ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

«Έβαλε τον γιο μου να κοιμάται μαζί με τους υπηρέτες»

Η μητέρα του μεγαλύτερου γιου του Αλβέρτου και οι απίστευτες καταγγελίες εναντίον της Σαρλίν.

«Έβαλε τον γιο μου να κοιμάται μαζί με τους υπηρέτες»

Ο Πρίγκιπας Αλβέρτος δεν έχει να αντιμετωπίσει μόνο τα κακεντρεχή σχόλια του Τύπου, που τον θέλουν σε διάσταση με την πριγκίπισσα Σαρλίν, η οποία για περισσότερο από έξι μήνες βρίσκεται «αυτοεξόριστη» στην Νότιο Αφρική. Ο πρίγκιπας του Μονακό σε πρόσφατη συνέντευξη στο γαλλικό περιοδικό Point De Vue δήλωσε «έξαλλος» με τα κακόβουλα σχόλια της πρώην συντρόφου του, Νικόλ Κοστ, προς το πρόσωπο της πριγκίπισσας.

Όπως εξήγησε ο πρίγκιπας Αλβέρτος, η στάση που κράτησε η Νικόλ Κοστ, ήταν κάτι που ποτέ δεν περίμενε από εκείνη. Η πρώην αεροσυνοδός, Νικόλ, η οποία είναι μητέρα του μεγαλύτερου γιου του Αλβέρτου εκτός γάμου, υποστήριξε σε συνέντευξή της στο περιοδικό Paris Match τον Σεπτέμβριο του 2021 ότι η Πριγκίπισσα Σαρλίν είχε παρέμβει στη ζωή του γιου της όταν αρραβωνιάστηκε τον πρίγκιπα Αλβέρτο το 2010. Συγκεκριμένα, είχε σχολιάσει πως η Σαρλίν μετέφερε τον Αλεξάντρ στην πτέρυγα του σπιτιού, όπου οι υπάλληλοι διατηρούσαν εκεί τα δωμάτιά τους. «Μόλις με είχε ενημερώσει ότι επρόκειτο να κυκλοφορήσει κάτι. Σκέφτηκα ότι θα ήταν απλώς μια φωτογραφία γενεθλίων. Αλλά αυτό ήταν ακατάλληλο, ήμουν έξαλλος όταν το ανακάλυψα», δήλωσε χαρακτηριστικά ο πρίγκιπας στο γαλλικό περιοδικό.

Η Νικόλ Κόστ, η οποία γνώρισε και ερωτεύτηκε τον Αλβέρτο ενώ εργαζόταν ως αεροσυνοδός το 1997, γέννησε τον Αλεξάντρ το 2003, αρκετά χρόνια πριν εμφανιστεί στην ζωή του πρίγκιπα η πρώην πρωταθλήτρια κολύμβησης Σαρλίν. Ο 18χρόνος πλέον Αλεξάντρ, αναγνωρίστηκε επίσημα το 2005, όταν η γαλλική έκδοση Paris Match δημοσίευσε φωτογραφίες του στην αγκαλιά του Αλβέρτου. Ο πρίγκιπας έκανε μια δήλωση μέσω του δικηγόρου του λέγοντας ότι «έχει και θα συνεχίσει να αντιμετωπίζει τις ευθύνες του» ως πατέρας του αγοριού, ανέφεραν τότε οι The New York Times.

Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες κυκλοφόρησαν οι φήμες πως ο Αλβέρτος είχε επιτρέψει στη Νικόλ Κόστε, την παλιά αγαπημένη του, διατηρώντας μαζί της και πάλι κρυφό δεσμό. Η μητέρα του Αλεξάντρ μιλώντας στην Paris Match ανέφερε επίσης πως μετά τον βασιλικό γάμο το 2011, η Σαρλίν προσπάθησε να αποκόψει τον Αλβέρτο τόσο από εκείνη, όσο και από τον γιό του, κλονίζοντας έτσι την εμπιστοσύνη πάνω στην οποία είχε χτιστεί η σχέση της Κόστε με τον πρίγκιπα.

