ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

And Just Like That...o Mr. Big πέθανε και η μετοχή της Peloton «βούλιαξε» στο χρηματιστήριο

Έξαλλη η εταιρεία αθλητικού εξοπλισμού με την παραγωγή της σειράς.

And Just Like That...o Mr. Big πέθανε και η μετοχή της Peloton «βούλιαξε» στο χρηματιστήριο

Η επιλογή των δημιουργών του reboot της αγαπημένης νεοϋορκέζικης ιστορίας των ‘90s, «Sex and The City», να «σκοτώσουν» από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του 7ου κύκλου, τον Mr. Big (Κρις Νορθ), αφήνοντας για ακόμα μια φορά ανεκπλήρωτο τον έρωτα της Κάρι Μπράτσο, προκάλεσε «οργισμένες» αντιδράσεις, τόσο στους τηλεθεατές και πιστούς θαυμαστές της σειράς, όσο και στον Dow Jones. Τα κακά μαντάτα που έφερε το «And Just Like That» για τον αγαπημένο της πρωταγωνίστριας Σάρα Τζέσικα Πάρκερ, είχαν ως αποτέλεσμα την πτώση στην μετοχή της Peloton στη Wall Street.

Συγκεκριμένα μετά την προβολή της σκηνής, όπου ο Mr. Big παθαίνει καρδιακή προσβολή, έπειτα από εντατική άσκηση σε ένα στατικό ποδήλατο Peloton, η μετοχή της αμερικανικής εταιρείας αθλητικού εξοπλισμού βούλιαξε κυριολεκτικά στο χρηματιστήριο. Πριν από το άνοιγμα της αγοράς τα ξημερώματα της Παρασκευής 10 Δεκεμβρίου, η μετοχή της Peleton έπεφτε κατά 10%. Στις 19:00 το απόγευμα, η μετοχή συνέχισε να υποχωρεί κατά 5,37%, στα 38,62 δολάρια, το χαμηλότερο επίπεδό της από τον Μάιο του 2020.

Όπως ήταν σχεδόν αναμενόμενο, η κατάσταση αυτή προκάλεσε την αντίδραση του ομίλου, ο οποίος μέσα από μήνυμα του στην εφημερίδα «Los Angeles Times» μετέφερε την άποψη της καρδιολόγου Dr. Susan Steinbaum, για το ατυχές συμβάν. «Πολλοί θα χαρακτήριζαν άμετρο τον τρόπο ζωής του Mr. Big, με κοκτέιλ, πούρα, μπριζόλες. Διέτρεχε σοβαρό κίνδυνο επειδή είχε υποστεί μια πρώτη καρδιακή προσβολή στον κύκλο 6. Αυτός ο τρόπος ζωής και ίσως κάποιο οικογενειακό ιστορικό, που συχνά αποτελεί σημαντικό παράγοντα, είναι οι αιτίες του θανάτου του φανταστικού ήρωα και όχι το γεγονός ότι γυμναζόταν. Το να κάνει ποδήλατο στο Peloton ίσως μάλιστα τον βοήθησε να καθυστερήσει αυτό το καρδιακό επεισόδιο» τόνισε χαρακτηριστικά η ειδικός.

Λίγες μόλις ημέρες μετά την πρεμιέρα του πρώτου επεισοδίου, η Peloton φαίνεται πως ακόμα υποφέρει από την πτώση στο χρηματιστήριο, για αυτό και αποφάσισε να «αναστήσει» τον Mr. Big μέσω μιας νέας διαφήμισης που πρόβαλε την Κυριακή 12 Δεκεμβρίου. Σε αυτή εμφανίζεται ο Κρις Νορθ να λέει ότι αισθάνεται υπέροχα και να αναρωτιέται αν πρέπει να «κάνει άλλο ένα γύρο». «Η ζωή είναι πολύ μικρή», λέει. Στο voice over ακούμε τον ηθοποιό Ράιαν Ρέινολντς να σημειώνει ότι η τακτική χρήση του ποδηλάτου βελτιώνει την κυκλοφορία και μειώνει τον κίνδυνο καρδιαγγειακών παθήσεων. «Είναι ζωντανός», καταλήγει ο Ρέινολντς.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

26 Φεβ 2024

"Η Τζόαν Κρόφορντ πέθανε. Ήταν το μόνο καλό που έκανε"

To ασίγαστο μίσος ανάμεσα στη Μπέτι Ντέιβις και την Τζόαν Κρόφορντ.

