ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρουκ Σιλντς- Ντρου Μπάριμορ: όσα αποκάλυψαν για την δύσκολη σχέση που είχαν με τις μητέρες τους

Πίσω από κάποιες διάσημες σταρ κρύβονται μητέρες με ιδιότυπη οπτική για τη μητρική αγάπη.

Αμφότερες "παιδιά- θαύματα". Κι όπως ξέρουμε καλά, πίσω από κάθε παιδί- θαύμα κρύβονται συνήθως πολύ διψασμένοι γονείς. Όπως στην περίπτωση της Μπρουκ Σιλντς και της Ντρου Μπάριμορ πίσω από τις οποίες κρύβονται μητέρες με ιδιότυπη οπτική για τη μητρική αγάπη.

Τώρα η Μπρουκ ήταν καλεσμένη στο σόου της Ντρου, The Drew Barrymore Show, και δεν δίστασαν να μιλήσουν και οι δύο με ειλικρίνεια για τη δύσκολη παιδική ηλικία που είχαν και τις μαμάδες τους.

Η Μπρουκ Σιλντς είπε πως η μητέρα της δεν έβγαινε ποτέ με άντρες γιατί τελικά "ήταν ερωτευμένη με την ίδια". Η ηθοποιός έχει μιλήσει για την αλκοολική μητέρα της, Τέρι Σιλντς, και τη δύσκολη σχέση τους. Μάλιστα δέκα χρόνια μετά τον θάνατο της, η Μπρουκ βρήκε τη δύναμη να πει δημόσια πως θεωρεί εκείνη υπεύθυνη για το γεγονός πως πόζαρε γυμνή για το Playboy σε ηλικία μόλις 10 ετών.

Η Ντρου Μπάριμορ, συγκινημένη απ' όσα έλεγε η Σιλντς, αλλά και από το ντοκιμαντέρ για τη ζωή της (Pretty Baby), της είπε πως μπορεί να καταλάβει πώς νιώθει, αφού και η ίδια είχε μια δύσκολη σχέση με τη μητέρα της. Την ρώτησε λοιπόν αν και η δική της μητέρα επέλεγε να βγαίνει με τους εραστές της, όπως έκανε η δική της μαμά, για να της δώσει τη σοκαριστική απάντηση η Μπρουκ πως δεν έβγαινε, αφού φαίνεται πως ήταν ερωτευμένη με την ίδια την Μπρουκ. "Ήμουν το κέντρο της ζωής της. Και οι δύο ήμασταν αποκομμένες από τη σεξουαλικότητά μας. Εγώ θα παρέμενα για πάντα Παρθένα και εκείνη η Τέρι η Φανταστική" είπε χαρακτηριστική η Μπρουκ.

"Ίσως και η δική μου να ήταν έτσι ερωτευμένη με εμένα, για αυτό να αναζητούσε να γίνει ερωμένη των εραστών μου" απάντησε η Ντρου. "Δεν το καταλαβαίνω, αλλά το καταλαβαίνω κιόλας" της είπε η Σιλντς.

Μιλώντας για τις μητέρες τους η Μπρουκ πρόσθεσε: "είχαμε μητέρες που έπρεπε να τις κρατήσουμε ζωντανές και να τις φροντίσουμε. Ήταν "σπασμένες". Και μετά ήρθαν στη ζωή τους αυτά τα μωρά, αλλά δεν μπόρεσαν να τις θεραπεύσουν".

O σκηνοθέτης της Γαλάζιας Λίμνης θέλει τώρα να της μιλήσει

Τώρα που στο ντοκιμαντέρ της, η Μπρουκ καταθέτει τη δική της αλήθεια για το πώς την αντιμετώπισαν όλοι ως αντικείμενο ερωτικού πόθου όσο η ίδια ήταν ακόμη παιδί, η ηθοποιός αποκάλυψε πως δέχθηκε ένα τηλεφώνημα από τον σκηνοθέτη της Γαλάζιας Λίμνης, Ράνταλ Κλέιζερ.

