ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κατερίνα Κούκα: Η σεξουαλική παρενόχληση, η μητρότητα στα 16 και ο αγώνας επιβίωσης

"Παντρεύτηκα πολύ μικρή, χώρισα πολύ μικρή, έκανα τον γιο μου πολύ μικρή. Αν είχα μία κόρη, δεν θα της επέτρεπα ποτέ να κάνει τέτοια βήματα", εξομολογείται η Κατερίνα Κούκα.

Η Κατερίνα Κούκα βρέθηκε καλεσμένη το Στούντιο 4 με την Νάνσυ Ζαμπέτογλου και τον Θανάση Αναγνωστόπουλο και μίλησε για τις σεξουαλικές παρενοχλήσεις που δέχθηκε, την ιδιαίτερη σχέση με τον γιο της και πώς ξεκίνησε την καριέρα της.

Τόσο η φωνή της όσο και τα τραγούδια της όπως - "Ρίξε στο κορμί μου σπίρτο" και "Δεν υπάρχουν άγγελοι"- έχουν συνοδεύσει πολλές στιγμές μας, ενώ το πρόσωπο, Κατερίνα Κούκα, κρατούσε πάντα μια διακριτική στάση στην ζωή της. Το τραγούδι, όπως παραδέχτηκε στην συνέντευξή της, μπήκε για λόγους επιβίωσης και ποτέ δεν είχε ως σκοπό κάποια μεγάλη καριέρα.

"Στο τραγούδι μπήκα για λόγους επιβίωσης. Ήμουν χωρισμένη και προέκυψε. Μπήκα σε αυτόν τον χώρο, γιατί τα χρήματα που μου προσέφερε ήταν πολύ καλά. Ποτέ δε σκέφτηκα για καριέρες", είπε στους παρουσιαστές της εκπομπής.

"Οι άντρες ήταν επιθετικοί. Με το που έβλεπαν ένα κορίτσι που έχει ανάγκη… είναι έγκλημα. Καταλάβαινα ότι ήταν παρενόχληση όλο αυτό και έφευγα τρέχοντας χωρίς δεύτερη σκέψη", εξομολογήθηκε σε άλλο σημείο της συνέντευξής της.

Μεταξύ άλλων, η Κατερίνα Κούκα άνοιξε την καρδιά της για την σχέση με τον γιο της, ο οποίος μεγάλωσε με τον πατέρα του.

"Για πολλά χρόνια ο γιος μου ζούσε με τον πατέρα του και του οφείλω πολλά αυτού του ανθρώπου γιατί ο γιος μου είναι ένας σπουδαίος κι ευαίσθητος άνθρωπος. Είμαι περήφανη για αυτόν και βεβαίως ο πατέρας του συνέβαλε πολύ σε αυτό και ποτέ δεν του είπα δημόσια κι ένα μπράβο, ένα ευχαριστώ. Τα έχουμε πει κατ’ ιδίαν. Δόξα τω Θεώ είχα έναν σύμμαχο σε αυτό" ανέφερε η Κατερίνα Κούκα.

Τόνισε, όμως, ότι ποτέ δεν ήταν απούσα από την ζωή του, παρά τις απαιτήσεις της δουλειάς. Πέρασαν σύμφωνα με την ίδια πολλές δυσκολίες, αλλά κατάφεραν να έχουν μία εξαιρετική σχέση.

"Πέρασα κι εγώ και το παιδί μου δράματα διότι δεν είναι καθόλου εύκολο για χρόνια να μην μεγαλώνεις με το παιδί σου. Βέβαια κι εγώ φρόντιζα πάντα με έναν τρόπο να είμαι εκεί. Δεν πήγα ποτέ στο ρεπό μου μια εκδρομή. Ήμουν πάντα στο παιδί μου. Εγώ μιλούσα με τους καθηγητές του, ήμουν από πίσω του. Δεν ήμουν μια μαμά τραγουδίστρια που δουλεύει το βράδυ και βλέπει κάποια στιγμή το παιδί. Ήμουν εκεί. Του μαγείρευα και του πήγαινα το ταπεράκια. Πήγαινα με το λεωφορείο και με τα μάτια πρησμένα στην Χαλκίδα. Ήταν πολύ δύσκολο. Σκληρά πράγματα, αλλά τα καταφέραμε. Ήταν κυρίως για εκείνον σκληρά" πρόσθεσε η Κατερίνα Κούκα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

08 Δεκ 2023

Μαρία Μενούνος: "Χρόνια πολλά μπαμπά/παππού. Σε αγαπάμε τόσο πολύ"

O μπαμπάς της Μαρία Μενούνος πήρε το καλύτερο δώρο για τα γενέθλιά του. Μια αγκαλιά με τη μονάκριβη εγγονή του Αθηνά – Αλεξάνδρα.Μαρία Μενούνος

08 Δεκ 2023

Νεκρός από ισραηλινά πυρά ο Παλαιστίνιος ποιητής και καθηγητής Ρεφαάτ Αλαρίρ

"Η δολοφονία του Ρεφαάτ είναι τραγική, οδυνηρή και εξοργιστική. Είναι τεράστια απώλεια".

Περισσότερα από

News

08 Δεκ 2023

Έλλη Στάη: Φόρεσε το δερμάτινο chic παλτό που ταιριάζει κυριολεκτικά με όλα

Η δημοσιογράφος βρέθηκε στο θέατρο Πορεία και επέλεξε ένα σύνολο που θα θέλεις αντιγράψεις.

08 Δεκ 2023

Παύλος Γλύξμπουργκ: Αποκάλυψε γιατί φοράει το μαύρο κάλυμμα στο μάτι

Ο Παύλος Γλύξμπουργκ ξεκαθάρισε την κατάσταση της υγείας του.

08 Δεκ 2023

"ΝοΗΜΑΤΑ. "Προσωποποιήσεις και Αλληγορίες από την αρχαιότητα έως σήμερα""- Η νέα έκθεση του Μουσείου της Ακρόπολης

Μια εντυπωσιακή έκθεση με 165 αριστουργήματα από μουσεία της Ελλάδας και του εξωτερικού.

08 Δεκ 2023

Η απίστευτη ποινή 39χρονης που πήρε λάθος παραγγελία και πέταξε το φαγητό στο πρόσωπο της εργαζόμενης

Ο δικαστής της υπόθεσης είχε μία εξαιρετικά "διδακτική ποινή" για την εκρηκτική, Ρόζμαρι Χάνεϊ.

08 Δεκ 2023

Βίκυ Καγιά: Σε ιαπωνικό εστιατόριο στο Λονδίνο με αγαπημένες φίλες της

Η fashion expert και αγαπημένη παρουσιάστρια βρίσκεται στη βρετανική πρωτεύουσα