Ο πρίγκιπας Αλβέρτος, ωστόσο, απέκλεισε κάθε ενδεχόμενο ερωτικής σχέσης με την πρώην του, τονίζοντας διαρκώς πόσο πολύ του λείπει η πριγκίπισσα Σαρλίν αλλά και ότι σύντομα αναμένεται η επιστροφή της στην Ιταλία. «Μπορούμε να οραματιστούμε την επιστροφή της Σαρλίν πολύ σύντομα. Και μπορώ να σας πω ότι θα βρίσκεται στο Μονακό πολύ πριν από την εθνική εορτή (στις 19 Νοεμβρίου). Δεν μπορώ να σας δώσω την ακριβή ημερομηνία, αλλά εγώ υπόσχομαι ότι θα το μάθετε όταν έρθει η ώρα», πρόσθεσε στο τέλος ο Αλβέρτος.

Κεντρική φωτογραφία: Splash News / Ideal Images

Read Next

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
Περισσότερα από

News

18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.

18 Απρ 2024

Νίκος Αλιάγας: Η φωτογραφία τουγια την Τελετή Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που κάνει το γύρο του διαδικτύου

Ο Νίκος Αλιάγας ήταν ο οικοδεσπότης της Τελετής Αφής της Ολυμπιακής Φλόγας που έγινε στην Αρχαία Ολυμπία.

18 Απρ 2024

Μάρα Δαρμουσλή: "Με ρώτησαν μέχρι πότε θα θηλάζω, έλαβα σεξιστικά σχόλια"

Η Μάρα Δαρμουσλή μίλησε για τη σχέση με την οικογένειά της, για τις δυσκολίες με τα παιδιά της αλλά και για τη διατροφική διαταραχή που πέρασε.

18 Απρ 2024

Η Ελένη Μενεγάκη αποχωρεί από το MEGA-Το παρασκήνιο της αποχώρησης

Τέλος εποχής για την Ελένη Μενεγάκη και το Mega στο τέλος της τηλεοπτικής σεζόν.

18 Απρ 2024

Τατιάνα Στεφανίδου, 24 χρόνια πριν και σχεδόν αγνώριστη

Η ρετρό εμφάνιση με κόκκινα μαλλιά από τηλεοπτική εκπομπή του 2000.

18 Απρ 2024

ZAF: "Ο πατέρας μου πέθανε πριν γεννηθώ"

O γνωστός καλλιτέχνης, κατά κόσμον Γιάννης Ζαφειρίου, μίλησε για την πορεία του στην μουσική και τα δύσκολα παιδικά χρόνια.

18 Απρ 2024

Τέμπη: "Ο σταθμάρχης ήταν με ιερόδουλη μέσα στο σταθμαρχείο τη μοιραία νύχτα" - Περίεργη καταγγελία από τον Νίκο Πλακιά

Σε μια καταγγελία που προκαλεί αίσθηση προχώρησε ο Νίκος Πλακιάς, που έχασε τις δίδυμες κόρες του και την ανιψιά του, τη μοιραία νύχτα της φονικής σύγκρουσης στα Τέμπη.

18 Απρ 2024

Τα γλυπτά του Παρθενώνα ενέπνευσαν τη σχεδιάστρια Δάφνη Βαλέντε

"Επειδή η μόδα έχει φωνή -από τη στιγμή που ελκύει δημοσιότητα, είναι ένας άλλος τρόπος να περάσουμε ένα τρανταχτό μήνυμα ότι θέλουμε επιτέλους αυτό που μας ανήκει, που είναι τα γλυπτά μας πίσω" είπε η σχεδιάστρια.

18 Απρ 2024

Η Σία Κοσιώνη με το must have κοστούμι της άνοιξης

Ένα κοστούμι όπως αυτό της Σίας Κοσιώνη πρόκειται να ανανεώσει το ανοιξιάτικο office style σου.