ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Mε αυτόν τον τρόπο η Κέιτι Χολμς διδάσκει στην κόρη της, Σούρι, την αξία των χρημάτων

Ένας εντελώς διαφορετικός τρόπος ζωής από αυτόν τον πατέρα της, Τομ Κρουζ.

Mε αυτόν τον τρόπο η Κέιτι Χολμς διδάσκει στην κόρη της, Σούρι, την αξία των χρημάτων

Η περιουσία του πατέρα της αγγίζει το αστρονομικό ποσό των 470 εκατομμυρίων δολαρίων. Η 11χρονη Σούρι Κρουζ όμως που δεν έχει σχεδόν καμία απολύτως σχέση με τον διάσημο μπαμπά της, τον ακριβοπληρωμένο πρωταγωνιστή της σειράς ταινιών Επικίνδυνη Αποστολή, Τομ Κρουζ, μία εντελώς διαφοερική ζωή από εκείνη των λαμπερών σταρ του Χόλιγουντ.

Η ιστορία μέχρι ενός σημείου είναι λίγο-πολύ γνωστή. Η μαμά Κέιτι Χολμς όταν συνειδητοποίησε πως δεν αντέχει να ζήσει ούτε μία μέρα ακόμα κοντά στον δύσκολο χαρακτήρα του συζύγου της και την εμμονή του με την Σαϊεντολογία, πήρε την μικρή Σούρι και έφυγαν τρέχοντας από το Λος Άντζελες. Νέος τόπος κατοικίας τους έγινε η Νέα Υόρκη όπου μαμά και κόρη ζουν εδώ και αρκετά χρόνια, έχοντας αναπτύξει, σύμφωνα πάντα με τα δημοσιεύματα, μία σχέση εξάρτησης, με την Κέιτι να μην αποχωρίζεται την Σούρι ούτε καν στα γυρίσματα των ταινιών της.

Σε μία προσπάθεια να την κρατήσει πάση θυσία μακριά από την τρέλα του Χόλιγουντ αλλά και την υπερβολική ζωή του πατέρα της, ο οποίος έτσι κι αλλιώς δεν θέλει να έχει πολλά - πολλά με το παιδί του, η Κέιτι έχει δημιουργήσει για την 11χρονη ένα πολύ πιο φυσιολογικό, οικογενειακό περιβάλλον, όπου τα ψώνια γίνονται στο σούπερ μάρκετ, τα Σάββατα κυλάνε με χοτ ντογκ σε κάποιον αγώνα μπάσκετ και οι μετακινήσεις δεν γίνονται με κάποια ιδιωτική λιμουζίνα αλλά με ταξί.

Και τα χρήματα δεν ξοδεύονται χωρίς μέτρο και έλεγχο αλλά σωστά και προσεκτικά. Εδώ και λίγες ώρες μάλιστα τα ξένα Μέσα δηλώνουν εντυπωσιασμένα από τον τρόπο κατά τον οποίο η Χολμς αφήνει την Σούρι να πληρώσει η ίδια τον λογαριασμό της διαδρομής μου έκαναν με ταξί στην περασμένη Κυριακή στο Μεγάλο Μήλο, παίρνοντας ρέστα ένα πεντοδόλαρο που κρατάει καλά στο χέρι της κατεβόντας από το όχημα.

Ντυμένη με ένα πουπουλένιο ροζ μπουφάν με το οποίο την έχουμε δει αρκετές φορές σε διάφορες βόλτες με την μητέρα της, η Σούρι, αν και εξακολουθεί να έχει μία από τις πιο στυλάτες ντουλάπες που θα μπορούσε να ονειρευτεί ένα παιδί της ηλικίας της, μεγαλώνει με τέτοιο τρόπο ώστε να κρατάει σημαντικές αποστάσεις από τη ζωή του πάμπλουτου μπαμπά της.

Άλλωστε δεν είναι τυχαίο πως και η θετή κόρη τους Τομ Κρουζ, την οποία απέκτησε μέσω υιοθεσίας πριν πολλά χρόνια με τη Νικόλ Κίντμαν, δεν θέλει για κανένα λόγο να ζήσεί όπως ο πατέρας της και κάνει ό,τι μπορεί για να μην έχει καμία σχέση μαζί του.

Δες τη Σούρι να κατεβαίνει από το ταξί στη Νέα Υόρκη, στο βίντεο που ακολουθεί.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.