ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δε την θέλω στη ζωή μου». Η εξωφρενικά προβληματική σχέση του Έλτον Τζον με τη μητέρα σου

Στο πάρτι για τα 90α της χρόνια η μαμά του Έλτον Τζον προσέλαβε σωσία του γιου της προκειμένου να μην ρεζιλευτεί στους προσκεκλημένους της.

«Δε την θέλω στη ζωή μου». Η εξωφρενικά προβληματική σχέση του Έλτον Τζον με τη μητέρα σου

Στα 90α της γενέθλια η Σίλα Aϊλίν προσέλαβε έναν σωσία του σούπερ σταρ Έλτον Τζον προκειμένου να αντικαταστήσει τον ίδιο τον γιο της στο πάρτι του έκανε. Ήταν η περίοδος 8 ολόκληρων χρόνων κατά τα οποία γιος και μητέρα δεν μιλούσαν καν, μετά από πολλές δεκαετίες ταραχώδους και προβληματικής σχέσης.

Την τοξική και δύσκολη σχέση του σημαντικού βρετανού καλλιτέχνη επιβεβαιώνουν πολλές μαρτυρίες στενών φίλων και συγγενών, αλλά καλούμαστε να γνωρίσουμε ακόμα καλύτερα μέσα από τη νέα, αυτοβιογραφική ταινία "Rocketman" η οποία είναι βασισμένη στη ζωή και την καριέρα του διάσημου μουσικού.

Η μικρή διαφορά ηλικίας ανάμεσα στον ίδιο και την Σίλα (εκείνη τον περνούσε μόλις 22 χρόνια) δημιούργουσε πάντα μία ιδιαίτερη συνθήκη ανάμεσα τους με τους κοντινούς τους ανθρώπους να αναφέρουν πως η σχέση τους, όπως και οι ατελείωτοι καυγάδες τους- θύμιζαν περισσότερο αυτούς που έχει μία αδελφή με τον μικρότερο αδελφό της, παρά την στοργική σχέση γιου και μητέρας.

Ο ίδιος ο Έλτον, σε παλαιότερη συνέντευξη του είχε μιλήσει για τα παιδικά του χρόνια, λέγοντας πως οι γονείς του συνεχώς μάλωναν και πως το μοναδικό πράγμα που θυμάται είναι δύο ανθρώπους να ουρλιάζουν ασταμάτητα ο ένας στον άλλον.

Πάντως, και παρά τις πολύ έντονες συγκρούσεις τους, ο Έλτον Τζον φρόντισε να εξασφαλίσει οικονομικά την μητέρα του μόλις γνώρισε την μεγάλη μουσική επιτυχία, πέρνοντας της κατευθείαν κοντά του και ζητώντας της να αναλάβει την επίβλεψη της τεράστιας έπαυλης που είχε αγοράσει. Λίγα χρόνια αργότερα, μετά από έναν ομηρικό καυγά την έδιωξε φωνάζοντας μπροστά σε όλους «Σε απολύω από μάνα μου!».

Η μητέρα του Τζον, Σίλα, σε συνέντευξη της είχε πει πως η βασική αιτία που απομακρύνθηκε τόσο πολύ από τον γιο της σε μεγάλη ηλικία δεν ήταν οι μόνιμες συγκρούσεις τους, αλλά ο σύζυγος του Έλτον Ντέιβιντ Φέρνις, ο οποίος, σύμφωνα πάντα τα λεγόμενα της, τον επηρέαζε αρνητικά απέναντι της,

Αποκορύφωμα στην πολύ τοξική σχέση τους ήταν η περίοδος 8 ολόκληρων χρόνων, από το 2008-2016) κατά την οποία μαμά και γιος δεν είχαν απολύτως καμία επαφή. Οι δυο τους τα βρήκανε τελικά το 2017, λίγους μόλις μήνες πριν η Σίλα φύγει από τη ζωή, ένα γεγονός που σόκαρε και πλήγωσε βαθιά τον σπουδαίο μουσικό.

«Θυμάμαι είχα πάει να την δω και σκέφτηκα πόσο καλά έδειχνε. Λίγες ημέρες μετά πέθανε,» θα πει ο Έλτον Τζον που ανέλαβε όλα τα έξοδα της κηδείας της και την αποχαιρέτησε με τον πιο συγκινητικό επικήδειο λέγοντας: «Σε ευχαριστώ που με έφερες στη ζωή και σε ευχαριστώ για όλα όσα έκανες για μένα».

Ο Έλτον Τζον υπέστη μεγάλο σοκ όταν η μητέρα του έφυγε ξαφνικά από τη ζωή.

Δείτε ένα βίντεο για αυτό:

Δες το τρέιλερ της ταινίας αυτοβιογραφικής ταινίας "Rocketman".

Aκολουθήστε το WomanTOC στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".