ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

H Κέιτ Γουίνσλετ κερδίζει το BAFTA πρωταγωνιστώντας δίπλα στην κόρη της

Η Κέιτ Γουίνσλετ και η κόρη της, Μία Θρίπλετον συμπρωταγωνιστούν στη σειρά "I am Ruth".

Με οικοδεσπότες τους Ρόμες Ρανγκανάθαν και Ρομπ Μπέκετ πραγματοποιήθηκαν τα τηλεοπτικά βραβεία της Βρετανικής Ακαδημίας (BAFTA TV Awards 2023) στο Royal Festival Hall του Λονδίνου. Ανάμεσα στους μεγάλους νικητές της βραδιάς ήταν η Κέιτ Γουίνσλετ η οποία έλαβε το βραβείο Α' Γυναικείου Ρόλου για την ερμηνεία της στο "I Am Ruth" του Channel 4. Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι το πρώτο της Bafta για τηλεοπτική παραγωγή.

Οπως αναφέρει το Deadline το συγκλονιστικό κοινωνικό δράμα του Channel 4, το οποίο κέρδισε και το βραβείο "Best Single Drama" αναφέρεται στην επίδραση που έχουν τα μέσα κοινωνικής δικτύωσης στη ζωή των εφήβων και ακολουθεί τη σχέση μιας μητέρας και της έφηβης κόρης της η οποία παλεύει με θέματα ψυχικής υγείας.

Η βραβευμένη ηθοποιός στην ευχαριστήρια ομιλία της θέλησε να καλέσει "τους έχοντες την εξουσία να ποινικοποιήσουν το επιβλαβές περιεχόμενο".

"Δεν το θέλουμε και θέλουμε πίσω τα παιδιά μας", είπε χαρακτηριστικά. "Δεν θέλουμε να μένουμε ξύπνιοι τρομοκρατημένοι για την ψυχική υγεία των παιδιών μας. Οσοι νέοι ακούνε, ζητήστε βοήθεια δεν είναι ντροπή να παραδεχτείτε ότι χρειάζεστε υποστήριξη, απλά ζητήστε τη".

Η Κέιτ Γουίνσλετ συμπρωταγωνιστεί με την κόρη της Μία Θρίπλετον στο "I Am Ruth", με την βραβευμένη ηθοποιό να δηλώνει ότι θα ήθελε να "κόψει το βραβείο στη μέση και να της το δώσει".

"Το κάναμε μαζί αυτό, μικρή", ανέφερε συγκινημένη.

Η Γουίνσλετ απέτισε επίσης φόρο τιμής στον δημιουργό της σειράς, Ντόμινικ Σάβατζ, που δημιούργησε "το χώρο για να πούμε τις ιστορίες μας".

"Αυτό σημαίνει πολλά, καθώς σημαίνει ότι τα μικρά βρετανικά τηλεοπτικά δράματα μπορούν ακόμα να έχουν βαρύτητα", πρόσθεσε η Κέιτ Γουίνσλετ.

Πηγή: ΑΠΕ

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instragram

Read Next

03 Δεκ 2023

Θεσσαλονίκη: Εφευρέθηκε το σάντουιτς με διπλό μελομακάρονο- ένα μέσα, ένα έξω

Τρία αδέρφια "τερμάτισαν" στον φούρνο τους την εμπειρία του μελομακάρονου.

Περισσότερα από

News

03 Δεκ 2023

Λετίσια: Η περίπτωση που θα χάσει τον τίτλο της βασίλισσας

Διέρρευσαν λεπτομέρειες από το προγαμιαίο συμβόλαιο που υπέγραψε η Λετίσια πριν παντρευτεί τον Φελίπε.

03 Δεκ 2023

Εύα Νάθενα: Συνέντευξη με τη σκηνοθέτιδα της "Φόνισσας"

Η έμπειρη σκηνογράφος κι ενδυματολόγος κάθεται για πρώτη φορά στην καρέκλα του σκηνοθέτη και διασκευάζει ένα από τα διασημότερα ελληνικά μυθιστορήματα.

03 Δεκ 2023

Ζούσε η Κόρτνεϊ Καρντάσιαν το 1912; Οι θεωρίες συνωμοσίας

Το Tiktok είναι πεπεισμένο ότι η μεγαλύτερη αδερφή της οικογένειας Καρντάσιαν είναι "ταξιδιώτης του χρόνου"

03 Δεκ 2023

Ο Πάνος Μουζουράκης μάς δείχνει το παιδικό δωμάτιο της κόρης του

Μπαμπάς για πρώτη φορά έγινε φέτος ο Πάνος Μουζουράκης

03 Δεκ 2023

Με το "Άξιον Εστί" ο Βασίλης Βασιλικός έγινε, άθελά του ίσως, ένας συλλέκτης

Κατά κάποιον τρόπο ο Βασίλης Βασιλικός, που πέθανε σήμερα σε ηλικία 89 ετών, είχε καταφέρει να μπει στα σπίτια μας και να καθορίσει τη γενιά μας μ’ έναν λαθραίο τρόπο. Μέσα από την τηλεόραση.

02 Δεκ 2023

H σοκαριστική ερώτηση της Νταϊάνα στον σωματοφύλακα της αμέσως μετά τη δολοφονία του Tζιάνι Βερσάτσε

Μία ακόμα απόδειξη ότι η πριγκίπισσα φοβόταν ότι θα την δολοφονήσουν.

02 Δεκ 2023

"Πόση χαρά και αγάπη μοίρασε ένα μωρό, ποτέ μου δεν το είχα φανταστεί"

Γιούλικα Σκαφιδά: Η πρώτη και πολύ τρυφερή φωτογραφία με τον νεογέννητο γιο της