ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Το #metoo είναι το μεγαλύτερο τραύμα της ζωής μου»

Η ηθοποιός έχει αποφασίσει να μην μιλήσει ακόμα για τις καταγγελίες.

Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους: «Το #metoo είναι το μεγαλύτερο τραύμα της ζωής μου»

Για την προσωπική της ζωή αλλά και για το ελληνικό #metoo μίλησε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους στην πρωινή εκπομπή «Πάμε Δανάη», όπου βρέθηκε καλεσμένη. Η ηθοποιός παρά την εκτενή αναφορά στην οικογένεια και τον σύζυγό της, Φάνη Μουρατίδη, δήλωσε πως δεν επιθυμεί ακόμα να μιλήσει για την καταγγελία που υπέβαλε σε βάρος γνωστού ηθοποιού για σεξουαλική παρενόχληση, επισημαίνοντας μάλιστα πως είναι πρόθυμη να τα αποκαλύψει όλα, όταν όμως έρθει η κατάλληλη στιγμή.

Η ταλαντούχα ηθοποιός μεταξύ άλλων ανέφερε πως η σχέση της με τον Φάνη Μουρατίδη, η οποία μετρά περισσότερα από 14 χρόνια, έχει περάσει από σαράντα κύματα εξαιτίας των ανακριβειών που παρουσίαζε κατά καιρούς ο τύπος, λέγοντας χαρακτηριστικά πως στο παρελθόν της χρέωναν σχέσεις που δεν είχε συνάψει ποτέ, κάτι που την στεναχωρούσε ιδιαίτερα καθώς έπρεπε να δίνει εξηγήσεις στα παιδία της. «Είμαστε μαζί 14 χρόνια, αλλά ο Τύπος κάθε τρεις και λίγο μας χωρίζει. Δεν ξέρω ειλικρινά γιατί το κάνουν αυτό. Την πρώτη φορά που γράφτηκε ότι χωρίζουμε, στεναχωρήθηκα. Μας έπαιρναν μας ρωτούσαν τι έγινε και έπρεπε να εξηγήσουμε στα παιδιά. Στο παρελθόν, όταν ξεκίνησα με τους Ψίθυρους Καρδιάς, έγραφαν για σχέσεις που δεν ίσχυαν. Μου είχαν χρεώσει και τον Γκλέτσο ως σχέση», δήλωσε η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους.

Το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα στην ζωή μου. Άλλο πράγμα το τραύμα και άλλο η απώλεια. Το τραύμα ναι θεωρώ ότι επουλώνεται

Με αφορμή την ερώτηση για το #metoo και την δίκη της εμπειρία, η Άννα Μαρία Παπαχαραλάμπους εξήγησε ότι δεν είναι ώρα ακόμα να μιλήσει, αποκαλύπτοντας ωστόσο ότι το #metoo αποτελεί το μεγαλύτερο τραύμα στην ζωή της. Η απόφαση να απευθυνθεί στην δικαιοσύνη για την σεξουαλική παρενόχληση που υπέστη ήταν δύσκολη, λόγω των δύο παιδιών της, όμως ο Φάνης Μουρατίδης στέκεται δίπλα της σε όλη την διαδικασία. «Σε ό, τι αφορά το metoo και την απόφασή μου να μιλήσω, υπήρχε και η δύσκολη παράμετρος της οικογένειας και των παιδιών. Από τη στιγμή που υπάρχει μια οικογένεια, οφείλεις να σκεφτείς τα πράγματα και μία και δύο και τρεις φορές και να πάρεις φυσικά τη γνώμη τους. Ο Φάνης σε όλη τη διαδικασία ήταν βράχος. Δεν θέλω να μιλήσω γι’ αυτό, κάποια στιγμή θα το κάνω. Το #metoo ήταν το μεγαλύτερο τραύμα στην ζωή μου. Άλλο πράγμα το τραύμα και άλλο η απώλεια. Το τραύμα ναι, θεωρώ ότι επουλώνεται» είπε η καλλιτέχνιδα.

Δείτε την συνέντευξη εδώ:

Κεντική Φωτογραφία: NDP

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".