ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η περίεργη εμφάνιση του πρίγκιπα Αλβέρτου με την πρώην σύντροφό του. Πού βρίσκεται η Σαρλίν;

Το μυστήριο με την απουσία της πριγκίπισσας συνεχίζεται.

Λίγες μόλις ημέρες μετά τα μοναχικά γενέθλια της πριγκίπισσας Σαρλίν σε μονάδα θεραπείας, όπου νοσηλεύεται τους τελευταίους μήνες, ο αγαπημένος της σύζυγος, πρίγκιπας Αλβέρτος πραγματοποίησε μια αρκετά περίεργη εμφάνιση, που μόνο ασχολίαστη δεν μπόρεσε να μείνει.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τα δίδυμα παιδιά του, την αδερφή του, Καρολίνα, αλλά και την πρώην σύντροφο του.

Η 27η Ιανουαρίου είναι μια από τις σημαντικότερες επετείους του Μονακό καθώς γιορτάζει ο Πολιούχος του, Άγιος Ντέβοτας, με την βασιλική οικογένεια να δίνει πάντα το παρών στην επίσημη εκδήλωση. Φέτος, δεδομένου πως η πριγκίπισσα βρίσκεται σε διαδικασία ανάρρωσης λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπισε, ο πρίγκιπας Αλβέρτος εμφανίστηκε στην εκκλησία συνοδευόμενος από τα δίδυμα παιδιά του, την αδερφή του, Καρολίνα, αλλά και την πρώην σύντροφο και μητέρα του 18χρονου γιου του, Nicole Coste. Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της πρώην αεροσυνοδού, η οποία είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον πρίγκιπα εκτός γάμου, προκάλεσε πολλά ερωτήματα για την απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Όπως ήταν αναμενόμενο, η παρουσία της πρώην αεροσυνοδού, η οποία είχε συνάψει ερωτική σχέση με τον πρίγκιπα εκτός γάμου, προκάλεσε πολλά ερωτήματα για την απουσία της πριγκίπισσας Σαρλίν.

Η περίεργη εμφάνιση του πρίγκιπα Αλβέρτου με την πρώην σύντροφό του. Πού βρίσκεται η Σαρλίν;

Μάλιστα, είναι η πρώτη φορά που η πριγκίπισσα του Μονακό απουσιάζει από τους επίσημους εορτασμούς του πριγκιπάτου, χωρίς να έχει αναφερθεί μια πειστική απάντηση για το που ακριβώς βρίσκεται. Το Παλάτι στην προσπάθεια του να δικαιολογήσει την απουσία της δήλωσε χαρακτηριστικά, πως εκτός από την σωματική και ψυχική ανάρρωση, έχει υποβληθεί και σε οδοντιατρική θεραπεία.

«Η ανάρρωση της πριγκίπισσας Σαρλίν συνεχίζεται επί του παρόντος με ικανοποιητικό και πολύ ενθαρρυντικό τρόπο. Η ανάρρωση και η οδοντιατρική θεραπεία της Σαρλίν θα διαρκέσουν ακόμα αρκετές εβδομάδες. Δυστυχώς η Σαρλίν δεν θα μπορέσει να παρευρεθεί στις εορταστικές εκδηλώσεις του Αγίου Ντέβοτα φέτος. Η ίδια και ο σύζυγός της στέλνουν τις ευχές τους σε όλους τους Μονεγάσκους με την ευκαιρία αυτών των εορτασμών. Μόλις το επιτρέψει η υγεία της, η πριγκίπισσα θα είναι και πάλι σε θέση να μοιραστεί στιγμές χαλάρωσης μαζί τους. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, το βασιλικό ζεύγος ζητά να συνεχίσει να γίνεται σεβαστή η ιδιωτική ζωή των ίδιων και των παιδιών τους» ανέφερε μεταξύ άλλων.

Οι ψευδείς κατά τον Αλβέρτο αυτοί ισχυρισμοί, κατάφεραν να τον εξοργίσουν δηλώνοντας στο «Point De Vue» τον περασμένο Σεπτέμβριο, πως δεν περίμενε τέτοιου είδους σχόλια από την Nicole.

Η παρουσία της 50χρονης Nicole Coste συντροφιά με την βασιλική οικογένεια, έρχεται μόλις λίγους μήνες μετά τα δημοσιεύματα, όπου εκείνη μίλησε άσχημα για τη συμπεριφορά της πριγκίπισσας Σαρλίν προς τον γιο της. Ουσιαστικά, η πρώην αεροσυνοδός είχε αναφέρει πως μετά τον αρραβώνα του πρίγκιπα με την πριγκίπισσα το 2010, η τελευταία προσπάθησε να απομακρύνει τον γιο τους από το πριγκιπάτο, αφήνοντάς τον στο περιθώριο.

