ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Πωλίνα: "Έβγαιναν όλες με κρινολίνα και εγώ με κοντό μαλλί και γραβάτα"

Αντισυμβατικές ιστορίες από τη δεκαετία του ΄90 μοιράστηκε η τραγουδίστρια Πωλίνα στην εκπομπή "Στούντιο 4", και μίλησε για την φωτογράφισή της στο Playboy αλλά και για τη σχέση της με τον Γιώργο Μαρίνο.

Η Πωλίνα βρέθηκε καλεσμένη στο "Στούντιο 4" της ΕΡΤ και μοιράστηκε με τους τηλεθεατές της εκπομπής άγνωστες ιστορίες από την ζωή της.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε για τα παιδικά της χρόνια και για το πόσο εκτός κανόνων ήταν και θυμήθηκε πως ο πατέρας της την έδιωξε από το σπίτι όταν του ανακοίνωσε ότι θέλει να γίνει τραγουδίστρια. Μίλησε όμως για εκείνον με πολύ τρυφερά λόγια αναφέροντας πως "ήταν μια τεράστια προσωπικότητα, ένας απίστευτος άνθρωπος, συγγραφέας, έκανε όλα τα άλλα εκτός από αυτό που είχε σπουδάσει. Και γενικότερα υπήρχε και ένας ανταγωνισμός, έπρεπε να τον εντυπωσιάσω και μάλλον σε εκείνον έμοιασα". Μίλησε ακόμα για τις αντισυμβατικές της επιλογές στη ζωή.

Πωλίνα: "Έβγαιναν όλες με κρινολίνα και εγώ με κοντό μαλλί και γραβάτα"

Η φωτογράφιση στο Playboy

Μεταξύ άλλων η Πωλίνα μίλησε και για την φωτογράφιση που είχε κάνει στο Playboy.

" Τους είχα πει ότι θα το κάνω όπως θέλω εγώ, με όποιους όρους θέλω εγώ. Δεν θέλω λεφτά, αλλά θα υπογράψετε ένα χαρτί που θα επιλέξω εγώ τις φωτογραφίες. Την κάναμε την φωτογράφιση και Σεϋχέλλες και Κένυα. Ήταν ένα καβούρι με άμμο. Μπρούμυτα. Μετά έλεγαν ότι μας κορόιδεψε, αλλά τους έλεγα αυτό είχα κανονίσει παιδιά. Ήταν όπως το ήθελα εγώ. Η δική μου αισθητική. Πληρώθηκα; Όχι. Τελείωσε. Μπορώ; Ναι" ανέφερε η Πωλίνα.

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.