ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μέγκαν Μαρκλ: Ο ξεχωριστός λόγος για τον οποίο θα επιστρέψει στην Αγγλία μετά από δύο χρόνια

Η δούκισσα του Sussex θα βρεθεί ξανά στο Παλάτι με αφορμή μια πολύ όμορφη περίσταση.

Μέγκαν Μαρκλ: Ο ξεχωριστός λόγος για τον οποίο θα επιστρέψει στην Αγγλία μετά από δύο χρόνια

Η Μέγκαν Μαρκλ σκέφτεται να επιστρέψει στην Αγγλία μαζί με τον πρίγκιπα Χάρι μετά την αποχώρησή τους από τα βασιλικά τους καθήκοντα αλλά και την αποκαλυπτική τους συνέντευξη για τη ζωή στο βρετανικό Παλάτι.

Ο ξεχωριστός λόγος για τον οποίο η Μαρκλ θα αντιμτεωπίσει από κοντά τη βασίλισσα Ελισάβετ και την Κέιτ Μίντλετον δεν είναι άλλος από τη βάπτιση της κόρης της, Lilibet Diana.

Ο πρίγκιπας Χάρι, σύμφωνα με δημοσίευμα της Daily Mail, κατά τη διάρκεια της επίσκεψής του στο Λονδίνο για τα αποκαλύπτήρια του αγάλματος της μητέρας του, πριγκίπισσας Diana, στο πλευρό του αδελφού του, πρίγκιπα William, είχε εκφράσει σε αρκετό κόσμο ότι τόσο εκείνος όσο και η Μέγκαν θέλουν να βαφτίσουν την κόρη τους στο Windsor, όπως είχαν κάνει και με τον Archie.

Όπως αναφέρει το δημοσίευμα, το ζευγάρι επιθυμεί τόσο πολύ να βαφτίσει το δεύτερο παιδί του στην Αγγλία που είναι διατεθειμένο να περιμένει για τα βαφτίσια «μέχρι να το επιτρέψουν οι συνθήκες». Εξάλλου, εξαιτίας της πανδημίας ίσως υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί, ειδικά για τον Χάρι, ο οποίος έχει βρετανική υπηκοότητα και κατέχει αμερικάνικη βίζα για την είσοδό του στη χώρα.

Εξάλλου, εξαιτίας της πανδημίας ίσως υπάρχουν ταξιδιωτικοί περιορισμοί, ειδικά για τον Χάρι, ο οποίος έχει βρετανική υπηκοότητα και κατέχει αμερικάνικη βίζα για την είσοδό του στη χώρα.

Σύμφωνα με τον βρετανικό Τύπο, μπορεί η ημερομηνία της βάφτισης να είναι αβέβαιη αλλά αυτό που είναι σχεδόν σίγουρο είναι ότι οι γονείς θα φροντίσουν να είναι μια ιδιωτική τελετή χωρίς φωτογράφους και πολλούς καλεσμένους. Στη βάφτιση του Archie, η οικογένεια είχε μοιραστεί τη στιγμή με το κοινό δημοσιεύοντας μια φωτογραφία και γράφοντας: «Ο δούκας και η δούκισσα του Sussex είναι χαρούμενοι που μοιράζονται τη χαρά αυτής της μέρας με το κοινό που τους στήριξε τόσο από τη γέννηση του γιου τους. Σας ευχαριστούν για την καλοσύνη σας που καλοσωρίσατε τον πρωτότοκό τους και γιορτάσατε αυτή την ξεχωριστή στιγμή».

Ο Χάρι και η Μέγκαν δεν έχουν ακόμα δημοσιεύσει φωτογραφία της μικρής Lili και σύμφωνα με τα τελευταία δημοσιεύματα, ίσως σχεδιάζουν να μοιραστούν την πρώτη φωτογραφία της την ημέρα της βάπτισής της.

Kεντρική φωτογραφία: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.