ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μητέρα αναγκάστηκε να κρατήσει το νεκρό παιδί της σε σακούλα βιολογικού κινδύνου

Η απίστευτη ιστορία έλαβε χώρα σε μία μικρή αγροτική πόλη της Αυστραλίας

Η Νικόλ Σάουθγουελ, από το Fernvale έχασε το μωρό της στην 12η εβδομάδα της κύησης τον Απρίλιο του τρέχοντος έτους. Σύμφωνα με τα λεγόμενά της, το προσωπικό του Νοσοκομείου Ipswich δεν της παρείχε επαρκή φροντίδα παρακολούθησης μετά την οδυνηρή δοκιμασία της αποβολής, ενώ μάλιστα την ανάγκασε να κρατήσει το νεκρό παιδί της, καθώς ήταν στην αίθουσα αναμονής.

Η απίστευτη ιστορία της νεαρής γυναίκας έχει ξεσηκώσει θύελλα αντιδράσεων στην μικρή πόλη της Αυστραλίας και διεξάγεται έρευνα για να επαληθευτούν τα γεγονότα. Η κ. Σάουθγουελ ισχυρίζεται ότι είχε χάσει το μωρό της χωρίς να το καταλάβει, λόγω έλλειψης συμπτωμάτων όπως αιμορραγία ή πόνος.

Όταν το συνειδητοποίησε, επισκέφθηκε το τοπικό νοσοκομείο, το οποίο της έδωσε αμέσως εξιτήριο υποστηρίζοντας ότι δεν μπορούν να κάνουν πολλά για την ενεργή αιμορραγία που είχε παρουσιάσει. Το επόμενο βράδυ, όμως, επέστρεψε, αφού ξύπνησε με αφόρητους πόνους. Η νεαρή μητέρα ισχυρίζεται οι γιατροί έβαλαν μια μικρή ποσότητα του νεκρού εμβρύου μέσα σε μια τσάντα βιολογικού κινδύνου, την οποία στη συνέχεια την ανάγκασαν να κρατήσει σε μια αίθουσα αναμονής.

" Έχασα το παιδί μου και μαζί έχασα και την αξιοπρέπειά μου" είπε η Νικόλ Σάουθγουελ στην εφημερίδα The Queensland Times. Συνέχισε, λέγοντας ότι οι γιατροί αντιμετώπισαν το νεκρό έμβρυό της σαν να μην έχει αξία, και πώς δεν μπορεί να βγάλει από το μυαλό της την εικόνα του μέσα στην σακούλα. Η ιστορία της κ. Σάουθγουελ, όμως, δεν σταματάει εκεί!

Μετά την αναμονή, μεταφέρθηκε σε ένα δωμάτιο όπου ισχυρίζεται ότι το προσωπικό του νοσοκομείου χρησιμοποίησε τον φακό από το iPhone του συντρόφου της για να εξετάσει τον τράχηλό της. Οι συνθήκες υγιεινής του χώρου ήταν τραγικές, αφού υπήρχε αίμα άλλου ασθενούς στις κουρτίνες που τράβηξαν γύρω από το κρεβάτι της, οι οποίες άνοιγαν και επέτρεπαν στους περαστικούς να δουν τι γίνεται μέσα. Η νεαρή γυναίκα είπε ότι πήρε εξιτήριο, αφού το προσωπικό αφαίρεσε έναν μικρό θρόμβο αίματος και ήταν βέβαιοι ότι ο τράχηλός της είχε κλείσει. Ωστόσο, η κατάσταση της κυρίας Σάουθγουελ επιδεινώθηκε δραματικά στις 4 Μαΐου, όταν άρχισε να αιμορραγεί και χρειάστηκε επείγουσα χειρουργική επέμβαση.

Ακόμη και μετά από αυτό το χειρουργείο, το οποίο έμοιαζε να είναι επιτυχές, η άτυχη γυναίκα άρχισε πάλι να αιμορραγεί βαριά και απέβαλε έναν θρόμβο αίματος περίπου στο μέγεθος ενός νομίσματος. Παρά το γεγονός ότι το προσωπικό του νοσοκομείου είπε ότι πιθανότατα επρόκειτο για λοίμωξη που προκλήθηκε από την πρώτη εγχείρηση, ζήτησαν μια μαγνητική, η οποία αποκάλυψε ότι μπορεί να έχει αρτηριοφλεβική δυσπλασία της μήτρας ( μια σπάνια κατάσταση που μπορεί να προκαλέσει δυνητικά απειλή για τη ζωή λόγω κολπικής αιμορραγίας).

Η κ. Σάθαγουελ επέστρεψε στο σπίτι της, αλλά σύντομα γύρισε ξανά στο νοσοκομείο, αφού άρχισε να έχει μυϊκές συσπάσεις κατά τη διάρκεια μιας κρίσης πανικού. Εκεί, οι γιατροί την επανεξέτασαν και τελικά συνειδητοποίησαν ότι δεν έχει αρτηριοφλεβική δυσπλασία της μήτρας, αλλά συμπτώματα μιας ατελούς χειρουργικής επέμβασης διαστολής και απόξεσης ( της πρώτης απόξεσης που χρειάστηκε να κάνει όταν κατάλαβε ότι είχε χάσει το παιδί της).

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

20 Απρ 2024

"Ακούω για νέες μανούλες που παίρνουν άδεια από την δουλειά τους και κάθονται στο σπίτι. Το θεωρώ λάθος"

Η δήλωση της Αντιγόνης Κουλουκάκου έχει προκαλέσει πολλές συζητήσεις

20 Απρ 2024

Η Έμα Τόμσον και η Ρουθ Γουίλσον ενώνουν τις δυνάμεις τους στη σειρά "Down Cemetery Road"

Νέα σειρά θρίλερ με τις δύο διάσημες ηθοποιούς από την Apple TV+.

Περισσότερα από

News

20 Απρ 2024

30 χρόνια Pulp Fiction: Reunion του καστ της ταινίας του Ταραντίνο που έσπασε τα ταμεία κι έμεινε στην ιστορία

Το Pulp Fiction θεωρείται σταθμός στο μεταμοντέρνο σινεμά. Σκηνές του -όπως η σκηνή χορού του Τραβόλτα με την Ούμα Θέρμαν- έγιναν κλασικές και επηρέασαν την ποπ κουλτούρα.

19 Απρ 2024

Ατρόμητη η Μαρία Αριστοτέλους: Νίκησε τον καρκίνο μέσα σε έξι μήνες η Κύπρια αθλήτρια - "Δεν ήταν θεριό, ούτε τέρας"

Η 32χρονη αθλήτρια του άλματος επί κοντώ νίκησε την ασθένεια μέσα σε έξι μήνες, γιορτάζοντάς το με μια ανάρτηση στο Instagram, όπου σκίζει τον υπέρηχο...

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.