ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Ρέινολντς και ΣΙΑ: τα πάντα όλα για την οικογένεια Ρέινολντς- Λάιβλι

Η Μπλέικ Λάιβλι και Ράιαν Ρέινολντς έγιναν γονείς για τέταρτη φορά. Λίγοι αστέρες του Χόλιγουντ είναι τόσο αφοσιωμένοι στην οικογένεια τους και στη σχέση τους.

H Μπλέικ Λάιβλι και ο Ράιαν Ρέινολντς ξανά γονείς. Για τέταρτη φορά.

Το ζευγάρι γνωρίστηκε το 2011, έναν χρόνο απ΄όταν γνωρίστηκαν στα γυρίσματα της ταινίας DC Comics.

Τον Σεπτέμβριο του 2012 το ζευγάρι παντρεύτηκε σε μια φυτεία στη Νότια Καρολίνα (κι αργότερα έπρεπε να απολογηθούν γι' αυτό, καθώς προκάλεσε αντιδράσεις). Από την αρχή γνώριζαν πως ήθελαν να κάνουν μια μεγάλη οικογένεια.

"Πολλοί λένε ότι είναι τρελό, αλλά θα το ξέρουμε μόνο όταν φτάσουμε εκεί, σωστά;" είχε πει ο ηθοποιός σε συνέντευξή του τον Αύγουστο του 2013. "Θα περάσουμε μέσα από αυτή τη φωτιά χαρούμενοι!"

Ιδού λοιπόν το χρονικό της οικογένειας:

Η Τζέιμς

Τον Δεκέμβριο του 2014, η Λάιβλι γέννησε την πρώτη τους κόρη, την Τζέιμς. Παράδοξο όνομα για κορίτσι; Λίγο. Όμως της δόθηκε προς τιμήν του πατέρα του Ράιν, του Τζέιμς Ρέινολντς, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον επόμενο Οκτώβριο σε ηλικία 74 ετών.

"Αν ανολογιστούμε τι περιλαμβάνει το φάσμα των περίεργων ονομάτων των μωρών του Χόλιγουντ, πιστεύω ότι δεν κάνουμε και κάτι τόσο ρηξικέλευθο" είπε η Μπλέικ σε εμφάνισή της στο "Good Morning Britain”, το 2020.

Σπάνια είχαμε δει τη μωρό. Μία από τις εμφανίσεις της ήταν όταν ήταν μαζί με τους γονείς της στην τελετή του Walk of Fame το 2018.

Ινέζ

Έπειτα, ήρθε η Ινέζ, το 2016. Με Ζ στο τέλος όπως τονίζει η μαμά της που ακούει σχεδόν τους πάντες να την λένε Ινές.

Ένα από τα πράγματα που ξέρουμε για εκείνη ήταν πως όταν ήταν μικρή είχε τρομάξει βλέποντας τον Ράιν με το κοστούμι του "Deadpool”, που ήταν δύσκολο να βγει. "Όχι, όχι, εγώ είμαι κάτω από όλα αυτά" της έλεγε ο πατέρας της προσπαθώντας να βγάλει το κοστούμι και το μέικ απ, 4 ώρες εργασίας για τους ειδικούς", όπως είχε αποκαλύψει ο ίδιος σε συνέντευξή του.

Η Μπέτι

Πρόκειται για το τρίτο μέλος της οικογένειας που γεννήθηκε τον Οκτώβριο του 2019. "Η μεγάλη μου κόρη δεν πολυσυμπαθεί το μωρό. Η μεσαία, όχι πάλι και τόσο" είχε αστειευτεί ο Ράιν σε εκπομπή του Τζίμι Φάλον. "Η μεσαία αποφεύγει το μωρό όσο μπορεί", πρόσθεσε.

"Της είπα "μα θα της μάθεις όλα όσα θα ξέρει. Θα της πεις για τον ουρανό, και τις πόλεις και τα λουλούδια και τον Άγιο Βασίλη. Ό,τι θες"" συνέχισε η Μπλέικ. "Και τότε η μικρή απάντησε "α, δεν την αγαπούσα, τώρα όμως την αγαπάω"".

Ποιος είπε ότι η γονεϊκότητα δεν θέλει ταλέντο; Και παρότι οι γονείς δεν είχαν αποκαλύψει ακόμα το όνομα του τρίτου τους παιδιού, το αποκάλυψε η φίλη τους Τέιλορ Σουίφτ, στο τραγούδι της "Μπέτι", το 2020. Ο Ρέινολντς παραδέχτηκε πως αυτό ήταν πολύ μεγάλη τιμή για την οικογένειά τους.


Το τέταρτο μωρό

"Ορίστε φωτογραφίες από εμένα ως εγκύου στην πραγματικότητα, όταν υπάρχουν 11 άντρες έξω από το σπίτι μου (σ.σ: για να την φωτογραφίσουν) έγραψε στο Instagram η Μπλέικ, όταν άρχισε να διαρρέει η είδηση της τέταρτης εγκυμοσύνης της. Προσπαθώντας λοιπόν να αποφύγει τους παπαράτσι, ανέβασε η ίδια την εικόνα που αναζητούσαν.

