ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε συμβολαιογραφείο, σε ταξιδιωτικό γραφείο, έκανα ιδιαίτερα σε παιδάκια»

Η δημοσιογράφος, Νίκη Λυμπεράκη μίλησε για τη ζωή της πριν τη δημοσιογραφία και αποκάλυψε ότι έκανε προετοιμασία τριών χρόνων για να δώσει στο Εθνικό.

«Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε συμβολαιογραφείο, σε ταξιδιωτικό γραφείο, έκανα ιδιαίτερα σε παιδάκια»

Χαλαρή, άμεση και αποκαλυπτική ήταν η Νίκη Λυμπεράκη η οποία μίλησε σε συνέντευξή της για άγνωστες πτυχές της ζωής της πριν ασχοληθεί επαγγελματικά με τη δημοσιογραφία αλλά και για τη μητρότητα αφού πριν λίγο καιρό απέκτησε το πρώτο της παιδί.

«Όλα τα παιδιά της ηλικίας μας είχαν ένα κόλλημα με τον Ιντιάνα Τζόουνς, εγώ είχα και με τον Μάτλοκ, γι’ αυτό και η δικηγορία. Ήθελα να γίνω ηθοποιός, αφού θα τελείωνα τις σπουδές μου. Έκανα προετοιμασία τρία χρόνια για να δώσω στο Εθνικό Θέατρο, αλλά δεν πήγα ποτέ» είπε στην κάμερα της εκπομπής του OPEN «Έλα Χαμογέλα».

«Ήμουν απουσιολόγος στο σχολείο, αλλά δεν έβαζα απουσίες σε όσους έκαναν κοπάνα. Είχα τη μαμά μου καθηγήτρια στο γυμνάσιο, ήταν τραγική κατάσταση» πρόσθεσε, αναφερόμενη στα παιδικά της χρόνια.

Η γνωστή δημοσιογράφος δήλωσε επίσης ότι έχει κάνει και μαθήματα βιολιού. «Μαθαίνω πολλά πράγματα και τα παρατάω, όπως το βιολί. Ο μπαμπάς μου μού έλεγε "άστο το ρημάδι το βιολί”. Το όνειρό μου είναι ένα ρεσιτάλ βιολιού και το χρυσό μετάλλιο στους Ολυμπιακούς Αγώνες στο καλλιτεχνικό πατινάζ» σχολίασε γελώντας.

Με αφοπλιστική ειλικρίνεια μίλησε και για τις δουλειές που έκανε πριν μπει στη ζωή της η δημοσιογραφία. «Τελείωσα τη Νομική με δυσκολία γιατί δούλευα. Έχω δουλέψει σε φούρνο, σε ταξιδιωτικό γραφείο, σε συμβολαιογραφείο, έχω κάνει ιδιαίτερα μαθήματα σε παιδάκια. Όταν δούλευα στο φούρνο, έφτιαχνα σάντουιτς, σφουγγάριζα, έκανα ταμείο» αποκάλυψε η παρουσιάστρια του κεντρικού δελτίου ειδήσεων του OPEN.

Δε δίστασε μάλιστα να παραδεχτεί ότι δεν θα απέκλειε μία μετάβαση στην ψυχαγωγική ζώνη. «Το πρώτο μου δελτίο ειδήσεων ήταν πριν από 13 χρόνια στην ψηφιακή ΕΡΤ. Όταν πρωτοβγήκε "Ο πιο αδύναμος κρίκος” έλεγα ότι θα ήθελα να τον παρουσιάσω κάποια στιγμή στη ζωή μου».

Η αλλαγή που έφερε η μητρότητα

Η Νίκη Λυμπεράκη γέννησε πριν λίγο καιρό ένα υγιέστατο αγοράκι, φέρνοντας στον κόσμο τον πρώτο καρπό του έρωτά της με τον σύζυγό της και δικηγόρο, Αλέξανδρο Χατζόπουλο.

«Το μωρό μου είναι το πιο όμορφο και το πιο έξυπνο του κόσμου, είμαι γραφική μαμά, κάνω αυτά που κορόιδευα. Η μητρότητα είναι ένα μαγικό πράγμα. Δεν έχω ξανανιώσει τόσο ευτυχισμένη. Πιστεύαμε ότι το μωρό θα είναι κορίτσι, είχαμε βρει και το όνομα. Πάντα έλεγα ότι αν κάνω αγόρι δεν θα βγάλω το όνομα του μπαμπά μου γιατί δεν μου άρεσε, το Παναγιώτης δεν μου άρεσε. Επειδή όμως ο μπαμπάς μου δεν υπάρχει πια, όταν μάθαμε ότι είναι αγόρι ήταν αυτονόητο ότι θα πάρει το όνομά του. Από εκεί που είσαι η κόρη του Πάνου μια ζωή, μετά είσαι η μαμά του Πάνου», είπε η Νίκη Λυμπεράκη.

Δείτε τη συνέντευξή της:

Πηγή: thetoc.gr

Φωτό: facebook

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".