ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H νύφη αγαπούσε τα Chanel: Η εμμονή της Νίνα Φλορ με τα ρούχα του οίκου ήταν διάχυτη στον γάμο της

Το Σάββατο το απόγευμα ο Φίλιππος Γλύξμπουργκ παντρεύτηκε την εκλεκτή της καρδιάς του Νίνα Φλορ στη Μητρόπολη Αθηνών. Η νύφη επί 3 μέρες φορούσε μόνο Chanel.

H νύφη αγαπούσε τα Chanel: Η εμμονή της Νίνα Φλορ με τα ρούχα του οίκου ήταν διάχυτη στον γάμο της

Ο κοσμικός γάμος του γιου του τέως βασιλιά Κωνσταντίνου, Φίλιππου Γλύξμπουργκ με τη Νίνα Φλορ ήταν το γεγονός που συγκέντρωσε το ενδιαφέρον των ΜΜΕ όχι μόνο από την Ελλάδα αλλά και από το εξωτερικό.

Οι καλεσμένοι του γάμου ήταν προσεκτικά επιλεγμένοι, άλλωστε ο κύκλος του ζευγαριού περιλαμβάνει τα μέλη βασιλικών οικογενειών της Ευρώπης, αλλά και πολλά μέλη αριστοκρατικών και επιχειρηματικών οικογενειών.

Οι πριγκίπισσες της Βρετανίας Βεατρίκη και Ευγενία, ήταν μεταξύ των προσκεκλημένων, αφού ο Φίλιππος ήταν πνευματικό παιδί της πριγκίπισσας Νταϊάνα και του πρίγκιπα Φίλιππου.

H νύφη αγαπούσε τα Chanel: Η εμμονή της Νίνα Φλορ με τα ρούχα του οίκου ήταν διάχυτη στον γάμο της

Τα Chanel της νύφης

Όπως προκύπτει, η νύφη φόρεσε Chanel σε όλες τις εμφανίσεις της στην Ελλάδα πριν, κατά τη διάρκεια και μετά τον γάμο της.

Από την πρώτη ημέρα που συνάντησε τον Αρχιεπίσκοπο Ιερώνυμο μαζί με τον Φίλιππο, ο οποίος τους έδωσε την ευχή του μία μέρα πριν τον γάμο, η Νίνα Φλορ επέλεξε ένα Chanel φόρεμα και ασπρόμαυρα Chanel παπούτσια.

Το ίδιο βράδυ, στο pre-wedding party γάμου στη Λίμνη Βουλιαγμένης, η Φλορ φόρεσε ένα αναγεννησιακού στιλ Chanel φόρεμα που συνδύασε με κομψά μποτάκια...

Η επόμενη εμφάνιση ήταν την ημέρα του γάμου τους, όπου φόρεσε ένα ολόλευκο Chanel νυφικό, σε λιτή Α γραμμή με το κομψό ντεκολτέ και statement φιόγκο στη μέση.

Η Νίνα Φλορ επέλεξε ένα κομψό σινιόν χτένισμα και μακρύ πέπλο ενώ πρόσθεσε στο κεφάλι της την περίτεχνη τιάρα της πεθεράς της, Άννας Μαρίας.

Η εμμονή της νύφης με τον οίκο Chanel συνεχίστηκε την επομένη του γάμου, στο γεύμα που παρέθεσαν στον Ναυτικό Όμιλο Πειραιά, όπου και πάλι φόρεσε ένα σύνολο που αποτελούνταν από φόρεμα και σακάκι, ενώ συνδύασε το look με άνετα ασπρόμαυρα Chanel παπούτσια της.

Οπως συνηθίζεται σε γάμους αριστοκρατικών και βασιλικών οικογενειών, και σε αυτόν τον γάμο είδαμε κάτι που είχαμε δει και στον γάμο της Κέιτ και του Γουίλιαμ, της πριγκίπισσας Βεατρίκης αλλά και της Πίπα Μίντλετον. Οι μικροί παράγαμπροι φορούσαν βερμούδες και όχι παντελόνια, όπως επιβάλει το πρωτόκολλο.

Τόσο τα αγόρια όσο και τα κορίτσια, φορούσαν λευκά ενώ στη μέση τους είχαν περασμένα κίτρινα ζωνάρια.

Τα φορέματα των μικρών παρανύμφων ήταν δημιουργίες της Μαρί Σαντάλ.

Όσο για τις μεγάλες παράνυμφες, ήταν οι κόρες της αδελφής του γαμπρού, Αλεξίας Γλύξμπουργκ, και φορούσαν λευκά φορέματα με αγγελάκια πάνω τους.

Ο λιτός στολισμός της εκκλησίας

Δύο τεράστια κασπό ιταλικού στιλ με πρασινάδα ήταν ο μοναδικός στολισμός έξω από την εκκλησία και μέσα στην εκκλησία υπήρχαν αντίστοιχες συνθέσεις σε διάφορα σημεία του Ιερού Ναού.

Φωτογραφίες: ΝDP

Πηγή:thetoc.gr

Aκολουθήστε το WomanToc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.