ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Μπρους Γουίλις-Έμα Χέμινγκ: Ανανέωσαν τους γαμήλιους όρκους τους σε μια ειδυλλιακή τελετή με πρωταγωνίστριες τις κόρες τους και την Ντέμι Μουρ

Οι νοσταλγικές αναμνήσεις από το οικογενειακό γαμήλιο πάρτι με αφορμή την 14η επέτειο του ζευγαριού.

Μόλις λίγες ημέρες μετά τον εορτασμό των 68ων γενεθλίων του Μπρους Γουίλις, όπου οι θαυμαστές του κατάφεραν και τον είδαν σε σχετικό βίντεο που ανήρτησαν οι αγαπημένοι του στα social media, έπειτα από αρκετούς μήνες απουσίας λόγω της διάγνωσης του με μετωποκροταφική άνοια, η σύζυγός του Έμα Χέμινγκ μοιράστηκε ένα νοσταλγικό throwback με τους διαδικτυακούς της φίλους με αφορμή την 14η επέτειο του γάμου τους. Το χολιγουντιανό ζευγάρι αποφάσισε να ανανεώσει τους γαμήλιους όρκους που αντάλλαξε το 2009 σε μια ειδυλλιακή τελετή δίπλα στην θάλασσα τέσσερα χρόνια νωρίτερα, με πρωταγωνιστές τις κόρες τους αλλά και την πρώην σύζυγό του ηθοποιού, Ντέμι Μουρ.

Όπως φαίνεται σε δημοσίευση που πραγματοποίησε το 44χρονο μοντέλο στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram, η οικογένεια επανενώθηκε το 2019 και γιόρτασε την ιδιαίτερη αυτή ημέρα του ζευγαριού, αναλαμβάνοντας ο καθένας από μια λεπτομέρεια ώστε να δείχνουν όλα ονειρεμένα. Συγκεκριμένα, στο βίντεο εμφανίζεται η Έμα Χέμινγκ με ένα λευκό αέρινο φόρεμα με ροζ λεπτομέρειες να περπατάει ξυπόλητη προς τον γαμπρό, ο οποίος την περιμένει ντυμένος στα λευκά με ανυπομονησία. Την νύφη συνοδεύουν οι δύο μικρές κόρες του ζευγαριού, Έβελιν Πέν και Μαμπέλ Ρέι, οι οποίες στρώνουν με ροδοπέταλα και χαριτωμένες χορευτικές κινήσεις τον δρόμο πίσω τους.

Τον Μπρους Γουίλις από την άλλη συντροφεύουν όσο βρίσκεται στην αναμονή, οι δύο μεγαλύτερες κόρες του, Ράμερ και Σκάουτ, οι οποίες μετά συνοδείας κιθάρας τραγουδούν ένα ρομαντικό γαμήλιο εμβατήριο. Φυσικά από την ιδιαίτερη αυτή οικογενειακή στιγμή δεν θα μπορούσε να λείπει η Ντέμι Μουρ, η οποία διατηρεί άψογες σχέσεις τόσο με τον πρώην σύζυγός της, όσο και με την νέα του οικογένεια. Η διάσημη ηθοποιός είχε αναλάβει την κινηματογράφηση του event, μαγνητοσκοπώντας την τελετή και απαθανατίζοντας διάφορα στιγμιότυπα σε φωτογραφίες. Το παθιασμένο φιλί που ανταλλάσει στο τέλος το ζευγάρι ξεχωρίζει ιδιαίτερα, αποδεικνύοντας τον άσβεστο έρωτα και την μεγάλη αγάπη που διατηρούν μεταξύ τους.

"Στην δέκατη επέτειο του γάμου μας είχαμε αποφασίσει να ανανεώσουμε τους όρκους μας στο ίδιο μέρος που είχαμε παντρευτεί το 2009. Είμαι τόσο χαρούμενη που το είχαμε κάνει. Αρπάξτε κάθε ευκαιρία για να ενωθείτε και να γιορτάσετε με την οικογένεια και τους φίλους σας. Αυτές είναι οι στιγμές και οι όμορφες αναμνήσεις που θα κρατήσετε για μια ζωή. Και κρατάμε αυτές τις αναμνήσεις ασφαλείς και ζωντανές για όσους δεν μπορούν" σημείωσε στην λεζάντα της δημοσίευσης η Χέμινγκ, ευχαριστώντας όλους τους συμμετέχοντες για την υποστήριξη τους.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024

Η 90χρονη Ζωζώ Σαπουντζάκη με την 81 ετών Μαρία Ιωαννίδου ντυμένες στα λευκά

Οι δύο φίλες βρέθηκαν στα αποκαλυπτήρια της προτομής του πατριάρχη του ελληνικού κινηματογράφου Φιλοποίμενα Φίνου.

25 Απρ 2024

Τζένη Μπαλατσινού: "Νιώθω ευλογημένη που έγινα τέταρτη φορά μαμά σε μεγάλη ηλικία"

"Προσπαθώ να χορτάσω όλο αυτό το θαύμα που λέγεται ζωή, μωρό, μυρωδιά μωρού, γέλια, αταξίες, τα πάντα" είπε η Τζένη Μπαλατσινού.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Το Ολυμπιακό Μουσείο Αθήνας έγινε μέρος του ταξιδιού της Ολυμπιακής Φλόγας και της διαδρομής της Ολυμπιακής Λαμπαδηδρομίας

Ο Χρυσός Ολυμπιονίκης και πρεσβευτής του Ολυμπιακού Μουσείου Αθήνας, Νικόλας Κακλαμανάκης, μετέφερε την Ολυμπιακή Δάδα στο χώρο της Τελετής και άναψε τον βωμό.

25 Απρ 2024

Αλίκη Βουγιουκλάκη: Το σπάνιο στιγμιότυπο με τον δεύτερο σύζυγό της, Γιώργο Ηλιάδη στο Λονδίνο

Ο φακός του Μαρίνου Κουσουμίδη απαθανάτισε τον έρωτα της εθνικής σταρ, ο οποίος έληξε άδοξα, αλλά κανείς τους δεν ξέχασε ποτέ.

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.