ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τα ναρκωτικά». Η κόρη του Πρίσλεϊ ξόδεψε όλη την περιουσία του πατέρα της

Η Lisa Marie Presley έχει πλέον στην τράπεζα λιγότερες από 15.000 δολάρια.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τα ναρκωτικά». Η κόρη του Πρίσλεϊ ξόδεψε όλη την περιουσία του πατέρα της

«Ήμουν ένα κινούμενο χάλι και δεν μπορούσα να σταματήσω να κάνω χρήση ναρκωτικών,» υποστήριξε στο δικαστήριο η κόρη του Βασιλιά της Ροκ, Έλβις Πρίσλεϊ, Lisa Marie, η οποία βρίσκεται στο πρόθυρα της προσωπικής και οικονομικής κατάρρευσης, αφού ο οικονομικός της διαχειριστής την ενημέρωσε πως από την περιουσία που της άφησε ο πατέρας της, ύψος 100 εκατομμυρίων δολαρίων, της έχουν μείνει μόλις 14.000 δολάρια.

Ακούγεται άκρως σοκαριστικό όμως η Lisa Marie, που έχει ζήσει μία πολυτάραχη ζωή, έχει μία καλή δικαιολογία και για αυτό κατηγορώντας ουσιαστικά για τα πάντα τρίτους και για τίποτα τον εαυτό της. Αρχικά η κόρη του Έλβις και της Πρισίλα Πρίσλεϊ κατηγόρησε τον επί χρόνια οικονομικό της διαχειριστή για λάθος επενδυτικές κίνησεις, οι οποίες δεν της απέφεραν τα χρηματικά κέρδη που πίστευε. Από την μεριά του ο Barry Siegel, που υπήρξε υπεύθυνος για τα οικονομικά της κληρονόμου για δεκαετίες, υποστηρίζει πως η Lisa Marie ξόδευε αλόγιστα και χωρίς κανένα απολύτως μέτρο σε ολόκληρη τη ζωή της και της ζητάει τεράστια αποζημίωση για τους μισθούς που δεν έλαβε ποτέ το τελευταίο χρονικό διάστημα.

«Δεν μπορούσα να σταματήσω τα ναρκωτικά». Η κόρη του Πρίσλεϊ ξόδεψε όλη την περιουσία του πατέρα της
Με τον Michael Lockwood, σε πιο ετυχισμένες μέρες.

Η Lisa Marie που βρίσκεται σε οικονομική διαμάχη και με τον πρώην σύζυγό της, τον μουσικό Michael Lockwood, υποστήριξε στο δικαστήριο πως καταστράφηκε οικονομικά λόγω του εθισμού της στα ναρκωτικά στα οποία «την έσπρωξε» ο Lockwood. Η διάσημη κληρονόμος μίλησε ανοικτά για το πρόβλημα που αντιμετώπισε λέγοντας πως έκανε για πάνω από δέκα χρόνια χρήση παυσίποπων και οπιούχων χαπιών και πως κατά τα τελευταία χρόνια του γάμο της με τν Lockwood είχε βυθιστεί στην κοκαϊνη και τα αντικαταθληπτικά.

«Ήταν μία τραγική, πάρα πολύ δύσκολη περίοδος της ζωής μου. Μπήκα σε κέντρο αποτοξίνωσης στο Μεξικό 3 φορές μέσα σε λίγα χρόνια,» παραδέχθηκε η Πρίσλεϊ για να διορθώσει μετά από λίγο τον εαυτό της, υποστηρίζοντας πως προσπάθησε να αποτοξινωθεί όχι 3 αλλά 5 φορές τα τελευταία χρόνια του γάμου της.

Από την άλλη ο πρώην σύζυγος της Lisa Marie, απαιτεί το μερίδιο του από τα χρήματα του ζευγαριού κατά την διάρκεια που ήταν ακόμα παντρεμένοι μόνο που εκείνη δεν έχει να του τα δώσει, καθώς στον τραπεζικό της λογαριασμό δεν υπάρχουν πλέον περισσότερα από 14.000 δολάρια.

Με τις δύο δίδυμες κόρες της, για τις οποίες έχει ζητήσει πλήρη κηδεμονία από τον πρώην σύζυγό της.

O Lockwood δηλώνει εξοργισμένος με την κατάσταση στην οποία τον έχει βάλει η πρώην γυναίκα του, εκθέτοντας την μάλιστα άσχημα απέναντι το κοινό. Ούτε λίγο ούτε πολύ ο Lockwood υποστήριξε πως η Lisa Marie του έλεγε σταθερά ψέμματα για την οικονομική της κατάσταση και πως ποτέ δεν ήταν τόσο πλούσια όσο έλεγε πως είναι, παρόλα αυτά εξακολουθούσε να ξοδεύει τρελά ποσά σε καθημερινή βάση.

Τώρα, η Lisa Marie που χρωστάει στην πιστωτική της κάρτα περίπου 500.000 δολάρια πρέπει να πληρώσει άλλα τόσα στον Lockwood προκειμένου να καλύψει τα δικηγορικά του έξοδα από τη στιγμή που δεν έχει να μοιραστεί μαζί του τα υπόλοιπα χρήματα της περιουσίας τους.

Τρεις γενιές Πρίσλεϊ στον φωτογραφικό φακό της Annie Leibovitz. Πρισίλα Πρέσλεϊ, Λίζα Μαρί και η κόρη της, Riley Keough.

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".