ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ο άντρας που άλλαξε για πάντα την Νταϊάνα

Το εμβληματικό κούρεμά της έχει μια ιστορία πίσω του.

Η εικόνα της αξεπέραστη μέσα στα χρόνια. Ό,τι φόρεσε αποτέλεσε σημείο αναφοράς και έδωσε έμπνευση σε εκατομμύρια γυναίκες στον πλανήτη.

Μια απορία την ακολουθούσε πάντα, εκτός από τα αναπάντητα ερωτηματικά, τα οποία σχετίζονται με τον τραγικό θάνατό της. Αυτή η απορία ήταν: "γιατί κοντό;". Η κουπ της, χαρακτηριστικό αλά γκαρσόν λουκ, με ανταύγειες, συνοδεύει τη φήμη της, με την ίδια δύναμη που το κάνει και η τιάρα της.

Ο άντρας που άλλαξε για πάντα την Νταϊάνα
Η κουπ της, χαρακτηριστικό αλά γκαρσόν λουκ, με ανταύγειες, συνοδεύει τη φήμη της, με την ίδια δύναμη που το κάνει και η τιάρα της.

Πετυχημένο κούρεμα. Και σε καμία περίπτωση κλασικά θηλυκό. Αντίθετα φανέρωνε έναν δυναμισμό που λίγες γυναίκες τολμούν. Κι όμως, πάνω της ήταν τόσο σαγηνευτικό, όσο και το χρώμα των ματιών της.

Πίσω από αυτό το εμβληματικό κούρεμα βρίσκεται ένας άντρας. Δύο ταλαντούχα ψαλιδοχέρια που άκουει στο όνομα Sam McKnight. Ο κομμωτής των σταρ που της έκλεψε την καρδιά μεσουρανούσε στα 80s και 90s. Αυτός κατάφερε και μεταμόρφωσε την Νταϊάνα, η οποία μέχρι τότε διατηρούσε μαλλιά μέχρι τους ώμους.

Πίσω από αυτό το εμβληματικό κούρεμα βρίσκεται ένας άντρας. Δύο ταλαντούχα ψαλιδοχέρια που άκουει στο όνομα Sam McKnight. Εδώ με τη Νταϊάνα παζαρεύουν το ύψος των μαλλιών της.

Ο McKnight συνεργάστηκε για πρώτη φορά με την Νταϊάνα το 1990, όταν εκείνη επρόκειτο να φωτογραφηθεί από τον Patrick Demarchelier για την Vogue. Κατά τη διάρκεια της φωτογράφισης ο κομμωτής-θρύλος χρησιμοποίησε έναν σεβαστό αρισθμό από τσιμπιδάκια για να σταθεροποιήσει τα μαλλιά κάτω από την τιάρα, κι έτσι αυτομάτως σχηματίστηκε το εφέ ενός κοντού κουρέματος.

Ζήτησε από τον McKnight να την κουρέψει έτσι. Αυτός συμφώνησε. Αυτό που ακολούθησε αυτής της συμφωνίας ήταν το πιο διάσημο κούρεμα όλων των εποχών. Ένα ανδρόγυνο λουκ με περίσσια θηλυκότητα.

Η Νταϊάνα ξετρελάθηκε. Είδε τον εαυτό της με άλλα μαλλιά, απαλλαγμένη από το βάρος της προηγούμενης εκδοχής της και αυτομάτως υιοθέτησε το λουκ. Ήταν αυτή που ήθελε να είναι. Το ελεύθερο πνεύμα της είχε βρει το ιδανικό στυλ. Ζήτησε από τον McKnight να την κουρέψει έτσι. Αυτός συμφώνησε. Αυτό που ακολούθησε αυτής της συμφωνίας ήταν το πιο διάσημο κούρεμα όλων των εποχών. Ένα ανδρόγυνο λουκ με περίσσια θηλυκότητα.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.