήταν οι μόνοι θυμοί που είχαμε στο σπίτι, δεν τσακωνόμασταν ποτέ».

Δείτε τι είπε:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".