ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Πριγιάνκα Τσόπρα ανάρτησε τρυφερές φωτογραφίες με την κόρη της

Από το ταξίδι τους στη Νέα Υόρκη!

Πριγιάνκα Τσόπρα - Νικ Τζόνας: Η κόρη τους επέστρεψε σπίτι έπειτα από 100 ημέρες στην εντατική

Εννέα μηνών είναι πλέον η κόρη της ηθοποιού και πρώην μοντέλου Πριγιάνκα Τσόπρα και του τραγουδιστή Νικ Τζόνας, η Μάλτι Μαρί.

Η 40χρονη Πριγιάνκα γίνεται για πρώτη φορά μητέρα. Τώρα τη βλέπουμε σε μια πολύ γλυκιά και ανθρώπινη φωτογραφία να κοιτάζει έξω τη θέα της πόλης που δεν κοιμάτα ποτέ, αγκαλιά με τη μικρή της.

Μάλιστα προηγούμενως είχε αναρτήσει και εικόνα μέσα από το αυτοκίνητο καθώς όδευαν στη ΝΥ.

Μια δύσκολη αρχή για τη Μάλτι Μαρί

Η κόρη τους γεννήθηκε μέσω παρένθετης μητέρας, ενώ χρειάστηκε να μείνει για 100 ημέρες στην Εντατική. Εμπειρία για την οποία η Πριγιάνκα είχε μιλήσει ανοιχτά με αφορμή τη Γιορτή της Μητέρας. Συγκεκριμένα είχε γράψει τότε σε ανάρτησή της: "Αυτή τη Γιορτή της Μητέρας δεν μπορούμε παρά να σκεφτούμε αυτούς τους τελευταίους μήνες και τον τρόμο που περάσαμε, τον οποίο γνωρίζουμε τώρα ότι έχουν βιώσει και πολλοί άλλοι" σημείωσε ενημερώνοντας το κοινό της πως η κόρη της πήρε την άδεια των γιατρών για να επιστρέψει στο σπίτι μαζί τους.

Και συμπλήρωσε: "Μετά από 100 και πλέον ημέρες στην Μονάδα εντατικής θεραπείας νεογνών, το κοριτσάκι μας είναι επιτέλους σπίτι. Το ταξίδι κάθε οικογένειας είναι μοναδικό και απαιτεί ένα ορισμένο επίπεδο πίστης. Αν και οι δικοί μας μήνες ήταν δύσκολοι, αυτό που γίνεται απολύτως σαφές, εκ των υστέρων, είναι πόσο πολύτιμη και τέλεια είναι κάθε στιγμή".

Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι

Η Πριγιάνκα και ο Νικ παντρεύτηκαν το 2018, έναν θεαματικό γάμο που κόστισε 800.000 δολάρια. Πώς γνωρίστηκε το ζευγάρι; Μέσω social media. Kι όμως! Ο Νικ λέγεται ότι της έστειλε το πρώτο μήνυμα στο Twitter: "Ακούω από μερικούς κοινούς φίλους ότι πρέπει να βρεθούμε". Η Πριγιάνκα τού απάντησε: "Η ομάδα μου μπορεί να το διαβάσει αυτό. Γιατί δεν μου στέλνεις απλώς μήνυμα;". Αυτό οδήγησε σε μια σειρά από μηνύματα που ο Jonas αργότερα περιέγραψε ως "φιλικά με αρκετή δόση φλερτ".

Η πρώτη φορά που συναντήθηκαν από κοντά ήταν επίσης εντυπωσιακή ή τουλάχιστον έτσι θέλει ο θρύλος. Συναντήθηκαν λοιπόν στο after πάρτι των Όσκαρ του Vanity Fair και οι λεπτομέρειες είναι αρκετά ρομαντικές. Εκεί, ο Νικ γονάτισε όταν είδε την ηθοποιό και μπροστά σε όλους τους καλεσμένους είπε με θάρρος: "Είσαι αληθινή. Που ήσουν όλη μου τη ζωή;”. Ωστόσο η Πριγιάνκα κάθισε μόλις πέντε λεπτά μαζί τους καθώς η πτήση της αναχωρούσε για τη γενέτειρά της, την Ινδία. Όμως μετά όλα πήραν τον δρόμο τους.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.