ΑΚΟΛΟΥΘΗΣΤΕ ΤΟ WOMAN TOC

Χώρισες; Η Τζέιν Φόντα μοιράζεται την πιο πολύτιμη συμβουλή της για να ξεπεράσεις τον πόνο

Η χολιγουντιανή σταρ διατηρεί τρία διαζύγια στο ενεργητικό της.

Διατηρώντας τρία διαζύγια στο ενεργητικό της, διάσημους πρώην εραστές και εκατοντάδες χιλιάδες θαυμαστές, η Τζέιν Φόντα γνωρίζει καλά πως να διαχειριστεί το τέλος μιας σχέσης, δηλώνοντας, ωστόσο, την τελευταία πενταετία πως έχει σταματήσει να βγαίνει ραντεβού, αφού το κεφάλαιο ‘’έρωτας’’ έχει κλείσει προ πολλού για εκείνη. Παρόλα αυτά είναι πάντοτε έτοιμη να μοιραστεί λίγη από την σοφία των εμπειριών της στο εν λόγω κομμάτι της ζωής, δίνοντας πολύτιμα tips σε πρόσφατη συνέντευξή της για την επούλωση των πληγών μετά από έναν χωρισμό.

Μιλώντας την επερχόμενη ταινία στην οποία πρωταγωνιστεί "80 for Brady", μαζί με τις καταξιωμένες ηθοποιούς Σάλι Φιλντ, Ρίτα Μορένο και Λίλι Τόμλιν, η χολιγουντιανή σταρ αναφερόμενη στην προσωπική της ζωή, παρέχοντας περισσότερες πληροφορίες για την κατάσταση της υγείας της, εξηγώντας πως την περίοδο αυτή είναι αρκετά εξαντλημένη λόγω των θεραπειών που ακολούθησε για την αντιμετώπιση του λεμφώματος non-Hodgkin, με το οποίο διαγνώσθηκε στα τέλη του περασμένου έτους, δήλωσε πως όταν ήταν μικρότερη είχε ανακαλύψει τον τρόπο να ξεπερνάει όσο το δυνατόν πιο ανώδυνα το τέλος μιας σχέσης.

Όπως εξήγησε, ο ψυχοθεραπευτής της στάθηκε στο πλευρό της σε κάθε ερωτική απογοήτευση, κατευθύνοντάς την με τον καλύτερο δυνατό τρόπο στην ανακάλυψη της λύσης του προβλήματος. Ωστόσο, μια φορά την παρότρυνε να ακολουθήσει μια συγκεκριμένη τεχνική για να απαλλαγεί από τον πόνο, την οποία τελικά δοκίμασε και απεδείχθη πως δούλεψε πολύ καλά στην περίπτωσή της. "Αυτό είναι για όποιον περνάει επώδυνα τον χωρισμό του, ο ψυχολόγος μου κάποτε μου είχε δώσει μια συμβουλή, που λειτούργησε πολύ καλά σε εμένα. Βάλτε ένα λαστιχάκι στον καρπό του χεριού σας και κάθε φορά που αισθάνεστε ότι θέλετε να μαχαιρώσετε το πρώην ταίρι σας, απλώς τραβήξτε το με δύναμη. Σας επαναφέρει όλος αυτός ο πόνος και θα δείτε έχει αποτέλεσμα" ανέφερε μεταξύ άλλων η ηθοποιός και εμβληματική γυμνάστρια.

Η λαμπερή σταρ φαίνεται πως έχει εξοικειωθεί με την επούλωση των πληγών της αφού στο παρελθόν έχει διατελέσει τρεις γάμους, με τον Ρόζε Βάντίμ, τον Τομ Χέιντεν και τον Τεντ Τέρνερ, ακολουθώντας κατά μια έννοια τα χνάρια του πατέρα της, ο οποίος είχε παντρευτεί πέντε φορές. "Ο πατέρας μου παντρεύτηκε πέντε φορές. Εγώ σταμάτησα στις τρεις γιατί συνειδητοποίησα εγκαίρως πως δεν είμαι και τόσο καλή στο κομμάτι αυτό των σχέσεων" εξήγησε μεταξύ άλλων στο Harper’s Bazaar.

Ακολουθήστε το Womantoc στο Instagram

Read Next

Περισσότερα από

News

23 Απρ 2024

Ντάνιελ Ντέι-Λούις: οι 8 κορυφαίες ερμηνείες και ο θρυλικός τρόπος προετοιμασίας του που υπερβαίνει κάθε λογική

Ο Ντάνιελ Ντέι-Λούις έχει χαρίσει ερμηνείες που θα μείνουν στην ιστορία του κινηματογράφου.

23 Απρ 2024

Πάνω από 100 γυναίκες την ημέρα καταγγέλλουν ενδοοικογενειακή βία - Αύξηση 900% μετά το φιάσκο των Αγίων Αναργύρων

Ξεπερνά τα… 900% η αύξηση που παρατεηρείται στις καταγγελίες για ενδοοικογενειακή βία, μετά τη δολοφονία της Κυριακής, έξω από το Α.Τ. Αγίων Αναργύρων.

23 Απρ 2024

Ανθή Φακιδάρη: Η Ελληνίδα μοντέλο που έχει περπατήσει στις πασαρέλες των Chanel, Armani, Givenchy κ.α

Η εκπληκτική πορεία της Ανθής Φακιδάρη στον χώρο της μόδας

23 Απρ 2024

Γιώργος Καπουτζίδης: "Είχα πει στη μαμά μου ότι θα την κάνω περήφανη μια μέρα"

Ο Γιώργος Καπουτζίδης μίλησε εφ' όλης της ύλης και μοιράστηκε με τον κόσμο και την ιδιαίτερη αντίδραση του σε έναν χωρισμό!

23 Απρ 2024

Τζούλια Ρόμπερτς: "Η οικογένεια του Μάρτιν Λούθερ Κινγκ κάλυψε τα έξοδα της γέννησης μου"

Η αποκάλυψη της σταρ για την φιλία των γονιών της με τον αείμνηστο νομπελίστα Ειρήνης.

23 Απρ 2024

Κατερίνη: Οι ανθισμένες κερασιές ενθουσιάσαν το κοινό και ανοίγουν δρόμο για το πρότζεκτ "Ανθισμένες Διαδρομές" της χώρας

Με ξεναγήσεις, ποδηλατάδες, χορούς και τραγούδια ολοκληρώθηκαν οι διήμερες εκδηλώσεις των "Ανθισμένων Κερασιών της Πιερίας".

22 Απρ 2024

Μπάρμπεκιου με φίλους για τη Δέσποινα Βανδή | 'Εκανε free day στη δίαιτά της

Το πιάτο στο οποίο δεν κατάφερε να αντισταθεί.