ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρουκ Σιλντς: "Έτρεξα αμέσως έξω από το δωμάτιο, σχεδόν ολόγυμνη" μετανιώνει για την πρώτη της ερωτική επαφή με τον Superman

Η Μπρουκ Σιλντς για την πρώτη της ερωτική επαφή με τον Superman, όπως εξομολογείται στο νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της.

Η μακρόχρονη και λαμπερή καριέρα της Μπρουκ Σιλντς υπήρξε αξιοζήλευτη από ανερχόμενα ταλέντα στο Χόλιγουντ και φανατικούς θαυμαστές για πολλές δεκαετίες, ώσπου η εμβληματική ηθοποιός αποφάσισε να κυκλοφορήσει τα απομνημονεύματά της. Μέσα από ζωντανές αφηγήσεις αλλά και συνεντεύξεις που παραχώρησε μετέπειτα, η 56χρονη καλλιτέχνις άρχισε να αποκαλύπτει πως η έκθεση της στα φώτα της δημοσιότητας στην τρυφερή ηλικία των 11 ετών ίσως να μην έπρεπε να είχε συμβεί και μάλιστα υπό τις συνθήκες που εν τέλη συνέβη.

Η καταξιωμένη ηθοποιός στην πρώτη ταινία που πρωταγωνίστησε υποδυόταν μια ανήλικη ιερόδουλη, λαμβάνοντας πολλές τραυματικές εμπειρίες - όπως το πρώτο της φιλί με άνδρα έγινε μπροστά σε κάμερα με τον παρτενέρ της να βρίσκεται στην ηλικία των 29 ετών - για τις οποίες δεν ήταν σε θέση να μιλήσει όσο ήταν ακόμα παιδί, αφού σχεδόν όλες έπαιρναν "έγκριση" από την μητέρα της, η οποία είχε αναλάβει χρέη μάνατζερ ώστε να "βοηθήσει" την κόρη της στα πρώτα στάδια της καριέρας της.

Για όλα αυτά και άλλα πολλά αποφάσισε να μιλήσει ανοιχτά η Σιλντς στο νέο ντοκιμαντέρ για την ζωή της, με τίτλο "Pretty Baby", αναφερόμενη μάλιστα και στην "τραυματική" πρώτη ερωτική επαφή που είχε στο κολέγιο με τον πρωταγωνιστή του "Superman", Ντιν Κέιν. Όπως εξήγησε, έπειτα από σχεδόν 40 χρόνια έχει μετανιώσει για την "αγάπη και δέσμευση" που δεν έλαβε από την ολοκληρωμένη σχέση τους, παράγοντες που σύμφωνα με τα λεγόμενά της σίγουρα θα την έκαναν να νιώθει το ίδιο άνετη με εκείνον την πρώτη τους φορά.

"Ήταν γενικά μια πολύ καλή σχέση. Όταν τελικά κάναμε σεξ, όμως, έφυγα από το δωμάτιο τρέχοντας, σχεδόν ολόγυμνη. Έτρεξα και δεν ήξερα που πήγαινα. Με πρόφτασε όμως και με πήρε στην αγκαλιά του και με ρωτούσε γιατί έφυγα, λέγοντας μου πως δεν θα με άφηνε από το πλευρό του" δήλωσε μεταξύ άλλων, προσθέτοντας στη συνέχεια: "Ήθελα στη σχέση περισσότερη αγάπη και δέσμευση. Έπρεπε να μάθουμε ο ένας στον άλλον για τον άλλον...Μετά από όλα αυτά ένιωθα λυπημένη και μετανιωμένη που δεν είχα την ευκαιρία να κατανοήσω την σεξουαλικότητα μου σε βάθος".

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

19 Απρ 2024

Η Μόνικα Μπελούτσι καθηλώνει με την ομορφιά της στα 59 της χρόνια: "Θέλω να γεράσω ήρεμα"

Η νέα φωτογράφιση μας και κυρίως όσα λέει μας θυμίζει γιατί το όνομα της είναι ταυτισμένο με την ιδανική γυναίκα.

19 Απρ 2024

20 χρόνια πριν: Η Τατιάνα Στεφανίδου σε σπάνιο κλικ με τον Νίκο Ευαγγελάτο και την κόρη τους, Λυδία

Σπάνιες οικογενειακές στιγμές από το διάσημο ζευγάρι της τηλεόρασης στη Χαλκίδα.

Περισσότερα από

News

19 Απρ 2024

Με μαγιό χωρίς ίχνος ρετούς η Κωνσταντίνα Μιχαήλ στην παραλία

Η ηθοποιός εντυπωσιάζει με τις αναλογίες της

19 Απρ 2024

Έλλη Στάη: "Έχουμε μπει σε έναν αιώνα που οι γυναίκες αρχίζουν να δείχνουν τα δόντια τους"

Δημοσιογράφος, anchorwoman, μητέρα, σήμερα γιαγιά. Η Έλλη Στάη επιστρέφει στο "σπίτι" της, στο Womantoc και μιλά για την πολιτική σκηνή, τα μίντια, τη μητέρα της και το χάρισμα που τη γοητεύει διαχρονικά στους ανθρώπους.

19 Απρ 2024

"Αγάπα όπως μία μαμά": Η νέα καμπάνια της Μέγκαν Μαρκλ για τη γιορτή της μητέρας

Για μία νέα πρωτοβουλία του "Alliance of Moms", η Μέγκαν Μάρκλ ένωσε τις δυνάμεις της με την πρώην συμπρωταγωνίστρια της στο "Suits", Abigail Spencer και την ιδρύτρια του οργανισμού Kelly McKee Zajfen.

19 Απρ 2024

Τι ισχύει για το δώρο του Πάσχα και πότε θα καταβληθεί

H Επιθεώρηση εργασίας εξέδωσε ανακοίνωση.

19 Απρ 2024

Χάτσικο: Ο σκύλος που απάντησε στην ανθρωπότητα για το αν τα ζώα έχουν συναισθήματα

Ο Χάτσικο από την Ιαπωνία υπήρξε πρωταγωνιστής μιας από τις σπουδαιότερες ιστορίες αγάπης.

19 Απρ 2024

Ο Νικ Κέιβ συμφιλιώθηκε με καλλιτέχνες που τον έχουν "απογοητεύσει"

"Υποψιάζομαι ότι μέσα στη μουσική όλοι θα βρούμε ο ένας τον άλλον" είπε για την αφρόκρεμα των μουσικών που κατά καιρούς έχουν απογοητεύσει και τον ίδιο.

19 Απρ 2024

Με άνετο outfit και sneakers στις ανθισμένες κερασιές η Άντζελα Γκερέκου

Οι εντυπωσιακές φωτογραφίες που δημοσίευσε η ηθοποιός και πρόεδρος του ΕΟΤ

19 Απρ 2024

ΟΗΕ: Συστάσεις ειδικά για την Ελλάδα εξέδωσε ο Οργανισμός για την εξάλειψη της έμφυλης βίας

Η Επιτροπή του ΟΗΕ για την Εξάλειψη των Διακρίσεων κατά των Γυναικών (CEDAW) αποφάσισε να κάνει 10 συγκεκριμένες συστάσεις στην Ελλάδα.