ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Best Christmas Trees 2022: Χριστούγεννα στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία του κόσμου

Εντοπίσαμε τα πιο εντυπωσιακά χριστουγεννιάτικα δέντρα που στόλισαν πολυτελή ξενοδοχεία σε όλο τον κόσμο φέτος.

Κλασικά, μοντέρνα ή artistic,τα χριστουγεννιάτικα δέντρα που βρίσκονται στα λόμπι των ξενοδοχείων έχουν πάντα πολλές δόσεις εορταστικής μαγείας. Οι λάτρεις των luxury hotels δεν μπορούν να αντισταθούν στη γοητεία ενός πολυτελώς διακοσμημένου λόμπι με ένα εντυπωσιακό χριστουγεννιάτικο δέντρο και πολλά φώτα, ένα εορταστικό απογευματινό τσάι που σερβίρεται σε ένα ιστορικό αίθριο ή σε κάποιο εορταστικό δείπνο και brunch. Φαίνεται ότι ανάμεσα στα πιο πολυτελή ξενοδοχεία στον κόσμο, υπάρχει ένας άτυπος διαγωνισμός για το πιο πρωτότυπο ή θεαματικό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο. Πολλοί από αυτούς στρατολογούν κορυφαίους ανθοπώλες, άλλοι συνεργάζονται με καλλιτέχνες ή σχεδιαστές μόδας, ενώ υπάρχουν θρυλικά ξενοδοχεία που ασπάζονται το κλασικό στυλ.Εδώ είναι μερικά από τα καλύτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα ξενοδοχείων για το 2022!

The Jimmy Choo Christmas Tree – Claridge’s (Λονδίνο)

Το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Claridge συμβολίζει εδώ και χρόνια την έναρξη της εορταστικής περιόδου στην πρωτεύουσα του Λονδίνου, προσελκύοντας επισκέπτες και Λονδρέζους. Αυτή είναι η 13η χρονιά που η Claridge's προσκαλεί έναν διακεκριμένο καλεσμένο να δημιουργήσει ένα δέντρο με το δικό του ξεχωριστό στυλ.

Φέτος το πολυαναμενόμενο χριστουγεννιάτικο δέντρο έχει σχεδιάσει η Sandra Choi για τον Jimmy Choo που είναι επί πολλά χρόνια θαμώνας του ξενοδοχείου! Με το όνομα "The Diamond", το δέντρο θυμίζει ένα υπέροχο γλυπτό πάνω από 5 μέτρα, το οποίο χρειάστηκε πάνω από 350 ώρες για να κατασκευαστεί. Αυτό το εξαιρετικό χριστουγεννιάτικο δέντρο είναι φτιαγμένο από 69 λαμπερούς, αντανακλαστικούς καθρέφτες, διθακοσμημένους με 60 μέτρα αστραφτερά φώτα που πάλλονται, κυματίζουν και αντανακλούν την πολύπλευρη επιφάνεια, και 250 μεμονωμένα πάνελ αλουμινίου.

Four Seasons Prague (Πράγα)

Φέτος, η εορταστική περίοδος στο Four Seasons Prague φωτίζεται από ένα μοναδικό δέντρο Dior στο λόμπι του ξενοδοχείου, όπου οι λάτρεις της μόδας και της χριστουγεννιάτικης ατμόσφαιρας μπορούν να το απολαύσουν . Το δέντρο, ύψους πάνω από τρία μέτρα (δέκα πόδια), είναι διακοσμημένο με στολίδια με μοτίβα της συλλογής.

The Shard, London (Λονδίνο)

Το ξενοδοχείο Shangri-La The Shard του Λονδίνου καλωσόρισε την εορταστική περίοδο του 2022 αποκαλύπτοντας μια κοσμική αντίληψη στην παραδοσιακή διακόσμηση και ένα διαστημικό χριστουγεννιάτικο δέντρο σχεδιασμένο από την εταιρία McQueens Flowers. Βρίσκεται στο λόμπι του ισογείου του ξενοδοχείου, έχει εντυπωσιακό ύψος 12 πόδια και είναι κατασκευασμένο με μοντέρνους γεωμετρικούς κύβους μετάλλων φρέσκα και αποξηραμένα μπλε, ασημί και χρυσά λουλούδια, αστραφτερές μπάλες ντίσκο και τσαλακωμένο αλουμινόχαρτο.

The artful Christmas Tree – The London Edition Hotel (Λονδίνο)

Δεν υπάρχει αμφιβολία, αυτό είναι ένα από τα πιο εκπληκτικά χριστουγεννιάτικα δέντρα του 2022. Το χριστουγεννιάτικο δέντρο London Edition μήκους 18 ποδιών, έχει την υπογραφή της Daniel Lismore και αποτελείται από εκατοντάδες μέτρα χρυσά και ασημένια ανακυκλωμένα υφάσματα.

Η Lismore έχει εδώ και καιρό ενεργό αγώνα για την ανακύκλωση ρούχων. Έχει επίσης εργαστεί ως πρεσβευτής της φιλανθρωπικής οργάνωσης για την κλιματική αλλαγή Cool Earth και πρόσφατα συνεργάστηκε με τη Vivienne Westwood στα έργα της για την Κλιματική Επανάσταση.

"Για μένα τα Χριστούγεννα είναι μια τόσο ιδιαίτερη εποχή και ενθουσιάστηκα με την προοπτική να δημιουργήσω το φετινό Χριστουγεννιάτικο Δέντρο στο The London EDITION. Το μήνυμά μου φέτος είναι ότι αν και είναι ζωτικής σημασίας για όλους μας να διασκεδάζουμε, και να ζούμε τη ζωή μας, πρέπει να είμαστε επίσης προσεκτικοί σχετικά με τις πράξεις μας και τις συνέπειές τους. Στη δουλειά μου πάντα ποντάρω στην ανακύκλωση".

Τα LSD Studios, φημισμένα για τις εγκαταστάσεις τους σε μεγάλη κλίμακα με οίκους μόδας όπως ο Balmain και ο Burberry, βοήθησαν στην παραγωγή του οράματος της Daniel για το δέντρο σύμφωνα με τους βιώσιμους στόχους που είχαν θέσει να επιτύχουν.

Four Seasons Georges V Paris (Παρίσι)

Ένα υπέροχο art-deco δέντρο για το θρυλικό art deco ξενοδοχείο που χτίστηκε το 1928. Το Four Seasons Hotel George V βρίσκεται στο Χρυσό Τρίγωνο του Παρισιού, ακριβώς έξω από τα ιστορικά Ηλύσια Πεδία. Με τον εξωφρενικό εορταστικό στολισμό του Jeff Leatham, του διάσημου καλλιτεχνικού διευθυντή του ξενοδοχείου, οι επισκέπτες βιώνουν ένα υπερ-οπτικό θέαμα!

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.