ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Αντζελίνα Τζολί μαζί την κόρη της Ζαχάρα συνομίλησαν με νομοθέτες για τα ανθρώπινα δικαιώματα

«Χρειαζόμαστε μεταρρυθμίσεις» τόνισε η χολιγουντιανή ηθοποιός.

Η Αντζελίνα Τζολί μαζί την κόρη της Ζαχάρα συνομίλησαν με νομοθέτες για τα ανθρώπινα δικαιώματα

Η Αντζελίνα Τζολί είναι γνωστή για τις ακτιβιστικές και ανθρωπιστικές δράσεις της καθώς έχει βάλει στόχο ζωής να εξασφαλίσει στην κοινωνία ένα καλύτερο μέλλον. Στον αγώνα της για την προάσπιση των γυναικείων δικαιωμάτων, η χολιγουντιανή ηθοποιός έχει σύμμαχο στο πλευρό της, την κόρη της Ζαχάρα, η οποία όπως φαίνεται ακολουθεί πιστά τα χνάρια της μητέρα της. Αυτό ακριβώς συνέβη στο πρόσφατο ταξίδι που πραγματοποιήσαν μητέρα και κόρη στην Ουάσινγκτον, προκειμένου να συναντήσουν αξιωματούχους της κυβέρνησης.

Όπως ενημέρωσε τους εκατομμύρια followers της στο Instagram, οι δύο γυναίκες ταξίδεψαν στην πρωτεύουσα των Ηνωμένων Πολιτειών ώστε να συνομιλήσουν με νομοθέτες και υπερασπιστές των ανθρωπίνων δικαιωμάτων για τον σχεδιασμό πολιτικών που προστατεύουν τις γυναίκες, τα παιδιά, τα μέλη της LGBTQ κοινότητας και άλλες ευάλωτες κοινωνικές ομάδες. Μεγαλύτερη βαρύτητα δόθηκε στην ανάγκη μεταρρυθμίσεων που θα ενισχύσουν τους νόμους ενάντια στην βία των γυναικών. «Τιμή μου να επισκεφθώ την Ουάσινγκτον με τη Zαχάρα και να δουλέψω με συνηγόρους και νομοθέτες για να εκσυγχρονίσουμε και να ενδυναμώσουμε το νόμο για τη βία κατά των γυναικών ώστε να συμπεριλάβουμε προστασίες για την υγεία των παιδιών και την ασφάλεια, κοινότητες χρώματος, φυλές, ΛΟΑΤΚΙ επιζώντες, επαρχιακές περιοχές και όλους τους επιζώντες», έγραψε χαρακτηριστικά στη λεζάντα της δημοσίευσης, αναλύοντας συνοπτικά τους τρόπους που θα μπορούσε να πραγματοποιηθεί αυτός ο εκσυγχρονισμός.

Στην εν λόγω δημοσίευση, η Αντζελίνα Τζολί ποζάρει μαζί με την 16χρόνη κόρη της και την εκπρόσωπο του Τέξας, Sheila Jackson Lee καθώς και με άλλες σημαντικές προσωπικότητες που δεσμεύτηκαν να βοηθήσουν στο δύσκολο αυτό έργο. Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η σταρ επίλεξε μια casual chic εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μία maxi ψηλόμεση, σκουρόχρωμη φούστα και nude γόβες. Δίπλα της, η Ζαχάρα φορούσε ένα total black σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα καμηλό πανωφόρι.

Για την ιδιαίτερη αυτή περίσταση, η σταρ επίλεξε μια casual chic εμφάνιση, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, το οποίο συνδύασε με μία maxi ψηλόμεση, σκουρόχρωμη φούστα και nude γόβες. Δίπλα της, η Ζαχάρα φορούσε ένα total black σύνολο, το οποίο συνδύασε με ένα καμηλό πανωφόρι.

Η Τζολί εκτός από υπέρμαχος των προσφύγων μέσω της συνεργασίας της με τα Ηνωμένα Έθνη, είναι και μητέρα έξι παιδιών: του Μάντοξ, του Πάξ, της Ζαχάρα, της Σίλο και των 13χρονων δίδυμων Βιβιέν και Νόξ. Σε πρόσφατη συνέντευξη της στο περιοδικό «People» είχε δηλώσει πως επιθυμεί να δίνει καλό παράδειγμα στα παιδιά της ενώ τόνισε πως είναι σπουδαίοι άνθρωποι «Είναι πολύ σπουδαίοι άνθρωποι και, καθώς μεγαλώνουν όλοι μαζί, επηρεάζουν σημαντικά ο ένας τον άλλο. Στην πραγματικότητα δεν είμαι ο αρχηγός της οικογένειας. Είμαι πολύ ειλικρινής μαζί τους και πολύ ανθρώπινη».

Κεντρική Φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram




Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.