ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Λόρα Μπενάντι: "Έπαιζα επί σκηνής ενώπιον 2.000 ατόμων όταν απέβαλα"

Η θεατρική ηθοποιός του Broadway στην πιο βαθιά εξομολόγηση προς το κοινό, στέλνει ένα δυνατό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης.

Για το φανατικό κοινό του Broadway το όνομα Λόρα Μπενάντι είναι κάτι παραπάνω από γνωστό, αφού η βραβευμένη καλλιτέχνις έχει συνδεθεί με πολλές επιτυχίες του θεατρικού σανιδιού. Οι σύντομες συμμετοχές της σε τηλεοπτικές σειρές και κινηματογραφικές ταινίες, έχουν αναδείξει το ταλέντο της στο ευρύ κοινό. Με την πρόσφατη, ωστόσο, δήλωσή της στα social media, η 43χρονη σταρ προσέλκυσε πλήθος διαδικτυακών χρηστών στο προφίλ της στο Instagram, αφού η αποκάλυψη μιας πολύ προσωπικής ιστορίας της υπήρξε σημείο σύνδεσης με πολλούς ανθρώπους – και κυρίως γυναίκες – ανά τον κόσμο.

Με απόλυτη ειλικρίνεια και εξομολογητικό ύφος, η Λόρα Μπενάντι δημοσιεύοντας μια φωτογραφίας της όπου βρίσκεται on stage στην διάρκεια κάποιου performance με πρωταγωνίστρια την ίδια, σημείωσε στην λεζάντα του post ότι απέβαλε ενώ βρισκόταν πάνω στην σκηνή και έπαιζε ενώπιον 2.000 ατόμων. "Την Δευτέρα 3 Απριλίου έπαιζα επί σκηνής ενώπιον 2.000 ανθρώπων, ενώ εκείνη την ώρα απέβαλλα. Ήξερα ότι θα συμβεί. Ξεκίνησε αργά το προηγούμενο βράδυ" ανέφερε χαρακτηριστικά στην αρχή του μηνύματος της, συγκλονίζοντας στην συνέχεια με τον αυθεντικό και γεμάτο συναισθήματα λόγο της.

"Αν ήταν η πρώτη απώλειά μας, ή ακόμη και η δεύτερη, πιθανότατα δεν θα μπορούσα να συνεχίσω. Όμως, δυστυχώς, ξέρω τον πόνο και το κενό μιας αποβολής. Είναι ένα μονοπάτι που έχω διαβεί ξανά, χέρι - χέρι με τον σύζυγό μου. Όμως, αυτή τη φορά το περπατήσαμε μαζί με κάποιους από τους πιο ευγενικούς ανθρώπους με τους οποίους είχα ποτέ την τιμή να συνυπάρξω" πρόσθεσε, εκφράζοντας ανοιχτά την ευγνωμοσύνη της για τους ανθρώπους που βρέθηκαν γύρω της εκείνη την "ιερή στιγμή".

"Ευχαριστώ το ακροατήριο που με βγάλατε από τη θλίψη μου εκείνη την Ιερή ώρα. Ευχαριστώ την ορχήστρα μου που με κρατούσατε, άνευ όρων, και το πλήρωμα που εργάστηκε τόσο σκληρά για να με κάνει να αισθανθώ όσο το δυνατόν πιο άνετο. Ευχαριστώ τους φίλους μου και τους συναδέλφους μου καλλιτέχνες που συσπειρώθηκαν γύρω μου και με τόση ευγένεια ανταποκρίθηκαν στις μεταβαλλόμενες ανάγκες μου. Ευχαριστώ τους εξαιρετικούς παραγωγούς και τις ομάδες τους που θα μπορούσαν να δώσουν ένα masterclass για το πώς να χειριστούν μια προσωπική έκτακτη ανάγκη με ενσυναίσθηση και συμπόνια. Ευχαριστώ την αξιόλογη πεθερά μου και τον πεθερό μου που προστάτευσαν την Έλλα (την μικρή της κόρη) από την πραγματικότητα αυτής της εμπειρίας και της χάρισαν τις καλύτερες στιγμές της ζωής της, ενώ "η πλάτη της μαμάς πονούσε. Ευχαριστώ αυτή τη μικρή ψυχούλα που με επέλεξε ως το σπίτι της, έστω και για λίγο"

Κλείνοντας το ηχηρό μήνυμα αγάπης και συμπαράστασης, αναφέρθηκε στον σύζυγό της, φροντίζοντας να υπενθυμίσει στο κοινό ότι δεν υπάρχει καμία απολύτως ντροπή στο ζήτημα της απώλειας, οποιαδήποτε μορφή και αν έχει αυτή: "Ο Πάτρικ και εγώ είμαστε τόσο ευγνώμονες για την οικογένεια που έχουμε και για το θαύμα των δύο μικρών κοριτσιών μας. Το ένα το κουβαλάω εγώ και το άλλο το κουβαλάει ένας επίγειος άγγελος (αναφέρεται στην απόκτηση της δεύτερης κόρης τους μέσω παρένθετης μητέρας).

Ο σύζυγός μου και εγώ είμαστε συντετριμμένοι, αλλά θα το ξεπεράσουμε αυτό μαζί, όπως έχουμε κάνει εμείς και τόσοι άλλοι στο παρελθόν. Τα μοιράζομαι όλα αυτά, όχι για να συγκεντρώσω συμπάθεια ή προσοχή, αλλά για να υπενθυμίσω στους πολλούς ανθρώπους και τις οικογένειες που έχουν υποφέρει και θα υποφέρουν με αυτόν τον τρόπο ότι δεν υπάρχει ντροπή σε αυτού του είδους την απώλεια. Ότι δεν είστε μόνοι. Και για να το υπενθυμίσω και στον εαυτό μου" κατέληξε.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.