ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Τάμτα: Η μεγάλη έκπληξη των συνεργατών της στο πλατό του «The 2 Night Show»

Η πιο στυλάτη γυναίκα της ελληνικής μουσικής μόλις έγινε πλατινένια.

Τάμτα: Η μεγάλη έκπληξη των συνεργατών της στο πλατό του «The 2 Night Show»

Είναι ένα από τα πιο ταλαντούχα πλάσματα της ελληνικής μουσικής. Ένα ταλέντο πολύπλευρο και μία παρουσία που δύσκολα μπορείς να ξεχάσεις. Αναφερόμαστε φυσικά στην αγαπημένη Τάμτα, την ταλαντούχα ποπ σταρ με το εκκεντρικό στυλ, που καταφέρνει να ξεχωρίζει σε ό, τι κι αν κάνει.

Καλεσμένη στην εκπομπή του Γρηγόρη Αρναούτογλου «The 2 Night Show» η αγαπημένη Τάμτα, δέχτηκε μεταξύ άλλων μία μεγάλη έκπληξη. Οι συνεργάτες της απο την δισκογραφική εταιρία Minos EMI UNIVERSAL και την εταιρία Management Erodios, μαζί με τους συντελεστές της εκπομπής, της απένειμαν τον πλατινένιο δίσκο για την τελευταία επιτυχία της Τάμτα και του δημοφιλούς ράπερ Mente Fuerte «Δεν είσαι εδώ».

Το «Δεν είσαι εδώ» έγινε πλατινένιο αφού έχει ξεπεράσει τις 2.500.000 πωλήσεις στις ψηφιακές πλατφόρμες (apple music, spotify, deezer, itunes, napsters). Η δημοφιλής τραγουδίστρια εξεπλάγην αφού στην αρχή της συνέντευξης ο Γρηγόρης Αρναούτογλου εμφανίστηκε μπροστά της κρατώντας την πλακέτα απονομής. Η Τάμτα μετράει ήδη 14 χρόνια επιτυχημένης πορείας και η απονομή έγινε η αφορμή για μια αναδρομή στην ζωή της και στην καριέρα της λαμπερής pop star. Η Τάμτα ευχαρίστησε τόσο τους συνεργάτες της που βρίσκονται τόσα χρόνια στο πλευρό της, όσο και τους fans της που είναι εκεί και την στηρίζουν σε κάθε της βήμα.

Τάμτα: Η μεγάλη έκπληξη των συνεργατών της στο πλατό του «The 2 Night Show»

Με αφορμή την Eurovision που αναμένεται να διεξαχθεί στις 22 Μαΐου, η Τάμτα απάντησε και στην ερώτηση του Γρηγόρη για το αν θα λάμβανε ξανά μέρος στον διαγωνισμό: «Εννοείτε πως θα ξαναπήγαινα, το έχω ξαναπεί από την επόμενη κιόλας μέρα της εκπροσώπησής μου το 2019. Η Eurovision είναι μια μοναδική εμπειρία, μια πολύ απαιτητική διοργάνωση γεμάτο ανατροπές». Αναφέρθηκε και στις αποστολές της Eurovision της Ελλάδας και της Κύπρου και μετέφερε την υποστήριξή και τις ευχές της. «Τόσο η Stefania όσο και η Έλενα Τσαγκρινού χρειάζονται την στήριξη των Ελλήνων και Κυπρίων όποια θέση και να κατακτήσουν. Είμαι σίγουρη οτι και οι δύο χώρες θα πάνε πολύ καλά».

Το καλοκαίρι που έρχεται η Τάμτα μαζί με την Έλενα Παπαρίζου θα ταξιδέψουν στην Ελλάδα και την Κύπρο για μια σειρά μοναδικών συναυλιών.

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.

18 Απρ 2024

Η εκδίκηση των "nerds": Όταν σταρ του Χόλιγουντ σπεύδουν να είναι εκεί στην απονομή Βραβείων επιστήμης

Από τον Έλον Μασκ ως την Κιμ Καρντάσιαν όλοι ήταν εκεί για να τιμήσουν 8 επιστήμονες στα "Όσκαρ της Επιστήμης" όπως αποκαλούνται τα Βραβεία Breakthrough.