ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Στινγκ: Μάθαμε τον τρόπο που βγάζει 5.000 δολάρια την ημέρα χωρίς να κουνήσει το δαχτυλάκι του!

Τα λεφτά σίγουρα δεν είναι πρόβλημα για τον τραγουδιστή, αλλά βρήκε έναν πολύ ξεκούραστο τρόπο να βγάζει περισσότερα.

Αν αναρωτιέστε ποιος είναι ο χορηγός που εξασφαλίζει 5.000 δολάρια την ημέρα στον Στινγκ, η απάντηση είναι ο Άγιος ράπερ Puff Daddy, ή αλλιώς P. Diddy ή Diddy,

Ο θρύλος της ραπ, χιπ χοπ και της R&B μουσικής καταδικάστηκε και πρέπει να καταβάλει το ποσό των 5.000 δολαρίων κάθε μέρα στον τραγουδιστή Στινγκ για το υπόλοιπο της ζωής του, επειδή χρησιμοποίησε απόσπασμα από γνωστό χιτ του μουσικού και τραγουδιστή του Sting. O ράπερ τιμωρήθηκε φυσικά επειδή χρησιμοποίησε χωρίς άδεια το επίμαχο απόσπασμα το 1997.

Ο Ντίντι παραδέχτηκε ότι χρησιμοποίησε το iconic τραγούδι του Στινγκ "Every Breath You Take" για το δικό του τραγούδι "I’ll Be Missing You" το 1997, χωρίς πρώτα να πάρει την έγκριση του τραγουδιστή.

"Σπούδασα σχεδόν 2 από τα παιδιά μου με τα έσοδα από τον Ντίντι"!

Οπως εξομολογήθηκε ο Στινγκ, ο Έλτον Τζον τον πήρε τηλέφωνο και του είπε: "Πρέπει να ακούσεις το I’ll Be Missing You, θα γίνεις εκατομμυριούχος". "

Είμαι ήδη εκατομμυριούχος", του απάντησε ο Στινγκ και αυτός τότε του είπε: "Θα γίνεις δύο φορές εκατομμυριούχος".

"Σπούδασα σχεδόν 2 από τα παιδιά μου με τα έσοδα από τον Ντίντι και με τον Ντίντι είμαστε ακόμα καλοί φίλοι", περιγράφει ο Στινγκ σε συνέντευξή του.

Πιθανώς ένα μεγάλο ποσοστό από αυτά τα 5.000 $ να πηγαίνουν στην Universal Music Publishing, η οποία πέρυσι απέκτησε το τραγούδι μαζί με τον περισσότερο ή όλο τον κατάλογο τραγουδιών του Στινγκ σε μια συμφωνία που αναφέρεται ότι αξίζει περίπου 350 εκατομμύρια δολάρια.

Ωστόσο, ενώ οι όροι της συμφωνίας δεν αποκαλύφθηκαν ποτέ, φαίνεται πιθανό ότι ο Στινγκ διατήρησε τουλάχιστον ένα μέρος των δικαιωμάτων του τραγουδιού και λαμβάνει κανονικά τις πληρωμές του.

Αρχικά, το "Every Breath You Take" κυκλοφόρησε τον Μάιο του 1983 και ήταν η μεγαλύτερη επιτυχία από το συγκρότημα του Στινγκ, Police. Το τραγούδι τους βρισκόταν στην κορυφή των αμερικανικών charts για περίπου οκτώ εβδομάδες εκείνη τη χρονιά και κέρδισε δύο βραβεία Grammy. Έφτασε, επίσης, στο Νο. 1 στο Ηνωμένο Βασίλειο, τον Καναδά και σε πολλές άλλες χώρες, ενώ εντάχθηκε στο Top 10 σε πολλές ακόμη.

Το "I'll Be Missing You", που πιστώνεται στους Puff Daddy και Faith Evans, κυκλοφόρησε σχεδόν 14 χρόνια αργότερα ως φόρος τιμής στον φίλο και συνεργάτη του Ντίντι, Notorious B.I.G., ο οποίος πυροβολήθηκε μέχρι θανάτου δύο μήνες νωρίτερα σε έναν φόνο που παραμένει ανεξιχνίαστος.

Τελικά, έγινε μεγάλη επιτυχία, φτάνοντας στην κορυφή των αμερικανικών charts για 11 εβδομάδες και έφτασε στο Νο. 1 σε πολλές χώρες σε όλο τον κόσμο.

Ο Στινγκ δεν πληρώθηκε για τα πνευματικά δικαιώματα από το τραγούδι και έκανε μήνυση στον Ντίντι, αλλά όπως είπε, το θέμα λύθηκε σύντομα.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.