ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Το πιο αγαπημένο και κουλ ζευγάρι του Χόλιγουντ, μόλις χώρισε

«Ελευθερώνουμε ο ένας τον άλλον για να γίνουμε αυτοί που μάθαμε να είμαστε».

Το πιο αγαπημένο και κουλ ζευγάρι του Χόλιγουντ, μόλις χώρισε

Ένας ακόμα χωρισμός φτάνει από το μακρινό Χόλιγουντ. Η Λίζα Μπονέ και ο Τζέισον Μομόα, μέσα από μια κοινή δήλωση στα social media, αποκάλυψαν πως είναι καιρός να τραβήξουν διαφορετικούς δρόμους. Το ζευγάρι, που ήταν παντρεμένο από το 2017, διατηρούσε μια βαθιά συναισθηματική σχέση για περισσότερα από 16 χρόνια. Χωρίς δράματα και οδυρμούς – εξάλλου δεν είναι καθόλου του στιλ τους – οι ηθοποιοί εξήγησαν πως η δύσκολη εποχή που βιώνει όλος ο πλανήτης επηρέασε σημαντικά και την δική τους οικογένεια, για αυτό και αποφάσισαν το καλύτερο για εκείνη.

Το πιο αγαπημένο και κουλ ζευγάρι του Χόλιγουντ, μόλις χώρισε

Τόσο ο πρωταγωνιστής του «Game Of Thrones», όσο και η star του «The Cosby Show», λίγες μόλις ώρες νωρίτερα, ενημέρωσαν τους εκατομμύρια θαυμαστές τους πως ο γάμος τους έχει λήξει. Συγκεκριμένα, μέσα από μια κοινή δημοσίευση στους προσωπικούς τους λογαριασμούς στο Instagram, ανέφεραν:

«Όλοι έχουμε νιώσει την πίεση και τις αλλαγές αυτής της εποχής… Μια επανάσταση βρίσκεται σε εξέλιξη και η οικογένειά μας δεν αποτελεί εξαίρεση… αισθάνεται και αναπτύσσεται από τις σεισμικές δονήσεις. Έτσι, μοιραζόμαστε την οικογενειακή είδηση ότι θα ακολουθήσουμε διαφορετικούς δρόμους στο γάμο μας». Στη συνέχεια, το ζευγάρι πρόσθεσε πως δεν προχώρησε σε αυτή την είδηση «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…» κατέληξαν στο τέλος.

Στη συνέχεια, το ζευγάρι πρόσθεσε πως δεν προχώρησε σε αυτή την είδηση «επειδή πιστεύουμε ότι είναι σπουδαία είδηση, αλλά για να μπορούμε να συνεχίσουμε τη ζωή μας με αξιοπρέπεια και ειλικρίνεια. Συνεχίζει να υπάρχει αγάπη μεταξύ μας, που εξελίσσεται με τρόπους που επιθυμεί να βιωθεί. Ελευθερώνουμε ο ένας από τον άλλο για να γίνουμε αυτό που μαθαίνουμε να είμαστε…» κατέληξαν στο τέλος.

Ο Τζέισον Μομόα και η Λίζα Μπονέ γνωρίστηκαν σε ένα τζαζ κλαμπ το 2004, έπειτα από παρότρυνση φιλικών τους προσώπων. Έκτοτε το ζευγάρι δημιούργησε μια όμορφη οικογένεια με δύο παιδιά, τον 13χρονο Νόα και την 14χρονη Λόλα και έζησαν πολλές ευτυχισμένες στιγμές, τις οποίες μοιράζονταν κατά καιρούς με τους διαδικτυακούς τους φίλους, οι οποίοι φαίνεται πως έμειναν έκπληκτοι με τον ξαφνικό χωρισμό του ζευγαριού.

Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Ιnstagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.