ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασε τα γενέθλια της μακριά από το πριγκιπάτο του Μονακό

Το Παλάτι της ευχήθηκε με ένα βίντεο γεμάτο νοσταλγικά στιγμιότυπα.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν γιόρτασε τα γενέθλια της μακριά από το πριγκιπάτο του Μονακό

Μακριά από την οικογένεια της γιόρτασε τα 44α γενέθλια η πριγκίπισσα Σαρλίν. Η αγαπημένη σύζυγος του πρίγκιπα Αλβέρτου, μετά την εξάμηνη παραμονή της στην γενέτειρά της Νότια Αφρική, επέστρεψε για λίγο στο πριγκιπάτο του Μονακό, πριν το εγκαταλείψει και πάλι για να φροντίσει την ψυχική και σωματική υγεία της. Η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης, σύμφωνα με τα λεγόμενα του συζύγου της, χρειάζεται χρόνο και ιδιωτικό χώρο, προκειμένου να αναρρώσει πλήρως και να ανακτήσει τις δυνάμεις της, έπειτα από τα προβλήματα υγείας που αντιμετώπισε.

Με αφορμή την επέτειο των γενέθλιών της, το Παλάτι δημιούργησε ένα βίντεο προς τιμήν της, συλλέγοντας και δημοσιεύοντας νοσταλγικά στιγμιότυπα από την παιδική ηλικία μέχρι και τον γάμο με τον πρίγκιπα του Μονακό. Το throwback εορταστικό βίντεο δημοσιεύτηκε στους επίσημους λογαριασμούς του φιλανθρωπικού ιδρύματος «Charlene's South Africa» και του «Palace of Monaco» στα social media, εξυμνώντας μεταξύ άλλων την σημαντική συνεισφορά της ως πριγκίπισσα, φιλάνθρωπος και μητέρα.

Τιμούμε το πρόσωπό σας για την δοτικότητα και για την συνεχή προσπάθεια να αλλάξετε προς το καλύτερο τις ζωές των συνανθρώπων σας.

Το αφιέρωμα περιελάβανε έκτος από οικογενειακές φωτογραφίες του συζύγου της και των δίδυμων παιδιών της, πρίγκιπα Ζακ και πριγκίπισσα Γκαμπριέλα, εικόνες κοντινών φίλων της πριγκίπισσας, όπως του Νέλσον Μαντέλα και του Ντέσμοντ Τούτου. «Τιμούμε το πρόσωπό σας για την δοτικότητα και για την συνεχή προσπάθεια να αλλάξετε προς το καλύτερο τις ζωές των συνανθρώπων σας. Ελπίζουμε το βίντεο αυτό να αποδείξει την βαθιά αγάπη και εκτίμηση που αισθανόμαστε για εσάς» ανέφερε μεταξύ άλλων το μήνυμα που συνόδευε το επετειακό βίντεο.

Παρόλο που η πριγκίπισσα Σαρλίν δεν βρίσκεται προσωρινά κοντά στην οικογένεια της, πηγές αναφέρουν πως τόσο ο σύζυγος της, όσο και τα παιδιά της επικοινωνούν καθημερινά μαζί της μέσω τηλεφώνου. Μάλιστα, την ημέρα των Χριστουγέννων, ο Αλβέρτος μαζί με τα παιδιά επισκέφτηκαν την Σαρλίν στην κλινική ανάρρωσης, όπου διαμένει το τελευταίο διάστημα, ενώ πληροφορίες αναφέρουν πως εκείνος την επισκέπτεται πιο τακτικά έκτοτε.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.