ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν έπρεπε να τον έχω παντρευτεί»: Κι όμως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ξαναπαντρευτεί πριν την Αμάλ

Ποια είναι η Τάλια Μπαλσάμ που ήταν παντρεμένη τον διάσημο ηθοποιό από το 1989 έως το 1993;

«Δεν έπρεπε να τον έχω παντρευτεί»: Κι όμως ο Τζορτζ Κλούνεϊ είχε ξαναπαντρευτεί πριν την Αμάλ

Στα τέλη της δεκαετίας του '80 ο Τζορτζ Κλούνεϊ ερωτεύτηκε την 23χρονη, τότε, ηθοποιό Τάλια Μπαλσάμ. Η ανερχόμενη σταρ ήταν ξετρελαμένη μαζί του με τον ίδιο ακριβώς, απόλυτο τρόπο και το ζευγάρι παντρεύτηκε πολύ γρήγορα, αλλά έζησε τελικά μαζί μόλις 4 χρόνια.

Τι ήταν αυτό που οδήγησε σε έναν γάμο εξπρές και ένα διαζύγιο αστραπή; Τόσο ο Κλούνεϊ όσο και η Μπαλσάμ δεν έχουν απαντήσει ποτέ ξεκάθαρα, κατηγορώντας τις περισσότερες φορές τους ίδιους τους εαυτούς τους για την κατάρρευση της κοινής τους ζωής.

Σε παλαιότερη συνέντευξη της στη βρετανική εφημερίδα Independent η Μπαλσάμ, που αυτή την περίοδο πρωταγωνιστεί στη σειρά του HBO «Divorce», είχε δηλώσει ότι ήταν πολύ μικρή την εποχή που παντρεύτηκε τον Κλούνεϊ και ότι «δεν έπρεπε να τον έχω παντρευτεί εξ'αρχής».

Από την άλλη, και ο νυν σύζυγος της Αμάλ Αλαμουντίν είχε εξομολογηθεί σε κοντινούς φίλους του (ανάμεσα τους και οι μεγάλες σταρ του Χόλιγουντ Τζούλια Ρόμπερτς και Κάθριν Ζέτα Τζόουνς) ότι το διαζύγιο του από τη Μπαλσάμ του στοίχισε τόσο πολύ που δεν σκόπευε να ξαναπαντρευτεί ποτέ στη ζωή του.

Πράγματι, το ζευγάρι είχε πολλούς άγριους τσακωμούς και επρόκειτο να οδηγηθεί με μαθηματική ακρίβεια σε έναν πολύ άσχημο χωρισμό αν ο Τζορτζ δεν είχε παρακαλέσει την πρώην γυναίκα του να βρουν έναν τρόπο να πάρουν διαζύγιο πολιτισμένα. Παρόλα αυτά ο αριθμός που αναγραφόταν στον λογαριασμό που ο ίδιος κλήθηκε, εν έτει 1993, να πληρώσει μόνο για τα δικηγορικά έξοδα ήταν καθοριστικός για να τον πείσει ότι ο γάμος δνε ήταν για εκείνος. 80 χιλιάδες δολάρια.

Αφού το διαζύγιο από την Μπαλσάμ οριστικοποιήθηκε ο Κλούνεϊ έπεσε, σύμφωνα πάντα με φιλικά του πρόσωπα, σε κατάθλιψη. Δεν ήθελε να εργαστεί, δεν φρόντιζε τον εαυτό του, πήρε πολλά κιλά και έλεγε σε όλους ότι ευθύνεται αποκλειστικά εκείνος για τον χωρισμό τους.

Σε μεταγενέστερη συνέντευξη του στο περιοδικό Esquire ο διάσημος ηθοποιός θα εξομολογηθεί ότι «δεν ήμουν καθόλου καλός στο να είμαι παντρεμένος και έτσι ορκίστηκα ότι δεν θα το ξανακάνω ποτέ στη ζωή του». Μάλιστα, στην ίδια συνέντευξη ο Κλούνεϊ είχε προσθέσει πως μετά το διαζύγιο δεν μίλησε ποτέ ξανά γι' αυτόν τον γάμο και ότι δεν ένιωθε άνετα κάθε φορά ο οποιοσδήποτε αναφερόταν σε δεσμεύσεις και παιδιά.

Το ίδιο απογοητευμένη έχει δηλώσει στο παρελθόν και η Τάλια, που σήμερα είναι παντρεμένη με τον Αμερικανό ηθοποιό και σκηνοθέτη Τζον Σλάτερι και έχουν μαζί ένα παιδί. «Στο σημείο που παντρεύτηκα τον Τζορτζ απλά δεν έπρεπε να το έχω κάνει ποτέ. Ήταν ένα μεγάλο λάθος», παραδέχθηκε στην Independent, αποδεικνύοντας ότι σε αυτή τη σχέση κανείς δεν ήταν χαρούμενος.

Αν και αρκετά χρόνια μετά, έπειτα από πολλές σχέσεις, ο Κλούνεϊ βρήκε τελικά την γυναίκα εκείνη που κατάφερε να τον κάνει να πιστέψει από την αρχή στον γάμο και την αληθινή αγάπη, τα πράγματα δεν δείχνουν να εξελίσσονται ρόδινα ούτε σε αυτή τη δεύτερη απόπειρα του ηθοποιού να ζήσει τη συζυγική ζωή.

Οι φήμες για διαζύγιο ανάμεσα στον ίδιο και την Αμάλ Αλαμουντίν ολοένα και μεγαλώνουν με τελευταία δημοσιεύματα να θέλουν το ζευγάρι έτοιμο να καταφύγει στον χωρισμό έπειτα από πολλές άκαρπες προσπάθειες. Αιτία για την οριστική ρήξη στη σχέση τους φαίνεται αυτή τη φορά να είναι μία ανακαίνιση που ξεκίνησαν στο υπερπολυτελές σπίτι τους και η οποία έχει πάρει πολλές αναβολές εξαιτίας του κορονοϊού. Αποτέλεσμα; Το ζευγάρι μαζί με τα δίδυμα παιδιά του έχει εγκλωβιστεί σε ένα μικρό τμήμα της έπαυλης με τη συνύπαρξη ανάμεσα τους να έχει γίνει στην κυριολεξία αφόρητη.

Δείτε ένα σχετικό βίντεο.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".