ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Διασωληνωμένος στην εντατική με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία»: Μάχη για τη ζωή του ο «ΤΑΖ»

Ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος, αφού διαγνώστηκε με HIV και αγωνίστηκε ενάντια στον αλκοολισμό, τώρα αντιμετωπίζει μια ακόμη, μεγάλη δοκιμασία.

«Διασωληνωμένος στην εντατική με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία»: Μάχη για τη ζωή του ο «ΤΑΖ»

Διασωληνωμένος στην εντατική του νοσοκομείου Γ. Γεννηματάς με κορονοϊό και σηψαιμία βρίσκεται σύμφωνα με τις πληροφορίες ο δημοσιογράφος Τάσος Θεοδωρόπουλος ή «ΤΑΖ». Αφού, τα περασμένα χρόνια, διαγνώστηκε με HIV και αγωνίστηκε ενάντια στον αλκοολισμό, τώρα αντιμετωπίζει μια ακόμη, μεγάλη δοκιμασία, ίσως τη μεγαλύτερη της ζωής του.

Ο Γρηγόρης Βαλλιανάτος έγραψε, χαρακτηριστικά, στο λογαριασμό του στο Facebook: «Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν».

«Έγινε το Σάββατο και η δεύτερη εγχείρηση εκτομής και στο άλλο πόδι. Στην εντατική από κόβιντ διασωληνωμένος και με σοβαρότατη σηψαιμία λοιπόν»

Η Χριστίνα Πολίτη, με τη σειρά της, έγραψε σε νέο άρθρο στο cosmopoliti.com, με τίτλο: «Μία δυνατή προσευχή για τον ΤΑΖ μας!»: «Πριν λίγες ώρες μάθαμε τα εξαιρετικά δυσάρεστα νέα για τον αγαπημένο συνεργάτη μας Τάσο Θεοδωρόπουλο. Ο θρυλικός ΤΑΖ ή το μαύρο πρόβατο, μία πένα οξυδερκής και ανεπανάληπτη, μια προσωπικότητα εκρηκτική, ευαίσθητη και ανεξέλεγκτη αυτή τη στιγμή δίνει σκληρή μάχη για τη ζωή του διασωληνωμένος στην εντατική του Γ. Γεννηματάς με covid-19 και σοβαρότατη σηψαιμία. Προσευχόμαστε στέλνοντάς του όλη μας την αγάπη. Προσεύχομαι να γίνει καλά, να μου ξαναγράψει, να με “στείλει” με τις βιρτουόζικες αναλύσεις του. Να τον ξαναμαλώσω και να του ξαναπώ πως “δεν είσαι η Αλίκη, αλλά ο Σακελλάριος”…».

Ενώ ο Άκης Καπράνος επέλεξε να εκφράσει την αγωνία του, μέσα από μια νοσταλγική ανάρτηση στο Facebook: «Είναι Φεβρουάριος του 2007 στο Βερολίνο. Στο τραπέζι καθόμαστε εσύ, εγώ, ο Λουκάς Κατσίκας και ο Kostis Samaras , αλλά δε μπορώ να μας πάρω όλους και τραβάω πλευρά - πλευρά. Στις προβολές του Midnight πάλι, που έπαιρνες πάντα ένα τηλέφωνο μισή ώρα πριν την έναρξη - και μια ώρα μετά τη λήξη - της προβολής για να μάθεις τι παίζουμε (δεν έχανες καμία ούτως η άλλως) δεν σου άρεσε να σε φωτογραφίζουν, αλλά καθόσουν πάντα πρώτη σειρά οπότε ήταν αδύνατον να μη σε πιάσει ο φακός (και μου τα έσουρνες μετά). Να ξέρεις, περιμένω να τα ζήσουμε όλα ξανά από την αρχή. Θα φοράω κι αυτό το κόκκινο κασκόλ που σου θυμίζει την Ίντιρα Γκάντι».

Δείτε τις αναρτήσεις του Γρηγόρη Βαλλιανάτου και του Άκη Καπράνου:

Εγινε το Σαββατο και η δευτερη εγχειρηση εκτομης και στο αλλο ποδι. Στην εντατικη απο κοβιντ διασωληνωμενος και με σοβαροτατη σηψαιμια λοιπον

Posted by Gregory Vallianatos on Sunday, February 7, 2021

Είναι Φεβρουάριος του 2007 στο Βερολίνο. Στο τραπέζι καθόμαστε εσύ, εγώ, ο Λουκάς Κατσίκας και ο Kostis Samaras, αλλά δε...

Posted by Akis Kapranos on Monday, February 8, 2021


Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".