ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έχασα τον αδερφό μου πριν από 16 χρόνια. Έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου, για ένα διάστημα»

Η Πένυ Αγοραστού μίλησε στον Γρηγόρη Αρναούτογλου για την απώλεια που σημάδεψε την εφηβεία της και ολόκληρη την οικογένειά της.

«Έχασα τον αδερφό μου πριν από 16 χρόνια. Έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου, για ένα διάστημα»

Καλεσμένη του Γρηγόρη Αρναούτογλου, η Πένυ Αγοραστού μίλησε στο «The 2Night Show», ανάμεσα σε άλλα, για την απώλεια του αδερφού της, όταν εκείνη ήταν ακόμα στην εφηβεία, η οποία σημάδεψε και την ίδια και, φυσικά, τους γονείς της.

Η ηθοποιός, όπως είπε, κατάγεται από τη Μυτιλήνη, όπου μάλιστα ζει η γιαγιά της, Πίτσα. Και οι δυο τους βαφτίστηκαν «Παναγίτσα» και χρησιμοποιούν υποκοριστικά. Στο νησί επιστρέφει συχνά, «όταν θέλω να ηρεμήσω και να αποφορτιστώ».

Όταν τη ρώτησε ο Αρναούτογλου αν έχει αδέρφια, απάντησε πως πλέον είναι μοναχοπαίδι. «Είχα αδερφό, αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε έχω μείνει πια μόνη. Και έχω τους γονείς να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια».

«Είχα αδερφό, αλλά τον έχω χάσει εδώ και 16 χρόνια. Οπότε έχω μείνει πια μόνη. Και έχω τους γονείς να με στηρίζουν και να είμαστε μια πολύ δεμένη οικογένεια».

Σχετικά με τη σημαντική αυτή απώλεια, η Πένυ Αγοραστού συνέχισε λέγοντας: «Ακόμα το αντιμετωπίζω, είναι κάτι που δεν ξεπερνιέται. Δεν νιώθω και πολύ ευχάριστα να το συζητάω, απλά έχω πάρει πολλά μαθήματα από αυτό το συμβάν. Δεν υπάρχει μεγαλύτερος πόνος, ειδικά για τη μάνα. Εγώ δεν μπορώ να το καταλάβω απόλυτα, γιατί δεν έχω παιδιά. Σε κάθε οικογένεια υπάρχει ένας καημός, αλλά το θέμα είναι πώς το αντιμετωπίζεις».

«Ήμουν 16 ετών όταν συνέβη. Αρχικά, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και να ρωτήσεις που το έχουν ζήσει αυτό, αναγκάζεσαι. Γιατί πρέπει να τους στηρίξεις τους δικούς σου, εσύ να φανείς ο δυνατός»

Η ηθοποιός θυμήθηκε τα εξής από το τραγικό περιστατικό: «Ήμουν 16 ετών όταν συνέβη. Αρχικά, για ένα πολύ μεγάλο διάστημα, έγινα εγώ ο γονιός των γονιών μου. Όσα παιδιά και να ρωτήσεις που το έχουν ζήσει αυτό, αναγκάζεσαι. Γιατί πρέπει να τους στηρίξεις τους δικούς σου, εσύ να φανείς ο δυνατός, και όλα τα άλλα έρχονται. Απλά έβαλα ως στόχο τότε να είμαι πραγματικά ευτυχισμένη στη ζωή μου και να εκτιμάω την κάθε στιγμή. Είναι πολύ κοινό, αλλά έχει τόσο μεγάλη σημασία! Αν δεν σου τύχει ένα τέτοιο περιστατικό, δυστυχώς ή ευτυχώς, δεν μπορείς να το καταλάβεις. Γι’ αυτό και δεν επιτρέπω σε κανέναν να πάει κόντρα στην ευτυχία μου. Ό,τι θέλω, το κάνω, αρκεί να είμαι καλά».

Δείτε το απόσπασμα της συνέντευξης της Πένυς Αγοραστού:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Φωτό: Glomex

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".