ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Η Σελίν Ντιόν έγινε 55 και το γιόρτασε με νοσταλγικά throwbacks

Οι τρυφερές οικογενειακές στιγμές και τα λαμπερά γενέθλια μιας αυθεντικής ντίβας.

Με περισσότερα από 40 χρόνια παρουσίας στην διεθνή μουσική σκηνή, η Σελίν Ντιόν δικαίως κατέχει τον τίτλο της αυθεντικής ντίβας. Η εμβληματική τραγουδίστρια γιόρτασε τα 55α γενέθλια της στις 30 Μαρτίου, με τους στενούς συνεργάτες και καλούς της φίλους, να δημοσιεύουν στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, ένα νοσταλγικό αφιέρωμα με πρωταγωνίστρια την ίδια σε σημαντικές στιγμές της προσωπικής αλλά και επαγγελματικής της ζωής.

Η καταξιωμένη καλλιτέχνις παρόλο που δύσκολα φανταζόταν σε νεαρή ηλικία την μεγαλειώδη καριέρα που θα ακολουθούσε μελλοντικά, κατάφερε να κατακτήσει το αδύνατο σαγηνεύοντας με την αέρινη φωνή αλλά και την εκλεπτυσμένη παρουσία της εκατομμύρια θαυμαστές σε κάθε γωνιά του κόσμου. Όπως έχει παραδεχτεί και η ίδια σε συνεντεύξεις της, ο δρόμος προς την επιτυχία δεν ήταν σχεδόν ποτέ στρωμένος με ροδοπέταλα, αφού οι δυσκολίες και τα εμπόδια που συνάντησε τόσο στα πρώτα της βήματα, όσο και στο απόγειο της καριέρας της, με την απόλυτη θλίψη να την κατακλύζει, δεν έλειπαν από το διάβα της, με αποκορύφωμα την περιπέτεια υγείας της που αντιμετωπίζει το τελευταίο διάστημα.

Ο θάνατος του αγαπημένου της συζύγου, Ρενέ Ανζελίλ, τον οποίο ερωτεύτηκε βαθιά και έζησε στο πλευρό του για περισσότερες από δύο δεκαετίες, δημιουργώντας μια όμορφη οικογένεια με τρία παιδιά, την οδήγησε το 2016 να αφήσει για λίγο στην άκρη την λαμπερή καριέρα της και να αφοσιωθεί στην επούλωση των πληγών της. Παγκόσμιες περιοδείες και σημαντικές συνεργασίες ακυρώνονται με την Ντιόν να κλείνεται για ακόμα μια φορά στον εαυτό της.

Μερικά μόλις χρόνια αργότερα, η αγαπημένη τραγουδίστρια βρίσκεται και πάλι αντιμέτωπη με μια νέα μάχη για την υγεία της, αποδεικνύοντας πως και οι μεγάλοι αστέρες είναι άνθρωποι και υπόκεινται φυσικές φθορές. Τον περασμένο Δεκέμβριο, ανακοίνωσε μέσω των social media ότι πάσχει από το σύνδρομο Stiff, μια σπάνια νευρολογική διαταραχή, η οποία είναι ικανή να προκαλέσει σοβαρή βλάβη στους μύες του σώματος, παρεμποδίζοντας ακόμα και τις πιο απλές καθημερινές κινήσεις του πάσχοντα.

"Πρόσφατα διαγνώστηκα με μια πολύ σπάνια νευρολογική διαταραχή. Αν και ακόμα μαθαίνουμε γι' αυτή τη σπάνια νόσο, τώρα ξέρουμε ότι αυτό είναι που προκαλεί όλους τους σπασμούς που είχα. Δυστυχώς, αυτοί οι σπασμοί επηρεάζουν κάθε πτυχή της καθημερινότητάς μου, μερικές φορές προκαλώντας δυσκολίες όταν περπατάω και μη επιτρέποντάς μου να χρησιμοποιώ τις φωνητικές μου χορδές για να τραγουδήσω όπως συνήθιζα" είχε δηλώσει χαρακτηριστικά μεταξύ άλλων σε ένα ολιγόλεπτο βίντεο, όπου ντυμένη στα μαύρα και με δάκρυα στα μάτια ανακοίνωσε τα νέα για την κατάσταση της υγείας της. Έκτοτε, η αγαπημένη performer έχει μείνει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας, ακυρώνοντας κάθε εμφάνιση στην περιοδεία της.

Στο σύντομο κλιπ που δημοσιεύτηκε για τα γενέθλια της, η Σελίν Ντιόν εμφανίζεται ευτυχισμένη σε διάφορες φάσεις της ζωής της, τόσο δίπλα στην οικογένεια της, όσο και επί σκηνής σε μερικές από τις πιο ξεχωριστές εμφανίσεις της.

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.