ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Σάνεν Ντόχερτι: Η εξομολόγηση για την μάχη της με τον καρκίνο που έκανε μετάσταση

Η διάσημη Μπρέντα από τα "Χτυποκάρδια στο Μπέβερλι Χιλς" Σάνεν Ντόχερτι συνεχίζει να δίνει γενναία μάχη με τον καρκίνο.

Η 52χρονη ηθοποιός συγκλονίζει με μία νέα ανάρτηση στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ανακοινώνοντας ότι η αξονική τομογραφία που πραγματοποιήθηκε στις 5 Ιανουαρίου έδειξε ότι είχε μετάσταση στον εγκέφαλο.

"Στις 12 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε ο πρώτος κύκλος ακτινοβολίας", εξήγησε η ίδια σε ένα συγκλονιστικό βίντεο που μοιράστηκε στο Instagram. "Ο φόβος μου είναι προφανής. Είμαι εξαιρετικά κλειστοφοβική ενώ έχουν συμβεί πολλά στη ζωή μου. Είμαι τυχερή καθώς έχω σπουδαίους γιατρούς", συνέχισε η ηθοποιός. "Αλλά αυτός ο φόβος…η αναταραχή…η χρονική στιγμή όλων αυτών…Έτσι μπορεί να μοιάζει ο καρκίνος".

Η διάσημη ηθοποιός μοιράζεται πολύ συχνά με τους followers της λεπτομέρειες από τις θεραπείες που κάνεις για τον καρκίνο, πώς αισθάνεται αλλά και φωτογραφίες της από την διαδικασία.

"Είχα πολλές ρινορραγίες από τη χημειοθεραπεία", είχε πει κάποια στιγμή στο παρελθόν, προσθέτοντας ότι έχει υποβληθεί σε μαστεκτομή, χημειοθεραπεία και ακτινοβολία. "Δεν είμαι σίγουρη αν κάποιος από εσάς το έζησε αυτό. Επίσης, ήμουν υπερβολικά κουρασμένη".

Τον Φεβρουάριο του 2020 ανακοίνωσε πως δίνει πλέον μάχη με τον καρκίνο του μαστού 4ου σταδίου - τρία χρόνια αφότου μοιράστηκε ότι η πρώτη της περιπέτεια με τον καρκίνο είχε υποχωρήσει.

"Είναι όλα όμορφα; ΟΧΙ, αλλά είναι αληθινά και η ελπίδα μου είναι να ενημερωθούμε περισσότερο και να είμαστε πιο εξοικειωμένοι με το πώς φαίνεται ο καρκίνος", έγραψε στο Instagram τον Οκτώβριο του 2021. "Ελπίζω να ενθαρρύνω τον κόσμο να κάνει μαστογραφίες, τακτικά τσεκ απ, να ξεπερνά τον φόβο του και να αντιμετωπίζει ό,τι μπορεί να βρίσκεται μπροστά του".

Λίγο αργότερα, την ίδια χρονιά, είπε στους φανς της ότι "παλεύει για να μείνει ζωντανή". "Δεν θέλω να λειτουργώ σαν να πεθαίνω. Θέλω απλώς να λειτουργήσω σαν να μην έχω bucket list γιατί θα συνεχίσω να παλεύω για να μείνω ζωντανή", δήλωσε τότε στο Good Morning America.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.