Οι ψευδείς κατά τον Αλβέρτο αυτοί ισχυρισμοί, κατάφεραν να τον εξοργίσουν δηλώνοντας στο «Point De Vue» τον περασμένο Σεπτέμβριο, πως δεν περίμενε τέτοιου είδους σχόλια από την Nicole. «Μόλις με είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάτι. Σκέφτηκα ότι θα ήταν απλώς μια φωτογραφία γενεθλίων. Αλλά αυτό ήταν ακατάλληλο, ήμουν έξαλλος όταν το ανακάλυψα» ανέφερε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας.

Παρά την μικρή παρεξήγηση μεταξύ τους και με αφορμή την απουσία της πριγκίπισσας, η Nicole Coste πραγματοποίησε μια εντυπωσιακή εμφάνιση δίπλα στους γαλαζοαίματους. Συγκεκριμένα, για την επίσημη αυτή τελετή επίλεξε να total white look, τραβώντας την προσοχή των παραβρισκόμενων. Και πράγματι, έδειχνε εκθαμβωτική μέσα στο λευκό αέρινο midi φόρεμά της, το οποίο συνδύασε με μια κατάλευκη κάπα. Ολοκλήρωσε το εκκεντρικό look της με λαμπερές χρυσές γόβες.

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Ακολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

16 Απρ 2024

"September Says": Παγκόσμια πρεμιέρα για την ταινία της συζύγου του Γιώργου Λάνθιμου, Αριάν Λαμπέντ στο 77o Φεστιβάλ Καννών

Η πρώτη μεγάλου μήκους ταινία της Αριάν Λαμπέντ συμμετέχει στο τμήμα "Ένα Κάποιο Βλέμμα" του Φεστιβάλ Καννών.

16 Απρ 2024

Bro, μην μου κάνεις κακό!

Μερικές σκέψεις ψεις με αφορμή το bullying στα σχολεία!

Περισσότερα από

News

16 Απρ 2024

Σάρα Σνουκ "έκλεψε" το βραβείο Olivier 2024 από τη Σάρα Τζέσικα Πάρκερ και εντυπωσίασε με την κομψή της εμφάνιση

Η Σάρα Σνουκ ήταν η μεγάλη νικήτρια της βραδιάς για την παράσταση "Το πορτρέτο του Ντόριαν Γκρέι", στην οποία έπαιξε 26 ρόλους!

16 Απρ 2024

Κίλιαν Μέρφι: Είναι αυτό το μυστικό της γοητείας του;

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός είναι και ambassador του οίκου Versace.

16 Απρ 2024
15 Απρ 2024

Χάρις Αλεξίου σε Πορτοκάλογλου- Μόρφη: "Πού πάτε; Καθίστε εδώ!"

Ο Μίλτος Πασχαλίδης και η Νατάσα Μποφίλιου ήταν εκεί για να βοηθήσουν τους φίλους τους να κλείσουν τον κύκλο μιας εκπομπής που αντίθετα στο ρεύμα της εποχής παρήγαγε πολιτισμό! Τι είπε η Χάρις Αλεξίου.

15 Απρ 2024

Ξένια Καλογεροπούλου : "Όταν είχα τις αποβολές, είχα πει στον Γιάννη Φέρτη, ότι οι δυο μας θα τελειώσουμε τη ζωή μας κι εγώ θα φύγω πρώτη"

Η Ξένια Καλογεροπούλου συγκινεί με το αντίο της στον Γιάννη Φέρτη με τον οποίο υπήρξαν μαζί στη ζωή.

15 Απρ 2024

Μαριλίτα Λαμπροπούλου: " Μου φέρεται σαν να είμαι έγκυος στ' αλήθεια"- Η δήλωση για συμπρωταγωνιστή της

Για ποιον πασίγνωστο ηθοποιό έκανε την τρυφερή δήλωση η 49χρονη πρωταγωνίστρια.

15 Απρ 2024

Σοφία Βεργκάρα: "Αν ποτέ κάνεις επέμβαση στο γόνατο, βεβαιώσου ότι θα βρεις έναν όμορφο γιατρό που θα κοιμηθεί μαζί σου εκείνη τη νύχτα!!!!"

Η Σοφία Βεργκάρα ομολογεί ότι υπεβλήθη σε επέμβαση και αποθεώνει στο instagram τον έρωτά της για τον χειρουργό σύντροφό της

15 Απρ 2024

Η Βέρα Γουάνγκ γίνεται 75 και προβληματίζεται πολύ

Υπέροχη, αειθαλής και δραστήρια η σχεδιάστρια μόδας που αψηφά τον χρόνο αισθάνεται και η ίδια την πίεση του.

15 Απρ 2024

Η Νεφέλη Κουρή σε σπάνια εμφάνιση με τον πασίγνωστο σύζυγό της

Το ζευγάρι κάνει αρκετά αραιά κοινές εμφανίσεις

15 Απρ 2024

Μιμή Ντενίση για Γιάννη Φέρτη: "Είχε μια δύσκολη ζωή τα τελευταία χρόνια και δεν το άξιζε, βασανίστηκε αρκετά"

Η Μιμή Ντενίση μίλησε στις κάμερες για την τραγική απώλεια του πρώην συζύγου της, Γιάννη Φέρτη.