ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Οι γυναίκες με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα»: Η Άνιστον ξεσπά για τον σεξισμό στο Χόλιγουντ

«Ίσως σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη είναι να μην αναπαραχθώ» είπε η Τζένιφερ Άνιστον σε συνέντευξή της στο In Style.

«Οι γυναίκες με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα»: Η Άνιστον ξεσπά για τον σεξισμό στο Χόλιγουντ

Για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον πρέπει να απολογηθεί και να εξηγήσει γιατί δεν έχει «στεριώσει» με έναν αγαπημένο, πώς ντιλάρει με τους χωρισμούς και φυσικά γιατί δεν έχει κάνει παιδιά. Ειδικά, στο τελευταίο αυτό θέμα ξέσπασε: «Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ» δήλωσε στη συνέντευξή της στο InStyle, για το οποίο φωτογραφήθηκε για το τεύχος Σεπτεμβρίου.

«Δεν είμαι ράκος μετά τον χωρισμό» απάντησε σε όσους συνεχίζουν να ασχολούνται με την προσωπική της ζωή, η οποία συνεχίζει να γίνεται πρωτοσέλιδο στα περιοδικά. Αποκάλυψε ότι δεν κατέρρευσε μετά τον χωρισμό της από τον Τζάστιν Θερού, όπως πολλοί θεώρησαν.

Για ακόμα μία φορά η Τζένιφερ Άνιστον έδωσε μια ειλικρινή συνεντεύξη για την προσωπική της ζωή, κάτι που έτσι κι αλλιώς κάνει. Δεν έχει ποτέ μασήσει τα λόγια της και δεν έχει ποτέ αποφύγει να απαντήσει σε ό,τι έχει κληθεί. Μετά από χρόνια εικασιών, η Τζένιφερ ξαναμίλησε για το θέμα των παιδιών -πράγμα που έχει επαναλάβει στο παρελθόν. «Δε γνωρίζουν από τι έχω περάσει» είπε χαρακτηριστικά αφήνοντας να εννοηθεί ότι ίσως ένα ιατρικό θέμα να έπαιξε ρόλο στο γεγονός ότι δεν έμεινε ποτέ έγκυος. Θεωρεί άδικο το γεγονός ότι οι γυναίκες που δεν κάνουν οικογένεια θεωρούνται «κατεστραμμένες». (σ.σ. δεν είναι μόνο άδικο αλλά και βλακώδες).

«Οι γυναίκες με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα»: Η Άνιστον ξεσπά για τον σεξισμό στο Χόλιγουντ
Άνιστον: «Δεν ξέρουν τι έχω περάσει»

«Είναι πολύ τρελό» συμπλήρωσε. «Οι παρερμηνείες ότι τάχα η Τζένιφερ Άνιστον δεν μπορεί να κρατήσει έναν άντρα ή ότι η Τζένιφερ αρνείται να κάνει παιδί γιατί είναι εγωίστρια και αφοσιωμένη στην καριέρα της, δε με αφορούν. Ή ότι είμαι πολύ θλιμένη και συντετριμμένη. Πρώτα απ' όλα, με όλο τον σεβασμό, θα ήθελα να το ξεκαθαρίσω, δεν είμαι συντετριμμένη» δήλωσε η ηθοποιός. Στο σημείο αυτό να πούμε ότι χώρισε νωρίτερα μέσα στον χρόνο και βρίσκεται στις διαδικασίες διαζυγίου.

«Δεύτερον, μιλάμε για απερίσκπετες υποθέσεις. Κανείς δεν ξέρει τι συμβαίνει πίσω από τις κλειστές πόρτες» συμπλήρωσε αναφερόμενη προφανώς στη δημιουργία μιας οικογένειας. Η Τζένιφερ έχει χτυπηθεί ανελέητα επειδή δεν έχει κάνει παιδιά ενώ συγκρίνεται πάντοτε με τον πρώην σύζυγό της Μπραντ Πιτ και την Αντζελίνα Τζολί, οι οποίοι απέκτησαν έξι παιδιά. «Κανείς δεν σκέφτεται πόσο ευαίσθητο μπορεί να είναι το θέμα για τον σύντροφό μου και εμένα».

«Δεν ξέρουν τι έχω περάσει ιατρικά ή συναισθηματικά» εξήγησε. «Υπάρχει μια διαρκής πίεση στις γυναίκες να γίνουν μητέρες και αν δεν γίνουν τότε θεωρούνται κατεστραμμένες. Ίσως ο σκοπός μου σε αυτόν τον πλανήτη να μην είναι να αναπαραχθώ. Ίσως να είμαι προορισμένη για άλλα πράγματα».

Και συνέχισε: «Σίγουρα είχα το δικό μου μερίδιο σεξισμού στα ΜΜΕ. Οι γυναίκες χτυπιούνται για την εμφάνισή τους, τα ρούχα τους, για σαχλά πράγματα. Όταν χωρίζει ένα ζευγάρι στο Χόλιγουντ, η γυναίκα είναι που περιφρονείται. Που μένει λυπημένη και μόνη. Είναι η αποτυχημένη. Αυτό συμβαίνει. Αν είναι δυνατόν. Τι αντίληψη....».

Μίλησε και για την παρενόχληση στον χώρο εργασίας. «Είχα σίγουρα δεχθεί κάποιες κινήσεις από ηθοποιούς και το χειρίστηκα με το να φύγω. Ποτέ δεν ήρθα αντιμέτωπη με κάποιον σε θέση εξουσίας που να με κάνει να νιώσω άβολα και να το εκμεταλλευτεί. Οι γυναίκες είναι αυτές που με έχουν αντιμετωπίσει χειρότερα».

Δείτε ένα backstage από το shooting για το εξώφυλλο του αμερικανικού InStyle:

*Οι φωτογραφίες του θέματος είναι από τον λογαριασμό του InStyle στο ίνσταγκραμ

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.