Το μωράκι γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 2023. Το ζευγάρι δεν έχει ανακοινώσει ακόμα ούτε το φύλο, ούτε το όνομα του νέου μέλους της οικογένειας. Όμως δήλωσε πως "λατρεύουν" την γονεϊκότητα και πως είναι όλοι "φανταστικά".

"Δεν έχουμε βρει ακόμα τις ισορροπίες μας, νομίζω ότι μπλέξαμε. Είναι ζωολογικός κήπος εκεί" πρόσθεσε χαριτολογώντας.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram


Read Next

22 Απρ 2024

Στη Νικόλ Κίντμαν το Βραβείο Συνολικής Προσφοράς από το Αμερικανικό Ινστιτούτο Κινηματογράφου (AFI)

Στις 27 Απριλίου θα λάβει χώρα η τελετή και η Νικόλ Κίντμαν θα πρέπει να είναι πολύ χαρούμενη καθώς θα της το παραδώσει μια σπουδαία ηθοποιός.

22 Απρ 2024

Ο "φούρνος του χωριού", που έγινε το "διεθνές" αρτοποιείο στη Ζίτσα Ιωαννίνων

"Ο στόχος μας, είναι να διαδώσουμε την υπέροχη γαστρονομία της Ηπείρου, σε όλο τον κόσμο", λέει ο ιδιοκτήτης του.

Περισσότερα από

News

22 Απρ 2024

Το Πάσχα έφτασε στο gift shop του Μεγάρου Μουσικής

Λαμπάδες, διακοσμητικά αυγά, υπέροχα δώρα και βιβλία θα βρείτε για μικρούς και μεγάλους στο M-shop του Μεγάρου Μουσικής.

22 Απρ 2024

Μητροπολίτη Κοζάνης και Σερβίων: Οι γυναίκες "να επιστρέψουν σπίτια τους"

Νέο απαράδεκτο σχόλιο από τον Μητροπολίτη εναντίον των γυναικών- τις θεωρεί τις μόνες υπεύθυνες για το μεγάλωμα των παιδιών, αλλά και τις συμμορίες ανηλίκων.

22 Απρ 2024

Καρυστιανού: Ντροπή της Δικαιοσύνης η αρχειοθέτηση της μήνυσής μας - Θα βρούμε όσα πέταξαν

Χιλιάδες πολίτες θέλησαν να παρακολουθήσουν την εκδήλωση για την τραγωδία των Τεμπών, με κεντρική ομιλήτρια την Μαρία Καρυστιανού.

22 Απρ 2024

"Garbo: Leave Me Alone": Ντοκιμαντέρ, για την αινιγματική Γκρέτα Γκάρμπο

Σε ηλικία 35 ετών κι έχοντας 4 υποψηφιότητες για Όσκαρ η σταρ αποσύρθηκε από το Χόλιγουντ και τον δημόσιο βίο.

22 Απρ 2024

Στα σκαριά η κινηματογραφική μεταφορά του βιβλίου "The Thursday Murder Club"

Το ομώνυμο βιβλίο αφηγείται την ιστορία τεσσάρων φίλων που διανύουν την έβδομη δεκαετία της ζωής τους και ζουν σε ένα οίκο ευγηρίας λύνοντας ανεξιχνίαστες υποθέσεις.

22 Απρ 2024

Τζέσικα Λανγκ: Η αδάμαστη γυναίκα -και πανέμορφη σταρ- έγινε 75 χρόνων!

Δύο Όσκαρ, 46 βραβεία και 86 υποψηφιότητες για τη Τζέσικα Λανγκ που κατέκτησε το Χόλιγουντ με το ταλέντο και τη γοητεία της και απέδειξε πως δεν ήταν μόνο το κορίτσι του Κινγκ Κονγκ.

21 Απρ 2024

Ζωή Κωνσταντοπούλου: "Το πώς αντιμετωπίζουν οι άντρες της Βουλής μια γυναίκα είναι σοκαριστικό"

"Μου είχε πει βουλευτής της ΝΔ: "Εσύ δεν έχεις παιδιά κι άρα δεν μπορείς να μιλάς για τα Τέμπη"" είπε χαρακτηριστικά η Πρόεδρος της Πλεύσης Ελευθερίας, τονίζοντας την ανάγκη να παλέψουμε όλοι και όλες ενάντια στον σεξισμό.

21 Απρ 2024

Οι "Κρουζαίοι": όταν ο Τομ Κρουζ ήταν ζευγάρι με την Πενέλοπε Κρουζ

Οι δύο σταρ είχαν σχέση αμέσως μετά τον χωρισμό του με τη Νικόλ Κίντμαν.

21 Απρ 2024

Νικόλαος- Τατιάνα Μπλάτνικ: Η φωτογραφία από τον γάμο τους

Η είδηση του διαζυγίου τους έχει προκαλέσει θλίψη στο κοινό.