ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Όχι, δεν είναι η Gaga»: Ο λόγος που χώρισαν η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Στενοί συνεργάτες του πρώην ζεύγους αποκαλύπτουν την αλήθεια πίσω από τον πρόσφατο, διάσημο χωρισμό.

«Όχι, δεν είναι η Gaga»: Ο λόγος που χώρισαν η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ

Μετά τα τελευταία Όσκαρ, όλος ο πλανήτης περίμενε την είδηση του χωρισμού του Ιρίνα και του Μπράντλεϊ σαν αυτοεκπληρούμενη προφητεία. «Αυτή είναι η πέτρα του σκανδάλου» λένε οι φαρμακομύτες, που δεν μπορούν να δουν πέρα από τη δηλητηριώδη μύτη τους. Η Lady Gaga, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται» του Κούπερ, έπαιξε δυνατά σε όλα τα σαχλά κουτσομπολιά.

Ο λόγος που πυροδώτησε όλη αυτή την ανοησία είναι φυσικά το τρυφερό τραγούδι των Gaga-Κούπερ, μετά τη βράβευση της τραγουδίστριας με Όσκαρ.

«Όχι, δεν είναι η Gaga»: Ο λόγος που χώρισαν η Ιρίνα Σάικ και ο Μπράντλεϊ Κούπερ
Η Lady Gaga, η πρωταγωνίστρια της ταινίας «Ένα Αστέρι Γεννιέται» του Κούπερ, έπαιξε δυνατά σε όλα τα σαχλά κουτσομπολιά.

Μπούρδες. Τίποτα από αυτά δεν ισχύει και ο λόγος είναι απλός: Εάν ίσχυε το ρομάντζο μετά τους δε θα το έκαναν φανερό, ειδικά με τέτοιο τρόπο. Το μόνο που μπορεί κάποιος λογικός και φωτεινός νους να συμπεράνει από αυτό το ενσταντανέ είναι ότι ο Μπράντλεϊ είχε ανάγκη να μοιραστεί ζεστασιά -κάτι που μάλλον δε συνέβαινε στη σχέση του με την Ιρίνα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, άλλωστε, που ο παπαρατσικός φακός του είχε πιάσειι να τσακώνονται ή την Ιρίνα να δακρίζει.

Δεν ήταν λίγες οι φορές, άλλωστε, που ο παπαρατσικός φακός του είχε πιάσειι να τσακώνονται ή την Ιρίνα να δακρίζει.

Το αμερικανικό CNN αποκαλύπτει πως η αρχή του τέλος ξεκίνησε πριν από ένα χρόνο περίπου και πως όλο αυτό το διάστημα το ζευγάρι είχε περιόδους που ζούσε χωριστά, κάτι που κράτησαν κρυφό και μακριά από τα φώτα της διασημότητας. Αυτό τουλάχιστον δήλωσε πρόσωπο το οποίο συνεργάζεται στενά με τον Μπράντλεϊ Κούπερ.

Η σχέση του ζευγαριού εντάθηκε κατά την περίοδο της παραγωγής της ταινίας «A Star Is Born», γιατί η Ιρίνα ένιωθε ότι δεν λαμβάνει την απαιτούμενη προσοχή από τον σύντροφό της. «Ο Μπράντλεϊ βρίσκεται σε περίοδο που θέλει να βελτιώσει τον εαυτό του, αλλά και την καριέρα του και δεν θέλει περισπασμούς. Όταν αφιερώνεται σε έναν ρόλο, παραμένει στο χαρακτήρα, μέχρις ενός σημείου τουλάχιστον, καθ' όλη τη διάρκεια των γυρισμάτων» πρόσθεσε η πηγή.

Ο 44χρονος Κούπερ και η 33χρονη Σάικ, χώρισαν μετά από τέσσερα χρόνια σχέσης είπε μία δεύτερη πηγή προσκείμενη στο ζευγάρι. Ωστόσο, τον καιρό που ήταν μαζί με την Σάικ, ο Κούπερ έκανε λόγο για γάμο μιλώντας σε φίλους. «Είχε παραδεχτεί ότι ήταν η γυναίκα της ζωής του, το 2015» είπε η πρώτη πηγή η οποία είπε ότι η σχέση τους κατά τον τελευταίο χρόνο ήταν «ανοιχτή», αλλά προσπαθούσαν να βρουν λύση, αφού έχουν και μία δίχρονη κόρη να φροντίσουν.

