ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το βίντεο & τα γράμματα αποχαιρετισμού στην οικογένειά της: Η Σάνεν Ντόχερτι στο 4ο στάδιο καρκίνου

Η ηθοποιός συγκλονίζει με τη νέα εξομολόγησή της

Το βίντεο & τα γράμματα αποχαιρετισμού στην οικογένειά της: Η Σάνεν Ντόχερτι στο 4ο στάδιο καρκίνου

Τον Φεβρουάριο του 2020 η Σάνεν Ντόχερτι εξομολογήθηκε στην εκπομπή «Good Morning America» ότι ο καρκίνος επέστρεψε στη ζωή της και πλέον η ασθένεια βρίσκεται στο 4ο στάδιο.

Μόλις λίγα χρόνια μετά την ολοκλήρωση της θεραπείας της για το καρκίνο του μαστού, η πρωταγωνίστρια του Beverly Hills 90210 αποκάλυψε ότι ο προσωπικός της εφιάλτης είναι ξανά εδώ και μάλιστα πιο απειλητικός από ποτέ. Η Ντόχερτι που είχε διαγνωστεί για πρώτη φορά με καρκίνο του μαστού το 2015 δεν θέλησε να αποκαλύψει τον τύπο καρκίνου από τον οποίο πάσχει.

«Δε νομίζω ότι το έχω συνειδητοποιήσω ακόμα. Είναι ένα πολύ πικρό ποτήρι, αλλά πρέπει να το καταπιώ κι αυτό. Σίγουρα υπάρχουν μέρες που ξυπνάω και λέω "Γιατί σε μένα;" και άλλες που απαντάω μόνη, λέγοντας "Γιατί όχι σε εμένα; Άλλωστε σε ποιον αξίζει κάτι τέτοιο. Σε κανέναν"».

Η «Μπρέντα» από τη σειρά «Μπέβερλι Χιλς 90210» έδωσε τη δική της γενναία μάχη με την ασθένεια κι εκεί που πίστευε πως μάλλον είχε ξεμπερδέψει μαζί της, ο καρκίνος επέστρεψε με σφοδρότητα.

«Σκέφτηκα, "Εντάξει, έχω καλό κάρμα; Έχω κακό κάρμα; Γιατί να έχω κάρμα;". Άρχισα να κάνω αποτίμηση της ζωής μου, όσων έχω κάνει και εκείνων που δεν έκανα. Πώς ήμουν με τους ανθρώπους», λέει η 49χρονη ηθοποιός. «Στο τέλος, αυτό που βγήκε ήταν πως έχω καλό κάρμα. Μπορεί να μην φαίνεται, αλλά υπήρξα πραγματικά καλός άνθρωπος» αναφέρει στη νέα της συνέντευξη στο περιοδικό Elle.

Μία συνέντευξη που προκαλεί αίσθηση, μιας και η ηθοποιός προχωράει σε μία εξομολόγηση ψυχής. Μάλιστα, αποκαλύπτει πως ετοιμάζει βίντεο και χειρόγραφες επιστολές για την οικογένειά της σε περίπτωση που δεν καταφέρει να νικήσει τον καρκίνο.

«Υπάρχουν πράγματα που έχω ανάγκη να πω στη μαμά μου. Θέλω ο άντρας μου Κερτ Ισβαριένκο να ξέρει τι σήμαινε για μένα», είπε.

Και πρόσθεσε: «Αλλά όποτε έρχεται η στιγμή να το κάνω, μοιάζει τόσο οριστικό. Αισθάνεσαι σαν να παραιτείσαι και εγώ δεν παραιτούμαι ακόμη… Νιώθω πως είμαι ένας πολύ, πολύ υγιής άνθρωπος. Είναι δύσκολο να κάνεις επίλογο στις σχέσεις σου όταν αισθάνεσαι πως θα ζήσεις άλλα 10 με 15 χρόνια».

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι