ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Είναι ένας ανατριχιαστικός, μεγαλύτερος άντρας». Η Πόρτμαν διαψεύδει ότι είχε σχέση με τον Μoby

Και τον κάνει διεθνώς ρεζίλι με τον χειρότερο τρόπο.

«Είναι ένας ανατριχιαστικός, μεγαλύτερος άντρας». Η Πόρτμαν διαψεύδει ότι είχε σχέση με τον Μoby

Η βιογραφία του Moby "Then It Fell Apart" κυκλοφόρησε πριν από λίγο καιρό για να φέρει ξανά στο προσκήνιο τον Moby, ένα από τα μεγαλύτερα αστέρια της ηλεκτρονικής μουσικής των 90's και των 00's, o oποίος είχε αποσυρθεί από τα μουσικά πράγματα εδώ και μερικά χρόνια λόγω των σοβαρών προβλημάτων που αντιμετώπιζε εξαιτίας του εθισμού του στο αλκοόλ και τα ναρκωτικά.

Ο Moby που στο βιβλίο που κάνει μία πολύ μεγάλη αναφορά στο πώς η απότομη φήμη άλλαξε ξαφνικά τη ζωή του, αλλοιώνοντας την ισορροπία του χαρακτήρα του, υποστηρίζει ότι εδώ και λίγο καιρό αισθάνεται αρκετά καλύτερα, αναγνωρίζοντας τα λάθη του παρελθόντος.

Πάντως, εκτός από το απόσπασμα στο οποίο ο πλανητικός αστέρας μιλάει ανοικτά για την απόπειρα αυτοκτονίας του, το κομμάτι στο οποίο στάθηκε περισσότερο ο διεθνής Τύπος ήταν αυτό στο οποίο ο Moby εξομολογείται πώς γνώρισε την πανέμορφη Νάταλι Πόρτμαν, το 1999, όταν αυτός είχε μόλις κυκλοφορήσει το άλμπουμ "Play" και αυτή ήταν ένα από τα ωραιότερα, ανερχόμενα αστέρια του παγκόσμιου σινεμά. Στην αναφορά του στο πρόσωπο της ο Moby υποστήριξε πως οι δυο τους υπήρξαν ζευγάρι για ένα σύντομο χρονικό διάστημα και ότι, μάλιστα, η ηθοποιός ήταν εκείνη που διεκδίκησε μία θέση στη ζωή του, περιμένοντας έξω από το καμαρίνι του προκειμένου να τον γνωρίσει.

Οι λεπτομέρειες για την σχέση τους έκαναν τον γύρο του κόσμου αμέσως μετά την κυκλοφορία του βιβλίου αλλά εχθές το απόγευμα μία επίσημη δήλωση εκ μέρους της Πόρτμαν έρχεται αν διαψεύσει με τον χειρότερο τρόπο τα λεγόμενα του μουσικού: «Ήταν απλά ένας ανατριχιαστικος άντρας, πολύ μεγαλύτερος από εμένα. Είχε άλλες βλέψεις για την μεταξύ μας σχέση και όταν το κατάλαβα διέκοψα κάθε επαφή,» λέει η Νάταλι που ξεκαθαρίζει πως ήταν μόλις 18 ετών όταν γνώρισε τον Moby, παρά τους δικούς του ισχυρισμούς σύμφωνα με τους οποίους η ηθοποιός ήταν 20 χρονών.

«Ήμουν φαν και βρέθηκα πράγματι στα παρασκήνια μιας συναυλίας του. Τότε εκείνος είπε "Ας γίνουμε φίλοι". Πήγαμε παρέα στα Mtv Music Awards λίγο πριν καταλάβω πως εκείνος ήθελε να με προσεγγίσει διαφορετικά. Ήταν ένας ανατριχιαστικός, μεγαλύτερος άντρας και ποτέ δεν είχα ερωτική σχέση μαζί του,» δηλώνει κατηγορηματικά η Πόρτμαν.

Σύμφωνα με τον τραγουδιστή και μουσικό εκείνος και η Νάταλι ήταν ζευγάρι για μερικές εβδομάδες με τον ίδιο να μην μπορεί να διαχειριστεί καλά την σχέση τους. Υποστηρίζει πως εκείνη τον χώρισε για κάποιον άλλον μέσω τηλεφώνου, αφήνοντας τον συντετριμμένο.

Παρόλο που ο διεθνής Τύπος έχει καλέσει στο γραφειό του ατζέντη του Moby για κάποιο σχόλιο δεν υπήρξε καμία ανταπόκριση από πλευράς του μουσικού.

«Είναι ένας ανατριχιαστικός, μεγαλύτερος άντρας». Η Πόρτμαν διαψεύδει ότι είχε σχέση με τον Μoby
«Ήμουν φαν και βρέθηκα πράγματι στα παρασκήνια μιας συναυλίας του. Τότε εκείνος είπε "Ας γίνουμε φίλοι". Πήγαμε παρέα στα Mtv Music Awards λίγο πριν καταλάβω πως εκείνος ήθελε να με προσεγγίσει διαφορετικά. Ήταν ένας ανατριχιαστικός, μεγαλύτερος άντρας και ποτέ δεν είχα ερωτική σχέση μαζί του,» δηλώνει κατηγορηματικά η Πόρτμαν.

Ακολουθήστε το WomanTOC στο Instagram.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".