Τον Φεβρουάριο, η Σάικ είχε πει στο περιοδικό Glamour UK ότι δεν πρόκειται να μοιραστεί την προσωπική της ζωή με το κοινό. «Έχω πολλούς φίλους που μοιράζονται την προσωπική τους ζωή στο Instagram ή στα κοινωνικά μέσα, πολύ ανοιχτά. Το θαυμάζω και το βρίσκω υπέροχο - αλλά νομίζω ότι πρόκειται μόνο για προσωπική επιλογή. Κι επειδή η δουλειά μου επιβάλει κατά κάποιο τρόπο να εκτίθεμαι, αποφάσισα να κρατήσω την προσωπική μου ζωή ήσυχη. Άλλωστε γι αυτό ονομάζεται "προσωπική", γιατί είναι κάτι που αφορά εσένα και την οικογένειά σου, και νιώθω πολύ χαρούμενη με αυτό»

Η συμπρωταγωνίστρια του Κούπερ στο «A Star Is Born», Lady Gaga, πρόσφατα μίλησε για τον χωρισμό της τον Φεβρουάριο με τον πρώην αρραβωνιαστικό της Κριστιάν Καρίνο. «Την τελευταία φορά που τραγούδησα αυτό το τραγούδι, είχα ένα δαχτυλίδι στο δάχτυλό μου και τώρα θα είναι διαφορετικά» είχε αναφέρει η Gaga κατά τη διάρκεια της παράστασής της στο Λας Βέγκας το Σαββατοκύριακο, λίγο πριν τραγουδήσει το «Someone to Watch Over Me»

Το ντουέτο «Shallow» της Gaga και του Κούπερ,στα Όσκαρ, μοιάζει να σηματοδότησε την αρχή του τέλους του ζεύγους, αλλά δεν παύει, παράλληλα, να δημιουργεί προσδοκίες στους φαν των δύο σταρ για μία αίσια έκβαση στη μεταξύ τους σχέση και η φημολογία να βγει αληθινή, όχι επιβεβαιώνοντας τα σαχλά gossip αλλά δικαιώνοντας τον έρωτα. Για να δούμε.

Δείτε ένα ρεπορτάζ επί του θέματος στο αμερικανικό ΕΤ:

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.

Περισσότερα από

News

24 Απρ 2024

Αθηναΐς Νέγκα: "Μεγάλωσα σε ένα σπίτι που ήταν μέσα στο πένθος λόγω της απώλειας του πατέρα μου"

Η Αθηναΐς Νέγκα μίλησε στο Mega και εξήγησε πως είναι να βιώνεις την απώλεια του ενός γονιού σου σε μικρή ηλικία.

24 Απρ 2024

Ο πρίγκιπας Λούις έγινε 6 ετών -η τρυφερή φωτογραφία

Το τρομερό παιδί της βασιλικής οικογένειας που κάνει όλους να χαμογελούν είχε μόλις τα γενέθλια του και η Κέιτ ανάρτησε τη φωτογραφία που όλοι περίμεναν.

24 Απρ 2024

Χρήστος Χωμενίδης: "Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε"

"Θα ήλπιζε απλώς κανείς, αφελώς αισιόδοξος, ότι η εμπειρία της Χούντας θα είχε λειτουργήσει για τους Έλληνες ως εμβόλιο. Αλίμονο. Αντί να αποκτήσουμε ανοσία στο κιτς, το συνηθίσαμε."

24 Απρ 2024

Θεοφανία Παπαθωμά: "Δεν είναι αφρικανική σκόνη! Μας σκοτώνουν! "

Kάποιοι αμφισβητούν το φαινόμενο αφρικανικής σκόνης, ανάμεσά τους και η Θεοφανία Παπαθωμά.

24 Απρ 2024

Ρουάντα: Το βρετανικό κοινοβούλιο ενέκρινε την απέλαση μεταναστών στη Ρουάντα

Ο Ρίσι Σούνακ ήταν ξεκάθαρος:"Τα αεροπλάνα θα απογειωθούν ότι και να γίνει"

24 Απρ 2024

Σία Κοσιώνη: Οικογενειακή εξόρμηση στο μουσείο Κυκλαδικής Τέχνης

Ο Κώστας Μπακογιάννης επέστρεψε στην Ελλάδα, πίσω στην οικογένειά του, έπειτα από πολύμηνη απουσία στην Αμερική.

24 Απρ 2024

H Ολγα Κεφαλογιάννη στην εκδήλωση "Women Who Dare": "Η έμφυλη βία, ακόμα και στην πιο ακραία της μορφή συνεχίζεται"

Σε 400.000 ανέρχονται οι γυναίκες στην Ελλάδα που έχουν υποστεί βία, εκτιμάται σε έρευνα της MRB.

24 Απρ 2024

Σελίν Ντιόν: "Πρέπει να σταματήσω να αμφισβητώ τον εαυτό μoυ"

Για τη νέα της πραγματικότητα και τα όνειρα της μίλησε η μεγάλη ντίβα του πενταγράμμου, Σελίν Ντιόν.

23 Απρ 2024

Διαζύγιο Νικόλαου - Τατιάνα Μπλάτνικ: Αυτή είναι η αιτία χωρισμού τους

Το μυστηριώδες τρίτο πρόσωπο που προκάλεσε αναταράξεις στον γάμο τους.