ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Κέιτ Μπλάνσετ: Πιο cool από ποτέ εθεάθη πριν την τελετή των Oscar μαζί με την κόρη της να κάνουν ψώνια

Η 8χρονη Έντιντ μοιάζει ιδιαίτερα πολύ με την μητέρα της.

Τα φετινά Oscar ήταν γεμάτα ανατροπές και φυσικά λάμψη, όπως ακριβώς απαιτεί κάθε επίσημη τελετή που αφορά τους χολιγουντιανούς αστέρες. Η αγωνία των υποψηφίων έληξε τα ξημερώματα της περασμένης Δευτέρας (13.3), όταν ανακοινώθηκαν οι μεγάλοι νικητές λαμβάνοντας επιτέλους το πολυπόθητο χρυσό αγαλματίδιο. Μεταξύ των υποψηφίων βρισκόταν φυσικά και η Κέιτ Μπλάνσετ, η οποία χάρισε στο κοινό ακόμα μια συγκλονιστική ερμηνεία με τον πρωταγωνιστικό της ρόλο στην ταινία "Tar".

Η καταξιωμένη ηθοποιός παρά την αγωνία για το τελικό αποτέλεσμα, παρέμεινε cool μέχρι τέλους, απολαμβάνοντας χαλαρές δραστηριότητες μακριά από την αίγλη του κόκκινου χαλιού. Συγκεκριμένα, η 53χρονη Αυστραλιανή καλλιτέχνις εθεάθη μόλις λίγες μέρες πριν την μεγάλη βραδιά σε πρωινή έξοδο συντροφιά με την 8χρονη κόρη της, Έντιντ. Αν και προσπάθησε να περάσει απαρατήρητη, καθώς πραγματοποιούσε τα ψώνια της σε πολυτελές σούπερ μάρκετ του Beverly Hills, έγινε αντιληπτή από τον φωτογραφικό φακό, τόσο λόγω της καλαισθησίας του προσωπικού της στιλ, όσο και εξαιτίας της ιδιαίτερης ομοιότητάς της με την κόρη της.

Στις φωτογραφίες η Μπλάνσετ παρουσιάζεται να φοράει ένα μαύρο blazer, υφασμάτινο παντελόνι και αθλητικά παπούτσια, ολοκληρώνοντας το πρωινό look με ένα ζευγάρι statement γυαλιά ηλίου ταρταρούγα.

Μητέρα και κόρη αφού ολοκλήρωσαν τα ψώνια τους, απόλαυσαν στο χέρι τα αγαπημένα τους ροφήματα, αφιερώνοντας ποιοτικό χρόνο η μια στην άλλη. Η 8χρονη Έντιντ είναι η μοναχοκόρη της λαμπερής ηθοποιού, αφού η τελευταία έχει αποκτήσει μαζί με τον σύζυγό της, Άντριου Άπτον, ακόμα τρία παιδιά, τον 21χρονο Ντάσιελλ Τζον, τον 18χρονο Ρόμαν Ρόμπερτ και τον 14χρονο Ιγνάτιο Μαρτίν.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

25 Απρ 2024
25 Απρ 2024

Μπρους Γουίλις και της Ντέμι Μουρ: Κόρες και εγγονή ποζάρουν με ροζ μαγιό

Οι κόρες των διάσημων σταρ, μοιράστηκαν στιγμιότυπα από τις οικογενειακές τους διακοπές.

Περισσότερα από

News

25 Απρ 2024

Πέθανε ο πατέρας του Γιάννη Καλλιάνου - Η περιπέτεια για ένα κρεβάτι ΜΕΘ και οι καταγγελίες του βουλευτή

Ο Γιάννης Καλλιάνος είχε περιγράψει τη σοβαρότητα της κατάστασης του πατέρα του, εκφράζοντας μάλιστα και τα παράπονά του για τον τρόπο που αντιμετώπισαν την οικογένεια στο νοσοκομείο.

25 Απρ 2024

Όταν οι εκπαιδευτικοί μας σώζουν κυριολεκτικά τη ζωή των μαθητών τους

Βράβευση εκπαιδευτικών που έσωσαν τη ζωή παιδιών εν ώρα υπηρεσίας από τον Υπουργό Παιδείας.

25 Απρ 2024

Θεσσαλονίκη: Λαμπάδες όλο τρέλα- από σούσι ως τενεκέ ελαιόλαδου

Λαμπάδες πιτόγυρο; Γίνεται. Ελαιόλαδο; Γίνεται. Σούσι; Και βέβαια. Φαίνεται πως στην Ελλάδα το φαγητό είναι το Ν.1 σε ζήτηση.

25 Απρ 2024

Κατερίνα Βρανά: "Κλείνω 7 χρόνια φέτος από την ημέρα που δεν πέθανα"

Αυτή είναι η "εορταστκή εβδομάδα επιβίωσης" όπως λέει χαρακτηριστικά η ίδια που 7 χρόνια πριν έδωσε μάχη για τη ζωή της.

24 Απρ 2024

"Προσκυνητής" στο Πανεπιστήμιο Columbia o Αλκίνοος Ιωαννίδης- η ομιλία του και η ακύρωση της συναυλίας

Ο Αλκίνοος Ιωαννίδης βρίσκεται στο πλευρό των φοιτητών αμερικανικών πανεπιστημίων που μάχονται για την κατάπαυση του πυρός στη Γάζα και την απελευθέρωση των παλαιστινιακών εδαφών. Τοὺς τραγούδησε τον "Προσκυνητή".

24 Απρ 2024

Κάρις Ζέτα Ντάγκλας: Έκλεισε τα 21 με ένα iconic φόρεμα της μαμάς της - Το είχε φορέσει πριν από 25 χρόνια

Το μεταξωτό ροζ φόρεμα Ungaro με τη δαντέλα που είχε φορέσει η Κάθριν Ζέτα Τζόουνς το 1999, όταν βραβεύτηκε για τον ρόλο της στην ταινία "Η μάσκα του Ζορρό".

24 Απρ 2024

Βίκυ Καγιά: "Καλό ταξίδι μπαμπά μου. Σ’αγαπώ"

Πέθανε ο πατέρας της Βίκυς Καγιά: Το συγκινητικό αντίο.