22 Φεβ 2024

"Νιώθαμε σαν μαϊμούδες σε νούμερο": Οι τραγικές λεπτομέρειες της ζωής των αδελφών Όλσεν

"Κοιτάω παλιές φωτογραφίες και δεν με συγκινούν καθόλου. Δεν θα ευχόμουν σε κανέναν να μεγαλώσει όπως εγώ".

Περισσότερα από

News

19 Ιαν 2024

"Βαριέμαι τη ρουτίνα": Η Έλενα Ναθαναήλ γεννήθηκε σαν σήμερα και έφυγε στα 61 της φροντίζοντας να σπάσει το καλούπι

Μοναδική, επιβλητική, ξεχωριστή φιγούρα του ελληνικού κινηματογράφου. Δείτε όσα είπε στην τελευταία της τηλεοπτική συνέντευξη.

04 Ιαν 2024

"1968 στη Μεγάλη Βρετανία": Η Έλλη Λαμπέτη μαζί με τον Κώστα Καρρά σε επίδειξη μόδας

Παρακολουθούν με μεγάλο ενδιαφέρον τη συλλογή ρούχων του Γιάννη Τσεκλένη στην Αθήνα μίας άλλης εποχής.

29 Σεπ 2023

Πώς η Μονρόε άνοιξε τον δρόμο στην Έλλα Φιτζέραλντ, θύμα κι εκείνη του ρατσισμού

"Μετά από αυτό δεν έπαιξα ποτέ σε μικρά τζαζ κλαμπ ξανά". Η Μέριλιν πολέμησε με τα δικά της όπλα τον ρατσισμό.

05 Σεπ 2023

Η Αρίθα Φράνκλιν έκανε το Respect φεμινιστικό ύμνο. Πριν, ήταν το ακριβώς αντίθετο.

Πριν τη δική της ερμηνεία, "Respect", ζητούσαν οι άντρες που γυρνούσαν σπίτι μετά τη δουλειά, από τις συζύγους τους.

01 Σεπ 2023

"Δε χώρισα για τον Ράσελ Κρόου, χώρισα γιατί ο γάμος μου ήταν χάλια"

Ο "παράνομος" δεσμός που σχεδόν κατέστρεψε την καριέρα της Μεγκ Ράιαν και το Χόλιγουντ που το 2000 είχε κάνει επίδειξη μισογυνισμού.

20 Ιουλ 2023

Κάποτε στη Βουλιαγμένη: Σπάνια φωτογραφία της Μπριζίτ Μπαρντό με μαγιό στην Ελλάδα το ‘69

"Τη συγκεκριμένη περίοδο βρίσκεται σε διάσταση με τον τρίτο σύζυγό της και κληρονόμο της αυτοκινητοβιομηχανίας "Opel" Γκίντερ Σακς".

12 Ιουλ 2023

Νικόλ Κίντμαν: "Εύχομαι να είχα γνωρίσει τον Κιθ πιο νωρίς στη ζωή μου"

Η Νικόλ Κίντμαν και ο Κιθ Έρμπαν είναι αχώριστοι από τις αρχές της δεκαετίας των 00’s και παραμένουν μαζί, ενωμένοι σε όλα τα σκαμπανεβάσματα της ζωής.

01 Ιουλ 2023

Η δολοφονία του αδερφού της, ο καρκίνος, τα δικαστήρια: Η μυθιστορηματική ζωή της Σοφία Βεργκάρα

"Βασικά ήθελα να γίνω οδοντίατρος, όχι ηθοποιός, αλλά ποτέ δεν ξέρεις τι θα σου φέρει η ζωή" έχει πει η "Γκλόρια" του "Modern Family".