ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Τζόαν Κόλινς γνώριζε καλά πόσο ευάλωτη ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Ο θάνατός της, ήρθε την πιο τραγική στιγμή.

Η Τζόαν Κόλινς γνώριζε καλά πόσο ευάλωτη ήταν η πριγκίπισσα Νταϊάνα

Με αφορμή τα "απομνημονεύματά" της, η Τζόαν Κόλινς δείχνει αποφασισμένη να αποκαλύψει κάθε απόκρυφο μυστικό που σχετίζεται με λαμπερούς αστέρες του Χόλιγουντ, τους royals ακόμα και πολιτικούς. Το νέο βιβλίο της διάσημης ηθοποιού με τίτλο "Ημερολόγια χωρίς συγγνώμες" ίσως να αποτελεί περίτρανη απόδειξη πως ο ρόλος που της χάρισε την αίγλη της παγκόσμιας αναγνώρισης – η αδίστακτη Αλέξις Κόλμπι της "Δυναστείας", δεν φαίνεται τελικά να ήταν και τόσο κόντρα ρόλος. Η 88χρόνη star μιλώντας στον Guardian αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς και σε ένα περιστατικό που την έκανε να σχηματίσει την γνώμη που έχει τώρα για εκείνη.

Η 88χρόνη star μιλώντας στον Guardian αναφέρθηκε μεταξύ άλλων στην σχέση της με την πριγκίπισσα Νταϊάνα καθώς και σε ένα περιστατικό που την έκανε να σχηματίσει την γνώμη που έχει τώρα για εκείνη.

Η θρυλική κακιά των ‘80s διατηρεί στενούς δεσμούς με την βασιλική οικογένεια, αφού και η ίδια πλέον κατέχει τίτλο γαλαζοαίματης. Αυτό συνέβη όταν η βασίλισσα Ελισάβετ της απένειμε τον τιμητικό τίτλο της "Dame" του Τάγματος της Βρετανικής Αυτοκρατορίας το 2014. Έκτοτε δεν ήταν λίγες οι φορές που παρευρέθη σε φιλανθρωπικά gala μεταξύ των royals, όπως επίσης και σε εκδηλώσεις με την Λαίδη Νταϊάνα, την οποία θεωρεί iconic φιγούρα της ιστορίας. Η Κόλινς αποκάλυψε μάλιστα πως γνώριζε από πρώτο χέρι πόσο ευάλωτη υπήρξε στην ζωή της η Νταϊάνα, καθώς η τελευταία της είχε ζητήσει συμβουλές για το πώς να διαχειριστεί την τεράστια δημοσιότητα. "Ήταν μια πολύ γλυκιά γυναίκα. Κάποτε, σε μία φιλανθρωπική εκδήλωση, με ρώτησε πώς αντέχω όλο αυτό το κυνηγητό από τους παπαράτσι. Φαινόταν τόσο ευάλωτη" δήλωσε χαρακτηριστικά η χολιγουντιανή πρωταγωνίστρια.

10 ημέρες πριν τον θάνατό της, έτρωγε με τον Ντόντι και τα παιδιά της σε ένα μικρό εστιατόριο που συχνάζαμε και οι δυο. Έτρωγαν, έπαιζαν, γελούσαν, όπως κάθε νέα οικογένεια.

Η Τζόαν Κόλινς ανέφερε επίσης πως ο θάνατος της πριγκίπισσας την επηρέασε πολύ, γιατί εκτός από τα αισθήματα συμπάθειας που έτρεφε για εκείνη, ήξερε πως το τραγικό τέλος της ήρθε σε μια περίοδο όπου η Λαίδη Ντι ζούσε πραγματικά ευτυχισμένη. "10 ημέρες πριν τον θάνατό της, έτρωγε με τον Ντόντι και τα παιδιά της σε ένα μικρό εστιατόριο που συχνάζαμε και οι δυο. Έτρωγαν, έπαιζαν, γελούσαν, όπως κάθε νέα οικογένεια. Το να το γνωρίζω αυτό, μου κάνει ακόμη πιο τραγικό τον τρόπο με τον οποίο έφυγε από τη ζωή" ανέφερε η Κόλινς.

Η διαχυτική "Αλέξις Κόλμπι" πρόσθεσε στο τέλος πως από την χρυσή εποχή του Χόλιγουντ αναπολεί περισσότερο από όλα τα λαμπερά party, σε κάποια εκ των οποίων καλεσμένοι υπήρξαν και οι royals. "Αυτό που μου λείπει είναι η αίγλη των πάρτι. Η κουλτούρα εκείνη δεν φαίνεται να υπάρχει πια. Όλα πλέον στο κόκκινο χαλί είναι ψεύτικα. Διάσημοι ντύνονται με δανεικά ρούχα και κοσμήματα, ποζάρουν για το Instagram και μετά πηγαίνουν απλώς σπίτι. Δεν υπάρχει πραγματικό πάρτι εκεί", τόνισε.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου: Η αγκαλιά της Μαρίνας Ψάλτη στην κηδεία του Γιάννη Φέρτη

Η ηθοποιός έφτασε στο Α’ Νεκροταφείο, συνοδευόμενη από τον Σταμάτη Φασουλή.

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Τζορτζ και Αμάλ Κλούνεϊ: "Γίνεται πόλεμος κατά των γυναικών και οι γυναίκες εξακολουθούν να δίνουν τις πιο βασικές μάχες για τις ελευθερίες τους"

"Ζούμε μια εποχή που έχουμε περισσότερες βίαιες συγκρούσεις από οποιαδήποτε άλλη στιγμή μετά τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο. "Και βλέπουμε γυναίκες και παιδιά ολοένα και περισσότερο στην πρώτη γραμμή" είπε η Αμάλ.

16 Απρ 2024

Καιρός-Πάσχα: Η πρώτη εκτίμηση Μαρουσάκη για το Πάσχα

Χαλάει τα σχέδια ο καιρός το Πάσχα 2024. Τα προγνωστικά στοιχεία που δείχνουν κακοκαιρία.

16 Απρ 2024

Η εκκεντρική εμφάνιση της Σίσσυς Φειδά: Το ιδιαίτερο blazer και τα "βαριά" κοσμήματα

Κατάφερε να συνδυάσει άρτια πολλά εντυπωσιακά κομμάτια.

16 Απρ 2024

"Δείξε λίγο πόδι" είπε φωτογράφος στην Χάνα Γουάντινγκχεμ και εκείνη του έδωσε την απάντηση που έπρεπε

Το περιστατικό συνέβη στην τελετή απονομής των θεατρικών βραβείων Ολιβιέ στην οποία η Γουάντινγκχεμ ήταν παρουσιάστρια.

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
15 Απρ 2024

Χάρις Αλεξίου σε Πορτοκάλογλου- Μόρφη: "Πού πάτε; Καθίστε εδώ!"

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους φίλους τους να κλείσουν τον κύκλο μιας εκπομπής που αντίθετα στο ρεύμα της εποχής παρήγαγε πολιτισμό! Τι είπε η Χάρις Αλεξίου.