ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Δεν τη νοιάζει. Η αποστομωτική απάντηση της Σελίν Ντιόν σε όσους κατακρίνουν την εμφάνιση της

Μετά από πολύ καιρό η διάσημη τραγουδίαστρια αποφάσισε να απαντήσει σε όλους όσους την σχολιάζουν αρνητικά.

Δεν τη νοιάζει. Η αποστομωτική απάντηση της Σελίν Ντιόν σε όσους κατακρίνουν την εμφάνιση της

Η μεγαλύτερη τάση στις σύγχρονες παιδαγωγικές μεθούδους μπορεί να περιγραφεί με μία μόνο λέξη «ενσυναίσθηση». Δηλαδή, η ικανότητα ενός ανθρώπου να μπαίνει στα παπούτσια κάποιου άλλου, κατανοώντας την αλήθεια της θέσης του, δείχνοντας κατανόηση για τις πράξεις, την ζωή κα της επιλογές του. Στον κόσμο των ενηλίκων η έννοια της ενσυναίσθησης μάλλον περνάει σοβαρή κρίση. Αλλιώς δεν μπορεί να εξηγηθεί το γεγονός ότι με τόση ευκολία σπεύδουμε να εντοπίσουμε τα αρνητικά στην πραγματικότητα των άλλων, στον τρόπο που ντύνονται, σε αυτά που λένε, στο πώς διαλέγουν στην τελική να περάσουν τον χρόνο που τους δόθηκε σε αυτή τη Γη, αδιαφορώντας για τα πώς και τα γιατί πίσω απ' όλα αυτά.

Η Σελίν Ντιόν εδώ και πολύ καιρό πέφτει συνεχόμενα θύμα της παραπάνω κατάστασης, με τους επικριτές της να μοιάζουν όλο και περισσότεροι, όλο και πιο φανατισμένοι, σαν ορκισμένοι haters που αδυνατούν να δεχθούν το γεγονός ότι ένας άνθρωπος, στα 51 του χρόνια, περνάει καλά και δεν τον νοιάζει, τι λες εσύ, εγώ κι εκείνοι για την πάρτη του. Ένας άνθρωπος που πέρασε πάρα πολλά και είναι ακόμα εδώ ολόκληρος, ζωντανός και δυνατός, αναγεννημένος από τις στάχτες του. Η δυστυχία θα ήταν μάλλον πιο ευχάριστη, η ευτυχία ενοχλεί πολύ και κατανοείται δύσκολα.

Άκουσε πολλά η Ντιόν το τελευταίο διάστημα, από τότε που ο αγαπημένος της σύζυγος, René Angélil, έφυγε από τη ζωή, χτυπημένος από τον καρκίνο, μετά από μάχη πολλών χρόνων. Άκουσε πολλά για τα κιλά της, τα ρούχα της, τις παρέες της, το γυμνασμένο σώμα της, το γεγονός ότι της αρέσει να πηγαίνει σε επιδείξεις μόδας, το ότι γενικώς κυκλοφορεί ακόμα ανάμεσα μας και δεν έχει κάτσει μέσα στο σπίτι μόνη της, περνώντας τα υπόλοιπα χρόνια της, πονώντας και πενθώντας.

Κάποια στιγμή θα ερχόταν και η ώρα που η πετυχημένη τραγουδίστρια θα απαντούσε στα επικριτικά σχόλια. Η ίδια επέλεξε να το κάνει μέσα από την πρόσφατη συνέντευξη της το Entertainment Tonight του Καναδά: «Υπάρχει κάποιο πρόβλημα με το σώμα μου; Κάνω μπαλέτο. Κάνω πολύ stretching και γυμνάζομαι επειδή βοηθάει το μυαλό, το σώμα και την ψυχή μου. Αν κοιτάξεις πίσω, όταν ήμουν 12 χρονών, το πρόσωπό μου ήταν πιο στρογγυλό επειδή έχεις περισσότερο λίπος σε μικρότερες ηλικίες, αλλά ανέκαθεν υπήρξα πολύ αδύνατη».

Η Ντιόν δείχνει να έχει δουλέψει πολύ καλά με τον εαυτό της το ζήτημα της αρνητικής κριτικής και να είναι πλέον σε θέση να καταλάβει πότε κάτι λέγεται προς ώφελος της και πότε πρέπει να την αφήνει παγερά αδιάφορη: «Αν δεν θέλεις να σε κριτικάρουν, τότε είσαι στο λάθος μέρος. Κρατάω τα θετικά, ό,τι είναι καλό για μένα και αφήνω πίσω μου τα άσχημα. έχω τον μάνατζέρ μου να τα φροντίζει αυτά, και αν πληγώνει κάποιον, θα το φροντίσει και αυτό. Χρειάζομαι να εστιάζω σε ό,τι είναι σωστό για μένα, πώς νιώθω και βασικά, δεν γίνεται να ευχαριστείς τους πάντες».

Το νέο βίντεο της Σελίν Ντιόν με τίτλο Imperfections στο οποίο εμφανίζεται χωρίς ίχνος μακιγιάζ με σκοπό να αναδείξει τις ατέλειες της.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".