ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρένταν Φρέιζερ: " Ο γιος μου είναι αυτιστικός. Είναι δύσκολο να αποδεχτώ ότι οι γιατροί δεν έχουν μια απάντηση"

Ο βραβευμένος με Όσκαρ ηθοποιός μιλάει για τον 20χρονο γιο του και πώς του έχει αλλάξει ολόκληρη την ζωή

O Μπρένταν Τζέιμς Φρέιζερ ζει μια "αναγέννηση" στην καριέρα του τα τελευταία δύο χρόνια χάρη στις ταινίες: "No Sudden Move" (2021) του Στίβεν Σόντερμπεργκ και "Η Φάλαινα" του Ντάρεν Αρνόφσκι (2022). Ο πρωταγωνιστικός του ρόλος μάλιστα στην τελευταία του δουλειά του χάρισε το βραβείο Ταινίας Επιλογής Κριτικών και το Όσκαρ Α' Ανδρικού Ρόλου.

Η καριέρα του ξεκίνησε το 1991 με το κινηματογραφικό του ντεμπούτο στο Ερωτικό Χτύπημα, αλλά κατά τα τέλη της δεκαετίας του 2000 έως τα μέσα της δεκαετίας του 2010 ο Φρέιζερ απομακρύνθηκε λόγω διαφόρων προβλημάτων υγείας, προσωπικών απωλειών, και συνεπειών από την σεξουαλική επίθεση που φέρεται να διαπράχθηκε εναντίον του το 2003 από τον Φίλιπ Μπερκ, τον τότε πρόεδρο της Ένωσης Ξένων Τύπου του Χόλιγουντ.

Η σημερινή του εικόνα έχει συζητηθεί ιδιαίτερα, αλλά ο ίδιος δείχνει πιο σίγουρος και απελευθερωμένος από ποτέ. Στην πρώτη του εμφάνιση στο "The Howard Stern Show", ο 54χρονος ηθοποιός μίλησε για τον αυτιστικό γιο του, τις δυσκολίες που αντιμετώπισε, αλλά και την αγάπη που νιώθει.

" Στην αρχή είχα καταρρεύσει, ήθελα να μάθω πως διορθώνεται. Είναι δύσκολο να δεχτεί κανείς ότι ακόμη και οι γιατροί δεν έχουν τις απαντήσεις στα ερωτήματά σου", είπε στην συνέντευξή του.

"Αυτό το παιδί έχει τη μεγαλύτερη χαρά από οποιονδήποτε γνωρίζω, και τυχαίνει να έχει συγγένεια μαζί μου ως γιος μου. Θέλω να μάθω τι πιστεύει ότι είναι τόσο αστείο όλη μέρα. Του αρέσει να πηγαίνει βόλτα με το αυτοκίνητο. Δεν έχει σημασία πού θα τον πας."

Ο Γκρίφιθ είναι ο μεγαλύτερος γιος του Φρέιζερ, ο οποίος διαγνώστηκε με αυτισμό όταν ήταν 22 μηνών. Σήμερα, ο νεαρός είναι 20 χρονών και "είναι πανύψηλος, είναι ο πιο ευτυχισμένος άνθρωπος που γνωρίζω" αναφέρει συγκινημένος και γεμάτος περηφάνια ο ηθοποιός.

Ως πατέρας ενός παιδιού με αυτισμό, ξέρει πόσο σημαντικό είναι για τις οικογένειες που βιώνουν κάτι παρόμοιο να αισθάνονται ότι κάποιος τους νοιάζεται. Ο ίδιος σταματά πάντα μόλις βλέπει ανθρώπους με αυτισμό σε δημόσια events και αφιερώνει χρόνο να τους χαιρετήσει.

" Για εμένα ο γιος μου είναι η απόλυτη μορφή αγάπης, και με έχει αλλάξει ως χαρακτήρα" δήλωσε ο ηθοποιός στον παρουσιαστή της εκπομπής και συνέχισε λέγοντας: " Ξέρω πόσο δύσκολοη είναι η εμπειρία. Για εμένα, όμως, το να είμαι με τα παιδιά μου και τη μαμά τους μου έχει δώσει τέτοια αγάπη που αν χρειαζόταν ποτέ να κρατήσω κάτι πολύτιμο, δεν θα χρειαζόταν να ψάξω πιο μακριά από αυτούς".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.