ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Ήταν ένας εφιάλτης να δουλεύεις μαζί της»: Η Αντέλ και η απαράδεκτη συμπεριφορά στο Las Vegas

Μήπως τα δάκρυά της δεν ήταν και τόσο αληθινά;

«Ήταν ένας εφιάλτης να δουλεύεις μαζί της»: Η Αντέλ και η απαράδεκτη συμπεριφορά στο Las Vegas

Δεν έχουν περάσει πολλές μέρες από τότε που η Αντέλ μέσα από ένα βίντεο που ανήρτησε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ζητούσε «συγνώμη» από τους θαυμαστές της κλαίγοντας, μιας και λόγω κρουσμάτων αναγκαζόταν να αναβάλλει τις παραστάσεις της στο Las Vegas. Η διάσημη τραγουδίστρια αισθάνθηκε άσχημα για τα εισιτήρια που είχαν προπληρωθεί και αποφάσισε να απολογηθεί η ίδια, και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια.

Η διάσημη τραγουδίστρια αισθάνθηκε άσχημα για τα εισιτήρια που είχαν προπληρωθεί και αποφάσισε να απολογηθεί η ίδια, και μάλιστα με δάκρυα στα μάτια.

Η κίνηση φυσικά έγινε δεκτή με συμπάθεια και αγάπη, μιας και η Αντέλ χαίρει ιδιαίτερης εκτίμησης από το σύνολο του κοινού. Παρόλα αυτά, λίγες ώρες πριν, νέες πληροφορίες κάνουν τον γύρο του κόσμου, οι οποίες ουσιαστικά ενοχοποιούν την Βρετανίδα σταρ, και όχι τον covid, για την αναβολή, ίσως και ακύρωση των παραστάσεων.

«Ήταν ένας εφιάλτης να δουλεύεις μαζί της» υποστηρίζουν άτομα που βρέθηκαν κοντά της το τελευταίο διάστημα. Είναι γνωστό ότι η Αντέλ είναι τελειομανής και υποφέρει από άγχος. Ο συνδυασμός αυτών των δύο ήταν εκρηκτικός με αποτέλεσμα η συμπεριφορά της να μην είναι και η καλύτερη. Επιπλέον, δημιουργήθηκε μεγάλο θέμα στο τεχνικό κομμάτι, μιας και η ομάδα της τραγουδίστριας ήθελε να εγκαταστήσει τα δικά της μηχανήματα, κάτι που το Caesars Palace δεν έβρισκε απαραίτητο. Μάλιστα στο παρελθόν, σταρς όπως η Μαντόνα, η Μαράια Κάρεϊ και η Σελίν Ντιόν – που δεν φημίζονται για τον γλυκό τους χαρακτήρα- είχαν μείνει άκρως ικανοποιημένες.

Μάλιστα στο παρελθόν, σταρς όπως η Μαντόνα, η Μαράια Κάρεϊ και η Σελίν Ντιόν – που δεν φημίζονται για τον γλυκό τους χαρακτήρα- είχαν μείνει άκρως ικανοποιημένες.

Όπως αντιλαμβάνεστε, η ομάδα της Αντέλ είχε πολύ συγκεκριμένες απαιτήσεις, τις οποίες δεν είχαν γνωστοποιήσει εξ’ αρχής. Την κατάσταση έκαναν χειρότερη και τα νεύρα της σταρ, η οποία στο παρελθόν έχει ακυρώσει ξανά τελευταία στιγμή εμφανίσεις της, γιατί κάτι την ενοχλούσε.

Πολλοί θεώρησαν το δημόσιο ξέσπασμά της υποκριτικό. Ίσως τελικά και να είναι, αν αναλογιστεί κανείς, ότι μάλλον οι παραστάσεις της αναβάλλονται επ’ αόριστον.

Κεντρική φωτογραφία: @adele

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.