"Όταν είδα το όνομά του στο τηλέφωνο μου σκέφτηκα "τι κάνω τώρα;". Δεν απάντησα για να αφήσει μήνυμα στον τηλεφωνητή και να δω ποιος θα ήταν ο τόνος της φωνής του" είπε η Σιλντς. "Θέλει να μιλήσουμε. Δεν ξέρω σχετικά με τι, αλλά δεν θέλω να επαναφέρω τίποτα απ΄όλα αυτά".

"Όλα αφορούσαν αυτούς τους άντρες που ήθελαν να εμπίπτω σε συγκεκριμένη κατηγορία για τον σκοπό της ιστορίας του. Δεν αφορούσε δηλαδή ποτέ εμένα, δεν υπήρχε προστασία για εμένα. Κάποιες φορές είχε πλάκα και υπήρχε αγάπη, αλλά εγώ ήμουν απλώς εκεί- ένα πράγματα, μια ιδιοκτησία" πρόσθεσε. Γι' αυτό και δεν αφήνει τις κόρες της να δουν τίποτα απ' όλα αυτά. Όπως όταν ήταν μόλις 11 χρονών και έπρεπε να φιλήσει στο στόμα τον 27χρονο τότε Κιθ Κάραντιν, καθώς υποδυόταν την σεξεργάτρια.

"Ήταν παιδική πορνογραφία. Πώς μας άφησαν να κάνουμε κάτι τέτοιο στην ηλικία των 11 ετών;" αναρωτιέται η Σιλντς on camera στο ντοκιμαντέρ της.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.

19 Απρ 2024

Άννα Βίσση: Άπλωσε την πετσέτα της στην άμμο και έκανε το πρώτο μπάνιο της στη θάλασσα

Η Ελληνίδα σταρ άπλωσε την πετσέτα της στην αμμουδιά και απόλαυσε χαλαρές στιγμές κάτω από τον ήλιο.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Ο Τομ Σέλεκ μιλάει για την "τυχερή του ζωή", "την κατά τύχη καριέρα του" και τη λατρεμένη του σύζυγο

Τον έχουμε αγαπήσει σε τόσες ταινίες και σειρές, ενώ πάντοτε θα τον θυμόμαστε ως τον μεγάλο έρωτα της Μόνικα στο Friends.

19 Απρ 2024

Νέο τραγούδι από τους γιούς του Πολ ΜακΚάρντεϊ και του Τζον Λένον- η συνέχεια των Beatles;

Ο Τζέιμς ΜακΚάρτνεϊ και ο Σον Όνο Λένον έγραψαν μαζί τραγούδι

19 Απρ 2024

Zendaya: Ξετρέλανε τους φαν η εμφάνιση της με το μαύρο φόρεμα της Vera Wang

Η συνεργασία της με τον διάσημο στιλίστα Law Roach αποφέρει πάντοτε εντυπωσιακούς καρπούς.

19 Απρ 2024

Έλενα-Όλγα Χρηστίδη: "Να έχουμε θέσεις στο τραπέζι των αποφάσεων -αλλά να μπορούμε και να αναποδογυρίζουμε το τραπέζι όταν αυτό ωφελεί μόνο λίγους"

Η ψυχολόγος Έλενα-Όλγα Χρηστίδη, υποψήφια Ευρωβουλεύτρια με τη Νέα Αριστερά, τονίζει πως μια πιο δημοκρατική και αλληλέγγυα ΕΕ είναι εφικτή, όπως και μια καλύτερη ζωή τώρα άμεσα για τους Έλληνες.

19 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Η Σαρλίζ Θερόν με την 8χρονη κόρη της σε μια σπάνια δημόσια εμφάνιση στη Νέα Υόρκη

H Σαρλίζ Θερόν ως brand ambassador του "Dior" πήγε να παρακολουθήσει την επίδειξη μόδας του διάσημου οίκου που έγινε στη Νέα Υόρκη.

18 Απρ 2024
18 Απρ 2024
18 Απρ 2024

Σοφία Μπεκατώρου: "Ελπίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ θα κάνει την κίνηση που πρέπει" είπε για τον Παπανώτα

Σφοδρές αντιδράσεις από τη δήλωση Παπανώτα για τις κακοποιημένες γυναίκες.